Gregg Braden – bezplatný webinář Kódy moudrosti

Milí přátelé,

tento webinář vypadá velmi zajímavě! Upřímně doporučuji jej shlédnout, neboť mám se zázračnými účinky manter, modliteb a posvátných textů dlouholetou zkušenost.

Když naši předci čelili životní výzvě, ať už šlo o strach, smutek nebo potřebu se spojit se svou vnitřní silou, dokázali okamžitě změnit svou emoční frekvenci. Tuto moc uchovali ve starodávných textech, modlitbách, mantrách a podobenstvích. Gregg Braden pečlivě pracoval, aby tuto moc odhalil a dal ji do souvislostí se současnými vědeckými důkazy.

Gregg Braden je vědec a pedagog. Jeho výzkum ho zavedl do odlehlých klášterů a chrámů z dob dávno minulých. Vzdělání a profese geologa a vesmírného inženýra mu umožňují překlenout propast mezi starodávnou moudrostí a moderní vědou.

Gregg nyní vůbec poprvé v Česku a na Slovensku ve svém webináři představuje Kódy moudrosti, díky nimž můžete začít čerpat z moudrosti předků a využít její sílu.

Ráda bych vás pozvala na webinář s Greggem Bradenem, který teď po omezenou dobu můžete zhlédnout zdarma.

Mocné věty, které nám aktivují mozek

Všichni známe rčení: „Jsi to, co si myslíš“.

Stává se vám ale někdy, že si přečtete něco hlubokomyslného, cítíte, že je to pravda, ale vzápětí to zapomenete?

Máte chuť se dozvědět, jak podobné vhledy zapojit do svého každodenního života? Doopravdy a trvale?

Greggovy nejnovější vědecké objevy odhalují, že slova, která si při myšlení a řeči vybíráme, mohou změnit způsob, jakým se propojují a reagují neurony v našem mozku a srdci.

Naši předci tuto spojitost intuitivně chápali a vytvořili specifické slovní vzorce, které jim v těžkých časech přinášely útěchu, léčení, odolnost a vnitřní sílu.

Aby je zachovali pro budoucí generace, vložili tato mocná slova do modliteb, zpěvů, manter, hymnů a posvátných textů.

V tomto exkluzivním webináři vám Gregg ukáže techniky, které odhalují moudrost ukrytou v jeho sbírce mocných vět. Dozvíte se, jak vás mohou v náročných životních situacích uklidnit a povzbudit.

Získejte k těmto mocným větám přístup zdarma

Gregg Braden

Neznám nikoho, kdo by lépe než světově proslulý vědec a spisovatel Gregg Braden dokázal spojit starodávnou moudrost s vědeckými objevy, které jsou natolik nové, že se ještě nedostaly do obecného povědomí!

Gregg neúnavně pracuje, aby znovu odhalil, jak se naši předci intuitivně vypořádávali se zásadními životními výzvami, a podkládá tyto objevy vědeckými důkazy.

Není divu, že Gregg se již 7 let pravidelně objevuje na seznamu 100 spirituálně nejvlivnějších lidí současnosti, který každoročně vydává britský časopis Watkins.

Odhalte Greggovy techniky

Až si příště budete připadat zahlceně a nebudete si vědět rady, vzpomeňte si na naše předky, kteří nám darovali slova, jež dovedou proměnit způsob, jakým o dané situaci přemýšlíme. A ten může pozitivně (či negativně) ovlivnit její výsledek.

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *