Aktuálně…

THE POLE SHIFT – PŘEPÓLOVÁNÍ
Mění se elektromagnetismus. Vortex roztočený do směru, jenž způsoboval zhušťování, tedy pocit tíhy, těžkostí, život se jevil jako komplikovaný, se nyní začíná točit opačně.
Přepólování se děje venku i uvnitř. Když se podíváme blíže do vnitřního nastavení, měnící se vnímání může tyto podoby.

Z pyramidy se stává kruh. Život se stává mnohem jednodušším, zpodobňuje jej koloběh na zahradě, kde je vše k dispozici, stačí kreativně tvořit, být citlivý v přístupech, milovat, co je. Do komunity přispívat ne svými přesvědčeními a pravdami, ale stavem bytí, ve kterém umíte spojovat rozdíly a jinakosti. Daný stav si žádá, abyste sami vnímali vlastní autentičnost a jedinečnost. K tomu se nedá dostat jiným způsobem, než že se kompletně milujete.
Ego mající navrch v době patriarchátu (v pyramidálním nastavení) ztratilo řízení. Jestli to, co nás nyní vede, nazveme vědomím, duší, spiritem, není až tak podstatné. Důležité je, že každý z nás bude jednoznačně vědět, kdy k tzv. „shiftu“ došlo. Stane se tak tehdy, kdy vám přestanou dávat smysl důvody vedoucí vaše dosavadní kroky. Možná vám přestane úplně dávat smysl činnost, které jste se mnoho let věnovali.
Uvidíte iluzi. Prohlédnete hru vytvořenou tak, abychom během ní popírali, kdo jsme ve skutečnosti. Hru, kde papírky s čísly měly evokovat bohatství, pokud jich bylo víc nežli průměrné množství na pokrytí základních potřeb. Věřili jsme tomu do takové míry, až jsme zastřeli skutečnost, kde to skutečné bohatství je.
Ve stavech, kdy cítíte svobodu a radost. Ne euforii, nebo radost z porážky druhého během nekonečných soutěží, což není radost ve své přirozené podobě, tedy taková, jenž vede do klidu a spojení, se sebou a s jinými. Radost jako projev bezpodmínečné lásky, jako energie otevírající to, co bylo dříve nedostupné.
Zkuste si poslat ze srdce radost po těle, ke každé buňce, orgánu. Vyzkoušejte, co se stane, když necháte radost, ať vám otevře buněčnou paměť, záznamy na energetické bázi, které přesahují jeden pozemský život.
Přepólování znamená, že nadále nemáte strach, ale radost. S tím se úplně jinak žije. Obavy, že vám někdo něco vezme, že o něco přijdete, ztratíte, prohrajete, selžete, nedojdete k naplnění, jsou pryč.
Těší vás blízkost, to, že vidíte, slyšíte a cítíte mnohorozměrně. Milujete stav, kdy se zcela odevzdáváte své intuici, kdy důvěřujete životu násobně víc, než jak jste kdy důvěřovali nějaké autoritě, pokud někdy. Neděsí vás změny, protože je sami konstantně vytváříte. Nejste tady pro to, abyste byli na někoho nebo něco naštvaní, jste tady pro to, abyste se pročistili natolik, až dřívější odpory zmizí.
Již nyní je možné vnímat, jak velký rozdíl způsobuje rychlejší energie v těle (opět je pro to více pojmenování – vyšší frekvence, v pocitech to znamená, že převládá klid a radost). Rychlejší energie tvoří ze shluků částic harmonické geometrie. Tento mechanismus bude mít pro nás nyní dalekosáhlé uplatnění. Shluk částic představuje globální chaos, eskalující hrozbu válek. Jenže. Spolu s přepólováním se ukáže, jak mocným systémem vůči jakémukoliv jinému matrixovému systému je tělo. Pokud své tělo máte nastavené do módu milování, pak dříve nebo později začnete vnímat, do jak velké míry se proměňují vztahy a prostředí, ve kterém se nacházíte. Vším poteče mnohonásobně víc lásky a přijetí a není síla, která by to dokázala změnit (to byste museli vy sami hodně chtít).
Hodně věcí nasvědčuje tomu, že v blízké budoucnosti, během letoška, bude evidentní, jak je politika chabou náhražkou lidských kvalit pojmenovaných jako jasnovidění, jasnovědění. Nejedná se o žádné super schopnosti. Jsou to ty, které patří k „základní výbavě“, my jsme je jen zapomněli používat. Vítejte ve světě úžasných schopností lidského těla.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *