Uzdravení temné stránky. Nový webinář s Albertem Villodem.

„Ujisti se, že ses lekci dobře naučil a pochopil ji, ať nemusíš opakovat ročník.“
Přesně to Alberto Villoldo říká svým klientům, když mu vyprávějí o strašlivých událostech, které ve svých životech prožili. Proměnit svá zranění ve vnitřní sílu – to je opravdu mocná a velmi důležitá součást práce na sobě. Když se teď Alberto ohlíží zpět za svým životem, uvědomuje si, že se mu častokrát nedařilo se svou vlastní radou řídit, protože pořád dokola opakoval ty samé chyby. Až do chvíle, kdy mu do cesty vstoupila šamanská kosmologie.

 Jak se vyhnout opakování stejných životních chyb?
Nic, co se musí skrývat v temnotě, nemá samo o sobě žádnou moc. Židovsko-křesťanská tradice nám přinesla existenci nezávislého představitele zla -⁠ ďábla, který se nad námi vždy bude snažit zvítězit. Ale šamani říkají: „Počkejte chvilku. Ve vesmíru neexistuje nic, co by nebylo součástí božství.“ Zlo opravdu existuje, ale pouze v srdcích mužů a žen.
Šamani se soustředí na praktikování míru a vytváření krásy a chápou, že nejnádhernější poklady můžeme najít právě na tmavých, bohatých a ženskou energií naplněných místech. Těm šamani říkají ukhu pacha – „dolní svět“ – kolektivní nevědomí, o kterém často hovořil Carl Gustav Jung.
V této mimořádné době jsme žádáni, abychom se postavili čelem stínům, které jsme vykázali do „dolního světa“ – každý sám za sebe a také jako celá společnost.
Právě proto Alberto Villoldo připravil zbrusu nový bezplatný úvodní kurz nazvaný Uzdravení temné stránky, v němž s námi bude sdílet šamanskou moudrost, kterou shromažďoval v průběhu více než 30 let.

PRÁVĚ TEĎ si můžete zajistit své místo a zúčastnit se tohoto exkluzivního online kurzu, a to úplně zdarma.

Kurz je zaměřen ryze prakticky a dozvíte se v něm více o posvátných technikách, které se Alberto naučil během mnoha let strávených se šamany.
Albertovým přáním je, abychom si sis z kurzu odnesl praktické dovednosti, které můžeš hned použít, především v této výjimečné době, kdy byly všechny stíny a démoni kolektivního nevědomí vypuštěni do světa.

V tomto bezplatném úvodním kurzu se naučíte:

Rozdíly mezi západním a východním přístupem ke stínům a kolektivnímu nevědomí.

Rozdíly mezi západním a východním přístupem ke stínům a kolektivnímu nevědomí.

Jak šamani pohlížejí na zlo.

Pomůcky pro šamanskou ochranu a jak si nastavit jasné hranice.

Jak vyřešit vnitřní rozpor začleněním potlačených částí tvé osobnosti zpět do života.

Praktiky a techniky pro přijetí tvé síly, aby se mohly rozvinout všechny stránky tvé osobnosti.

Jak se snáze vypořádat s nevítanými pocity jako vztek a strach.

Jak léčit trauma pocházející z předchozích generací.

Vstupte s námi do fascinujícího a mocného šamanského světa starodávné energetické medicíny v Albertově NOVÉM bezplatném úvodním kurzu!
A pamatujte – cokoli, co se musí ukrývat v temnotě, nemá samo o sobě žádnou moc ani sílu. Alberto se už těší, až s vámi bude sdílet medicínu, která vám pomůže pohybovat se v dnešním světě nebojácně a bezpečně.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *