Jak funguje načasování ve vašem životě

Tento Kryonův živý channeling byl přijat a streamován Leem Carrollem v rámci Léčivé středy, 20. dubna 2022

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Navazuji na odpověď mého partnera a na meditaci, kterou jste právě slyšeli. Jsou tací, kteří budou lomit rukama a říkat: „Vidím zlo kolem sebe, v lidstvu; jak můžeme bojovat s temnotou?“ A odpověď, kterou ode mě vždy uslyšíte, je: „Nikdy nemusíte bojovat s temnotou. Vše, co musíte udělat, je tvořit světlo; to je celé. Temnota nemůže existovat v přítomnosti světla, prostě nemůže. A tím znovu předáváme myšlenku, že světlo kolem vás, které sami vytvoříte, je daleko, daleko účinnější, než si myslíteNamísto bojování s temnotou to za vás udělá tvoření světla – a temnota začne sama slábnout.

Tento měsíc předáváme série složené ze čtyř channelingů; a kdybyste jim chtěli dát společný titul, pak jsou všechny o načasování. Zatím jsme vám dali dva příklady načasování ve dvou kategoriích a tento je třetí. A tento je pro vás – je o vás a vašem životě a načasování, které je pro vás kritické a důležité. A tuto konkrétní zprávu můj partner předává už roky; ale on i ostatní si uvědomují, že poselství, které vyučuje, někdy neviděli mnozí, kteří se začínají připojovat k internetu, jak se říká, probouzejí se k větším pravdám, jak se říká, a možná se naladí na toto konkrétní poselství. Takže vám ji předáme znovu; a já se chci ujistit, že ji skutečně uslyšíte, protože je natolik neobvyklá a liší se od toho, co očekáváte.

Téma je načasování toho, co máte spirituální. Tolik z vás, kteří mě právě posloucháte a sledujete tento program, ať už živě nebo později, už měli tušení, intuici nebo dokonce přímé vzkazy od Ducha – o vašem životě nebo možná o tom, co máte dělat v budoucnu nebo co máte tvořit… A vy jste celou dobu cítili, že to je možná ono. Možná je čas napsat knihu, čas otevřít nějaké duchovní centrum nebo zahájit léčivou praxi… V této nové energii existuje velkolepější způsob komunikace – co tím myslím: možná jste měli intuici – Ano, to jsem chtěl vždycky dělat, nebo Ano, vím, že kvůli tomuhle jsem tady. A v této energii, která bude vylepšena, skoro jako byste dostávali přímý vzkaz od Ducha – Ano, to je důvod, proč jsi tady. A pokud jste měli štěstí to cítit takovým způsobem, že nyní chápete: „Ano, tohle mám dělat“, co je pro vás dalším krokem? No, odpověď je zřejmá – dělejte to. A tak vy, kteří jste dostali vzkaz třeba založit léčebné centrum nebo nějaký jiný program, nebo online program nebo něco podobného – začněte. A možná řeknete: No ale jak mám začít? nebo Co mám udělat? a tak dále, a jestli je to ambiciózní, musíte si něco pronajmout nebo někam jít – ať už je to cokoli, nefunguje to. Tolika z vás se to stalo – ve staré energii. A někdy to k vám v té staré energii přijde způsobem, který jste hluboce cítili… pak jste to zkusili, a začali; ale tu a tam jste narazili na blok, a nebyli tam pro vás správní lidé, nebo financování nebylo pro vás to nejlepší; nebo jste začali sami a snažili se to finančně zvládnout sami a nevyšlo to, což je ještě horší… protože pak je tam samozřejmě jizva, jizva na tom, co považujete za svůj duchovní cíl – zkusili jste to, ale nevyšlo to, ačkoli jste obdrželi zprávu, že to mělo vyjít.

Takže co dál? Řekněme, že někteří z vás, kteří právě teď posloucháte, a kteří dostali důležitou zprávu, aby něco udělali a vy jste to zkusili a nevyšlo to, pro vás všechny mám vzkaz. A je to tento vzkaz – PřipraveniKdo řekl, že to máte udělat teď? (Smích.) A vaše odpověď by byla – Jistěže to mám udělat teď; a tady to začíná být zajímavé… Protože právě tady vaše linearita a vaše lidství stojí v cestě duchovním vzkazům.

Ve vašem životě, drazí, jakákoli autorita, ať už ve škole nebo doma, anebo šlo o vašeho šéfa v práci, jakmile řekli „Chci, abys to udělal“, mysleli tím kdy? – ano, mysleli: Teď. Avšak když vám Duch něco ukazuje, není to tak.

Tady je vzkaz, který skutečně chci, aby se k vám dnes dostal – o načasování těchto věcí pro vás. A zde je: Prvním krokem je, že dostanete potvrzení, nebo začnete sbírat to, co říká vaše intuice – co máte dělat, což znamená že začnete nacházet nápady, které k tomu povedou, co byste mohli udělat k jejich uskutečnění a dosaženíAle ve skutečnosti to neděláte – dokud nepřijde správný čas.

A teď pro ty z vás, kteří něco zkusili, když se domnívali, že je načasování správné – ve staré energii, a nefungovalo to, je pro vás těžší udělat to znovu – protože si myslíte, že neuspějete – jak lineární! Vše, co se stalo, je, že jste to udělali v nesprávný čas. A další otázka bude asi: „No a jak mám poznat ten správný čas?“ A odpověď zní – Ukáže se vám to, nebude žádná pochybnost. Když nastane správný čas, někdo za vámi přijde třeba až za rok – máte postavit léčebné centrum… nic nedopadlo podle představ, a vy tam sedíte a říkáte: Nevyšlo to. A o rok později přijde někdo a řekne: „Víte, chtěl bych s vámi vybudovat léčebné centrum a mám veškeré zdroje…“ A vy na to – Co? (Smích.) Ano, to by bylo dobré… Protože si uvědomíte, že jste měli počkat.

Je mnoho takových věcí, které vám předáváme pomalu, dáváme vám potvrzení, a Duch vás tolik miluje, že vás nenechá lámat si hlavu, když máte něco opravdu dobrého pro planetu – programy, které budou fungovat, přednášky/kurzy, které chcete dělat, knihy, které byste chtěli napsat, léčebná centra, která chcete vybudovat. A to vám pak bude dáno jako „Aha“ a „Ano“ – a proto jste tady, drazí.

A pak řekneme – zastav se a počkej. Počkej na to, až přijdou ty správné věci – a ony přijdou; protože vám to bylo dáno z tohoto důvodu, ne abyste tam seděli a přemýšleli, jestli zase neuspějete. Duch vás natolik miluje, že s vámi půjde do druhého kola; aby vám ukázal, že ti, na které jste možná čekali, nebo zdroje, na které jste možná čekali, anebo snad (jak tomu bylo u mého partnera), na informace, které chyběly, a které doplní tu skládanku…

Takže vám znovu říkáme – máte velmi lineární představu o tom KDY; a má to co dělat s načasováním. Duch vás natolik miluje, že vám dá informaci předem – abyste se na ni mohli podívat a nechat ji dozrát a vyrůst… A pak, až přijde ten správný čas, aktivujte to, pro co jste věděli, že jste přišli.  Dává vám to smysl, drazí, že je tu tolik lásky? Nestane se to vše naráz, nemusí se to stát naráz – záleží to jen na vás.

Takže příště, až dostanete ten skvělý nápad, nebo vám snad bude ukázáno něco, pro co jste skutečně tady, a vy si řeknete: „Já jsem to věděl!“, nenechte se odradit a nedělejte to okamžitě. Na okamžik se zastavte a řekněte si: „Je to úplné? Je to připravené? Mám na to zdroje? A co ti, které mám potkat, aby dokončili úplný obraz?“ A pokud necítíte, že je to správné, pak vyčkejte – Vím, že je v pořádku počkat, čekání ničemu neuškodí. Správné věci v pravý čas.

Načasování je ten klíč, drazí. A jsme s vámi v načasování. Poskytneme vám vše, co potřebujete, abyste dosáhli toho, pro co jste přišli.

Tohle je skvělá zpráva o načasování, a je osobní, že? A je toho víc.

Jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Dagmar H. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky  Budeme rádi, když se k nám připojíte.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *