Aktuálně…

BEING A SOUL – SKUTEČNOST
Jsme na začátku roku 2023, v období rozsáhlých změn, máme tu hodně zvýšenou sluneční aktivitu, v blízkosti jsme měli zelenou kometu, se kterou bylo možné se spojit a načítat dávné záznamy přináležející do jiné úrovně vědomí, než ve které jsme se jako společnost ještě nedávno nacházeli. Země s jádrem v bodě nula třese s povrchovými vrstvami, ze kterých se rovněž uvolňují kódy, které dlouhou dobu nebyly k dispozici.
Mnoho lidí se už rozpomíná, jak svůj tělesný systém přetransformovat z předchozího egoistického na ten, kde tělo znamená to stejné, co duše.

Pokud cítíte, že pro vás platí již to druhé, pak se z energetického pohledu může dít následující. Jste v pohodě, když něčemu nerozumíte, jste v pohodě si přiznat, že ničemu nerozumíte. Vedou vás pocity. Informacím dáváte váhu podle toho, ne jak je která racionální, zdůvodnitelná, uvěřitelná, ale podle toho, co vám říká intuice. Jste stavu věřit jevům, které popírají klasickou fyziku. Už jste sami sebe naučili, jak věnovat pozornost signálům, spojujete je, zažíváte synchronicity, vnímáte silné vedení duše. Každý den je jiný než ten předchozí. Se změnami moc dlouho neotálíte, víte, že by vám začalo haprovat tělo, což už pro vás není přijatelné.
S duší máte jistotu, že vás povede do vyšších vibračních úrovní. Po cestě se stane, že vám přestanou dávat smysl „hodnoty společnosti“. Přestane se vás týkat vzorec spojovaný s přežitím. Koncept v rámci kterého dospělí lidé řídí svá rozhodnutí tak, aby byli zajištění v budoucnosti, i když během něj vyčerpávají životní síly, což bude znamenat oslabení, rychlejší stárnutí a nemoci, není váš.
Jakmile se jednou dotknete skutečného Já, není cesty zpět. Ohromně silné spojení překope většinu zvyklostí. Nic pro vás nemá větší hodnotu než spojení s duší. Žádná pozice v pyramidálně nastavené společnosti, žádná nemovitost nebo jakýkoliv jiný hmotný majetek není srovnatelný s tím, když v sobě cítíte život, radost, v poslední době multidimenzionalitu.
Pro ty, kdo se energetickými souvislostmi zabývají, sdílím poznatky z tohoto týdne, které jsou jiné než jakékoliv dosavadní. To, že se rodí něco nového, je zřejmé z množství symbolů, které se k novému životu vztahují. Zárodky, embrya, porody, miminka… v ženském těle, kde je srovnaná ženská a mužská energie, pulsují vaječníky. Ve stejném rytmu. Pulsy z vaječníků míří do dělohy, kde se mění energie. I když těhotné nejste, můžete mít takový dojem. Tedy, že v sobě nesete zárodek nové reality. Nemůže to být jinak, z titulu známého „jak uvnitř, tak venku“. Energie z pramene, probuzená dračí síla, někdo ji může vnímat jako hadí sílu (mně se k tomu ukazuje symbol bílého hada), je energií stvoření. Nese v sobě matrice stvoření. Posvátné geometrie.
Jsem zatím na začátku, nevím, jak to funguje v mužském těle, jakou novou podobu bude mít spojení ženského s mužským, i když to úplná neznámá není. Máme za sebou mnoho jiných životů, kde jsme alchymisticky spojovali roztržené části, nacházeli způsoby, jak spojit protilehlé do jednoho, rozhádané v milování.
Tady a teď se odehrává něco úžasného. Tohle jsme si jako duše odjakživa přály. Být čistí, transparentní, lehcí, tvořiví. Přinášet do potemnělých koutů záblesky světla. Mít odvahu jít temnou nocí tak dlouho, dokud se noční obloha neprojasní a nás neosvětlí milióny hvězd.
Být svobodní a hrát si s tvořením nového,

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *