Jarní rovnodennost 

Čas na obnovu a oslavu nového života, nových snů a nového já!
Na severní polokouli Jarní rovnodennost (20. března) symbolizuje začátek jara a dlouho se slaví jako čas regenerace, znovuzrození a obnovy samotné přírody. Jarní rovnodennost nám přináší rovnováhu dne a noci, světla a tmy, a proto je čas vyvážit každý aspekt našeho života, včetně ženských a mužských energií.
V mnoha starověkých tradicích je jaro spojeno s východním směrem, kde každý východ slunce signalizuje úsvit nových začátků. Naplňuje nás novým optimismem a vybízí nás k přijetí nových příležitostí a pozitivních energií. Když se vynoříme z tiché introspekce zimy, je to čas, kdy můžeme zažehnout své vnitřní světlo a soustředit se na pěstování semínek svých snů a tužeb, připravených rozkvést do plnosti.
Připomeňme si obnovu Matky Země a náš osobní růst tím, že uctíme světlo v sobě navzájem, zapojíme se do očistných rituálů, zapálíme svíčky, přineseme Zemi oběti a s vědomím oceníme vznik nového života. Oslavme společně krásu nového života! Je to velmi důležité pro naši duchovní cestu k objevení naší podstaty a obnovení zapomenutého spojení s Matkou přírodou.

@Rivers in the Ocean
ART – „OSTARA – jarní rovnodennost“ od Annie Louvaine
Zdroj: FB

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *