Jestli se chcete cítit lépe, začněte odsud…

Přátelé,

myslím, že mi dáte za pravdu, když řeknu, že žádní dva lidé nejsou stejní. Souhlasíte?

Proto může na někoho Emoční kód® ihned silně zapůsobit, ale vzhledem k tomu, že každý člověk je jiný, další možná zpočátku nezaznamenají tak převratné výsledky.

Jisté ale je, že se budete cítit jinak, lehčí, a možná dokonce prožijete okamžitou transformaci. V tom spočívá kouzlo této práce, které Dr. Bradley Nelson zasvětil celý svůj život.

Jeho životní dílo vychází z nesporné pravdy – že můžeme uzdravit sami sebe nebo přinejmenším nejvýznamněji přispět k tomu, abychom se vyléčili, těšili se pevnému zdraví a žili naplno.

„Tvé uzdravení začíná a končí tebou. “

Nyní máme díky bezplatnému webináři Emoční kód® s Bradleym Nelsonem příležitost objevit nástroje, se kterými můžeme vykročit na svou cestu k vyléčení.

Dr. Nelson pomohl tisícům lidí začít využívat Emoční kód® a osvobodit se tak z násilnických vztahů, odstranit bolesti a vyléčit zděděná či generační traumata.

Zde si můžete přečíst příběhy dvou účastnic kurzu…

„Oceňuji velmi práci Dr. Nelsona a jsem vděčná za předání, formou uspořádání kurzu. Mně osobně pomohl emoční kód odstranit některé nepříjemné zdravotní symptomy a emoce. Také i v mém blízkém okolí se tento efektivní, a přitom jednoduchý způsob léčení velmi uplatnil. Výborná je i jeho kniha Emoční kód, kterou jsem začínala.“ Mariana

 „Energie, která mě vtáhla do tohoto kurzu, byla silná. Nedalo se jí nevyhovět! Jsem vděčná, že tomu tak bylo. Vlilo mi to do života novou naději. Díky tomuto kurzu jsem si odblokovala zcela zeď kolem svého srdce, po tolika letech trápení padly hradby a já věřím, že už teď je líp. Zařadila jsem Emoční kód do svých každodenností, a tak to i zůstane. Přeji všem život bez emoční zátěže. S láskou Ivča“

Fascinuje mě představa generačních nebo zděděných emocí.

Během jedné studie vědci objevili, že když myši naučili bát se určitého pachu, jejich potomci projevovali při vystavení stejné vůni tutéž úzkost a strach.

Pokud vám někdy někdo řekl: „Právě mi připomínáš tvého otce,“ nebo „Jak tohle říkáš, jako bych slyšel tvoji babičku,“ možná se u vás projevují vlastnosti nebo vzorce chování, které máte zděděné po svých předcích.

Když v těle ukládáme emoce jako stres, úzkost nebo deprese, můžeme je bezděčně přenést na další generace. Což vede k otázce…

Kolik emoční zátěže – své vlastní i té zděděné – v sobě nosíme, aniž bychom si toho byli vědomi?

V bezplatném webináři vám Dr. Nelson ukáže, jak se to může stát a jak se osvobodit od emoční zátěže zděděné po předcích.

Objevte nástroje k vyléčení sebe sama!

S láskou,

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *