Síla v nás

Inner powers – Síla v nás
Při vědomém rozhodnutí přejít z jedné úrovně do druhé se dějí prazvláštní věci. Jakoby postavené na hlavu. Přístupy, jež jsou zcela opačné od těch předchozích. Jeden z nich se dotýká vztahu k hmotným věcem a vztahu k vlastním schopnostem.
V minulosti bylo normální a běžné vytvářet během života hmotné zabezpečení. Často laděné v duchu – ať si pak užijeme dobu, kdy nám finance budou pravidelně přicházet od státu po dosažení určité hranice věku. Klasické programové nastavení v nižších frekvencích – „dobře nebo skvěle bude v budoucnosti“. Věci a peníze nám měly vytvářet pocit jistoty. Obojí mělo fungovat jako odměna. Ve skutečnosti se odehrávala směna za životní energii.

Na vyšších frekvenčních úrovních však už vnímáte, že věci, jakkoliv krásné, životní energii nedoplňují. Neotevírají srdce. Co se týká tělesného systému, jeho schopností, tak tam věci, jimiž se obklopujeme, hrají podřadnou roli. To, že vlastnění máme spojené se šťastným životem, někdo se šťastným důchodem, je fikce.
Když popisované uvidíte, přestanete shromažďovat „hmotu“. Začnou vás zajímat vnitřní powers. Schopnosti. Adaptace na změny. Hluboké, pomalé dýchání. Vnitřní hieros gamos, spojení mužské a ženské energie. Umění být v nule, stávat se nulou, tvořit z nuly.
Schopnost regenerace, vitality. Stav, kdy víte, že už nepotřebujete být nemocní, protože se posloucháte. Jednoduše víte, že už nemocní nebudete, protože tělo je ve své přirozenosti nastavené úplně jinak, než jsme si tu tvrdili (na důchod nečekáte, protože nestárnete). Schopnost, kdy se umíte s pocitem důvěry pohybovat ve tmě, kdy vás neděsí neznámé, spíše přitahuje.
Během přepisovaní starých záznamů (programů) si v určité chvíli uvědomíte, že jsme tady pro to, abychom především zkoumali energetickou bázi těla. Do jak velké míry se může změnit perspektiva, se kterou nahlížíme na okolní realitu při opouštění dřívějších vzorců víry, kdy naše kroky byly vedeny spíše strachem nežli velkou důvěrou v zázračnou stránku života.
Dalo by se říct, že čím více poznáváte čistou sílu, tím okatější a nesmyslnější hra na papírky je. Jako mocné duše se rodíme na planetu, kde přijímáme geniální pozemský systém, který je svým vlastním zdrojem nepodmíněné lásky. Jako malé děti ji vyzařujeme, jako dospělí ji hledáme. Sílu směňujeme za papírky s čísly, a pak očekáváme, že se úbytek doplní partnerem, nákupem, jídlem, zábavou…
Silný vzorec víry – vlastnit zemi, majetky, partnery, dříve případně jiné lidi – existuje jen v nižších frekvencích. V angličtině má pojmenování – ownership, tedy vlastník lodě. Kdo měl námořnictvo, mohl získávat zdroje z jiných území (jeden ze způsobů). Admirál je synonymem pro obdiv (v angličtině i španělštině). Kdo umí dobývat, přivážet zdroje, má respekt. Dovézt domů zlato se počítá (i ve sportu).
V příštím roce jsou hvězdné konstelace nastavené tak, abychom zaonačené hry prohlédli. Což je nádherná věc. Povede k blízkosti, přestaneme soutěžit, výměny poběží skrze kruhy, spojené květy života.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *