Aktuálně na nebi…

PLUTO IN AQUARIUS – 23.března 2023, NOVÁ ETAPA
Pluto mění dneškem znamení, vstupuje do Vodnáře. Pohledem astrologického kalendáře se nyní nacházíme na počátku nového roku, který vždy začíná se vstupem Slunce do znamení Berana, v době Jarní rovnodennosti. Navíc jsme tu měli ve stejný čas Novolunní v Beranu.
Součet výše uvedeného spolu s mnoha dalšími aspekty indikuje nový začátek. Zcela novou etapu. Možná vnímáte, jak silně vás to vede k ukončování životních témat a vztahů, kde se „naplnil obsah“. Stejně silně nás to nyní povede k vykročení do neznámých teritorií.

 Toho se týká následující uvědomění.

Spojení „nové = neznámé“ mnohé děsí. Z mentálního úhlu pohledu je vstup do neprobádaných území riskantní. Pokud se člověk k takovému kroku neodvažuje, většinou si to zdůvodní logickým argumentem, že si takovou „divočinu“ nemůže dovolit. Znamenalo by to – odevzdat se, důvěřovat, dát mnohonásobně více kreditů srdci nežli hlavě.
Nenásledovat nadále scénaristiku naší mysli (ega) zaměřenou převážně na vytváření dramatických fikcí, které se točí v nekonečné smyčce a převibrovat na jinou notu, tu srdeční, tomu musí předcházet jednoznačná volba, vědomé rozhodnutí. Opustit starou verzi sebe sama a vytvořit novou.
Což je nyní velmi podporované, protože se vstupem do znamení Berana je velmi aktivní „I AM“.
JÁ JSEM.
Popíšu konkrétně, jak může převibrování vypadat v praxi. Technicky vzato se jedná o to, abyste v situaci, do které promítáte vzorce víry s „nízkou energií“, protože ve vás dané téma nebo okolnost vzbuzuje obavy, uměli vytvořit změnu. Zpátky se rozpomenuli, jak se vyladit. Uvolnit. Navýšit energetický potenciál. Změnit frekvenci, vysílání.
Chce to trénink, zapojit srdce, energetiku srdce. Uvěřit tomu, že každý z nás kapacitu na to, aby v momentech, kde cítí strach, dokázal takovou emoci proměnit na důvěru. Na mentální úrovni nemáme na takový shift dostatečnou sílu. Ego fungující v nízkých frekvencích nás nenechá milovat nepřítele, ztrátu, nemoc, bolest. Což ale jinými slovy znamená, že nás nenechá vytvořit změnu.
Skutečný posun se děje přes milování, ne odpory. Dokud si nezamilujeme slabosti, budou stále dokola vybíhat.
Tzv. „game shifter“ je srdce – orgán, který umí novému vdechnout život. Pokud máme operativu v srdci je pro nás mnohonásobně jednodušší plynout se změnami. Pokud cítíte energii ve svém srdci několikrát, mnohokrát za den, je mnohonásobně jednodušší vidět, že nás vlastní intuice vede k těm největším jistotám. Vede nás cestou „zachování života“, což je zároveň jedna ze super kvalit Pluta. Nyní budou podporovaní všichni, kdo vědomě vytváří „prostředí pro život“. Kdo vytváří vztahy pro spoluprožívání krásného života. Kdo se zabývají různými typy řemesel pro podporu života. Těch oblastí je mnoho, zmíním jen pár – umění, permakultura, vědomá práce s tělem, emocemi, komunikace, architektura, nová fyzika, kosmologie…
Tím, jak nyní přechází síla z institucí do rukou lidí, změní se naše nahlížení na jistiny. Náš důraz na to, abychom měli „papíry v pořádku“, byli vlastníky různých typů „papírů“, osvědčení, akreditací, diplomů, vlastnických, právních dokumentů, papírů v podobě financí…to všechno se s velkou pravděpodobností změní, protože se změní energie.
V následujícím období bude pro nás důležité, abychom měli „vztahy v pořádku“. Ten prvotní se sebou, z čehož se bude odvíjet kvalita vztahů s ostatními. Nejen lidmi, též s přírodou, se zvířaty, rostlinami, zkrátka se Zemí i Nebem. V tom je a bude pravé bohatství.
Gabriela
ZDroj:FB

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *