Kódy moudrosti – 9dílný pokročilý online kurz s Greggem Bradenem!

Gregg Braden celé neúnavně zkoumá duchovní nauky, aby rozšířil nejen úroveň znalostí naší generace, ale také nám umožnil změnit způsob, jakým prožíváme skutečnost a svět kolem nás.
Tento kurz navrhl tak, aby nám názorně ukázal, jak Kódy moudrosti používat, umožnil nám do hloubky porozumět jednotlivým kódům a předal nám praktická cvičení, která nám pomohou si každý kód osvojit natolik, že ho budeme moci kdykoli využít.
Přímo k jádru největších životních výzev
9dílný online kurz Kódy moudrosti s Greggem Bradenem vám pomůže dostat se přímo k podstatě největších životních zkoušek, nejnáročnějších situací a nejtěžších lekcí.

Společně se naučíme:
  • Jak používat kódy moudrosti a naplno se otevřít jejich léčivé a manifestační síle.
  • Jak uplatnit kódy moudrosti, když máme strach, truchlíme, potřebujeme ochranu nebo lásku anebo se necítíme dostatečně silní.
  • Objevíme moc podobenství a to, jak nám mohou pomoci léčit sami sebe a získat větší sílu.
  • Získáme seznam silových slov a slovních spojení, která nám pomůžou změnit naše vnímání a vytvořit si novou realitu.

V tomto kurzu vás čekají vhledy, které vychází ze starověké moudrosti předků, a zároveň se opírají o výsledky nejnovějších vědeckých výzkumů. Můžete se také těšit na praktická cvičení, v nichž společně odhalíme skutečnou moc Kódů moudrosti.
Spolu s kurzem získáte bonusový balíček zahrnující pestrou škálu bonusů od léčení zvukem až po šamanské rituály, díky kterému budete moci svou spirituální výbavu rozšířit o další nástroje!
S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *