Uzdravení temné stránky. Nový webinář s Albertem Villodem.

Během jedné ze svých návštěv Bali se Alberto Villodo stal svědkem něčeho magického, co naprosto změnilo jeho náhled na léčení. Byl to jeden z těch okamžiků, o kterém by se zpětně dalo říci, že snad čekal přímo na něj!
 To, co té noci Alberto zažil, až do dnešního dne ovlivňuje jeho práci šamanského energetického léčitele. Budu vám vyprávět, k čemu došlo…
Jednoho večera, když se procházel po místním trhu, narazil na skupinu vodičů loutek. Hráli představení se stínovými loutkami v tradičním balijském stylu. Divadelníci pohybovali loutkami před bílým plátnem nasvíceným svíčkou, která stála za ním. Zatímco vyprávěli příběh zvaný Rámájana, postavy spolu válčily a zápasily. Drama, které stínové postavy ztvárňovaly, umocňovaly dramatické písně hrané na starodávné bubny.
Alberto si nejprve neuvědomoval, co tyto figurky slepené z kůže a papíru představují. Ale po chvíli mu došlo, že tento tradiční umělecký příběh předávaný na ostrově z generace na generaci vypráví o boji mezi dobrem a zlem. Nejenže to bylo fascinující z kulturního hlediska, ale navíc se mu jako šamanskému léčiteli díky tomu otevřel úplně nový pohled na tento svět.
Té noci si uvědomil…
Přestože loutky ožívaly díky vedení vodičů loutek, postavy stejně zůstaly pouhými stíny. Neexistovaly samy o sobě ani neměly žádnou vlastní sílu.
Šamanské umění: jak porazit démony bez boje.
Když si svou temnou stránku (své stíny) promítáme do ostatních, vytváříme si tak nepřátele, abychom se vyhnuli své vlastní bolesti.
Šamani se naučili nemít žádné nepřátele tím, že vyléčí sami sebe. Dělají to tak, že převezmou zodpovědnost za své stíny, přiznají jim jejich moc a energii a využijí ji k tomu, aby tento svět udělali krásnějším. Šamani nalézají příležitosti tam, kde všichni ostatní vidí jen nebezpečí. Jsou neohrožení.
My na Západě si myslíme, že všechno, co cítíme, k nám patří. Šamani chápou, že existují cizí energie, které nás mohou trápit a které nejsou naše. Každý z nás už zažil nějaký psychický útok, účinek negativního vlivu jiného člověka nebo dokonce magie. Tyto síly jsou skutečné.
Můžeme ke svým vlastním stínům přistupovat tak, že se naučíme být nebojácní a pochopíme, že tahle monstra nemají svůj vlastní život, a stejně jako postavy z Rámájany také nemají žádnou vlastní sílu. Můžeme nakrmit své démony a místo nepřátel si z nich udělat spojence.
Ve chvíli, kdy stvoříme nějakého nepřítele, ať už je to virus, soused nebo jiná země, dostáváme sami sebe do velmi zranitelné pozice. Stáváme se oběťmi, nebo ještě hůře, onemocníme a upadneme do depresí.
Vyneste své nejtemnější stíny na světlo!
Odhalování temné stránky formou tance se stíny je disciplína, ve které šamanská medicína opravdu vyniká.
Alberto toho využil při tvorbě bezplatného úvodního online kurzu Uzdravení temné stránky, v němž se naučíš, jak vynést na světlo i ty nejtemnější stíny a jak můžeš pomoci svým blízkým nebo svým klientům vysvobodit se ze spletitých mentálních sítí.
PRÁVĚ TEĎ si můžete zajistit své místo a zúčastnit se tohoto exkluzivního online kurzu, a to úplně zdarma.
Více než 30 let Alberto Villoldo žil, studoval a učil se v Amazonii a Andách, nejprve jako vědec a později jako student šamanských mistrů.
V tomhle bezplatném úvodním online kurzu, který je zaměřen ryze prakticky, se dozvíte více o posvátných technikách, které se Alberto naučil během mnoha let strávených se šamany.
 Albertovým přáním je, abyste si z kurzu odnesl praktické dovednosti, které můžete hned použít, především v této výjimečné době, kdy byly všechny stíny a démoni kolektivního nevědomí vypuštěni do světa.
V bezplatném úvodním kurzu se naučíte:
  • Rozdíly mezi západním a východním přístupem ke stínům a kolektivnímu nevědomí.
  • Jak šamani pohlížejí na zlo.
  • Pomůcky pro šamanskou ochranu a jak si nastavit jasné hranice.
  • Jak vyřešit vnitřní rozpor začleněním potlačených částí tvé osobnosti zpět do života.
  • Praktiky a techniky pro přijetí tvé síly, aby se mohly rozvinout všechny stránky tvé osobnosti.
  • Jak se snáze vypořádat s nevítanými pocity jako vztek a strach.
  • Jak léčit trauma pocházející z předchozích generací.
Vstupte spolu se mnou do fascinujícího a mocného šamanského světa starodávné energetické medicíny v Albertově NOVÉM bezplatném úvodním kurzu!
Pamatujte, že cokoli, co se musí skrývat v temnotě, nemá samo o sobě žádnou moc. Alberto se už moc těší, až s námi bude sdílet medicínu, která nám pomůže pohybovat se v dnešním světě nebojácně a bezpečně.
S láskou,
Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *