Aktuálně…

Právě teď procházíme velmi silným a transformačním obdobím, kdy naše krystalická DNA provádí nezbytné úpravy, které nám umožní udržet tyto přicházející vyšší frekvence.
Mnozí jsou povoláni, aby věnovali svému fyzickému, mentálnímu a emocionálnímu tělu hodně potřebné náklonnosti a pozornosti, a to vytváří mnohem více prostoru pro expanzi.
Dostávám mnoho rad, abych se zaměřila na upozorňování na mitochondriální DNA, která je hnací silou našich buněk a také dohlíží na různé cykly buňky (růst, diferenciace, smrt) a přispívá obrovským způsobem k našemu celkovému zdraví, blaženosti a dlouhověkosti.

Podpora Mitochondrií
✨ Kyselina alfa-lipoová snižuje buněčný stres a zachovává buněčnou funkci a dlouhověkost. Brokolice a špenát mají velmi vysoké hladiny této esenciální kyseliny.
✨Koenzym Q10 redukuje kyselinu mléčnou v našem systému a pomáhá nám udržovat rovnováhu jako integrální optimalizátor pro fungování mitochondrií.
✨ Acetyl-L Carnitin umožňuje efektivnější využití energie mitochondriemi a pomáhá s optimalizací spalování tuků oxidací.
✨Vitamín D je silný vitamín, který zvyšuje produkci energie ve svalech po tréninku a podporuje vitalitu a zdraví mitochondrií.
✨Půst umožňuje tělu snadněji odstraňovat odpad z buněk, podporuje hubnutí a růst mozkových buněk, zlepšuje spánek, trávení a normalizuje náš hormon hladu.
✨ Pití řepné šťávy také zvyšuje produkci energie v mitochondriích, což zvyšuje sportovní výkon díky zvýšené účinnosti kyslíku během cvičení.
✨Uvolněte se. Chronický stres má devastující vliv na náš nervový, endokrinní a imunitní systém. Pokud jste náchylní k nošení přebytečného tuku kolem břicha, je to obzvláště důležité vědět. Jak stres stoupá, kortizol se uvolňuje do krevního řečiště a přirozenou reakcí těla je obrana a ochrana našich životně důležitých orgánů a odtud pochází další vrstva tuku.
✨Posilujte Solar Plexus tím, že se naučíte dýchací techniky, které mohou pomoci navodit větší klid a relaxaci.
✨Práce s adaptogeny: kořen astragalus, chaga, reishi, bazalka posvátná, ashwagandha
✨Cvičte jógu nebo jakoukoli jinou formu uklidňujícího pohybu těla, jako je chůze, tai chi nebo plavání
 Ať už jste v této chvíli povoláni udělat pro své zdraví cokoli, řiďte se svými vnitřnostmi (doslova) a dovolte si lépe se naladit na to, co možná požadujete, aby tato expanze probíhala nejúčinněji.
Ať už se jedná o:
✨ Přijetí nového způsobu stravování, života, myšlení nebo bytí.
✨ Vzdát se starého zvyku nebo se zbavit závislosti.
✨ Trávit méně času na sociálních sítích a mít více času pro sebe.
✨ Vytváření zdravějších vztahů stanovením hranic.
✨ Stěhování na nové místo nebo koupě nového bydlení.
✨ Změna zaměstnání nebo zahájení nového podnikání / nové tvorby.
Vězte, že jste vedeni duší, abyste si vytvořili stabilnější základ, na kterém můžete stavět. Dopřejte si lásku, úctu a podporu, která je v tuto chvíli tak potřebná a zasloužená.
Spojte se s dalšími podobně smýšlejícími dušemi, které vám umožní přirozeně pěstovat vyváženější a harmoničtější podpůrný systém kolem vás. Zasloužíte si přijímat lásku a hojnost ve všech podobách a nyní je čas zbystřit a nárokovat si to.
Vezměte prosím, co rezonuje, a zbytek nechte rozpustit v lásce.
ZDROJ: Christy Ashley
Sdíleno v soucitném a laskavém programování každého atomu fyzického těla,
Mikai.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *