Fialový plamen

Fialový plamen je energie čistého světla, která se hojně využívala v Atlantidě k rozpouštění negativních myšlenkových forem.  Atlanťané byli jasnozřiví – pokud uviděli v auře  svého přítele tmavou skvrnu, okamžitě ji transformovali za pomoci energie Fialového plamene. Takto jeden druhému pomáhali. Když později došlo vlivem zneužití  jejich vysokých schopností ke zkáze Atlantidy, byla lidstvu tato pomoc v podobě Fialového plamene odejmutá. Lidstvo potom bylo na Zemi po tisíce let konfrontováno s důsledky svých negativních myšlenek a emocí bez  možnosti využít tento mocný nástroj. Tak to bylo až do srpna roku 1987, kdy se uskutečnila tzv. Harmonická konvergence –  u jezera Titicaca a na dalších silových místech planety Země se sešly tisíce Pracovníků světla a modlily se za uzdravení planety Země. Jako odpověď na tyto modlitby byla lidstvu po 12000 letech energie Fialového plamene skrze Mistra St. Germaina vrácena. (Mistr St. Germain je vládcem 7. Paprsku.)

Tuto energii můžeme velmi jednoduše invokovat prohlášením : “ Já jsem Já jsem Já jsem ten mocný Stříbrně-Fialový plamen, který právě teď rozpouští veškeré negativní energie ve mně a kolem mně. „ A můžete  přidat: „Nechť se tak děje až do úplné manifestace mého záměru“, čímž zajistíte, že Stříbrně-Fialový plamen bude čistit Vaše jemnohmotná těla tak dlouho, dokud to bude potřeba. Tímto prohlášením si můžete pomoc naprogramovat – samozřejmě s obrovskou pokorou v srdci a následným poděkováním.

Od roku 1987 postupně rostl počet lidí, kteří se duchovně probouzeli a zapojili se do meditací a modliteb určených k snadnějšímu průběhu vzestupu naší planety, a tak se v roce 1998 Galaktická rada rozhodla uvolnit další duchovní energii a připojila k Fialovému plameni Transmutace Stříbrný paprsek  Milosti a harmonie. Je to velký dar.

Pokud invokujete Stříbrně – Fialový plamen, veškerá negativní energie je okamžitě transmutována a automaticky nahrazena vyšší frekvencí.

 

 

Meditace se Stříbrně – Fialovým plamenem:

Můžete ji provádět klasicky jako meditaci nebo kdykoliv jindy – třeba když se procházíte nebo zahradničíte, ale ne když řídíte auto nebo se věnujete nějaké činnosti vyžadující pečlivou pozornost.

Stříbrně – Falový plamen je vysoká duchovní energie, která vás otevírá nahoru, proto před začátkem meditace  požádejte Archanděla Michaela, aby  kolem vás rozprostřel  svůj ochranný tmavě-modrý plášť. Představujte si, jak  zahaluje celé vaše tělo a nezapomeňte i na kapuci…

1. Mentálně invokujte Stříbrně – Fialový Plamen  („Volám Stříbrně – Fialový plamen Transmutace“) a vizualizujte si, jak vás obklopuje plamen  zbarvený do lila, levandulové, purpurové, fialové a stříbrné barvy.

2. Během dne si před sebou představujte plápolající jazyk tohoto Stříbrně – Fialového Plamene, rozpouštějící veškeré tmavé energie, se kterými přijdete do kontaktu. Můžete své vědomí, své myšlenky, své fyzické tělo nechat zaplavit tímto Plamenem a VŠE bude čisté.  Když si budete mantru k invokaci Stříbrně-Fialového plamene  v duchu opakovat všude, kam přijdete, přinesete tam i stříbrně-fialovou barvu, stříbrně-fialovou energii  a tím i vyšší frekvenci, takže se na daném místě ihned zvýší vibrace.

3. Pošlete Stříbrně – Fialový plamen všem lidem, kteří jsou nemocní. Představujte si, jak pohlcuje veškerou negativitu okolo nich.
4. Vložte vaši zlobu nebo strach, jakékoliv zranění nebo negativitu do Plamene, dokud se nerozpustí. Vlastně předejte tomuto plameni vše, co ztěžuje vaši cestu.
5. Vizualizujte si všechny lidi, kteří nejsou v harmonii uvnitř Stříbrně – Fialového plamene.
6. Představujte si, že Plamen cestuje nebo požádejte anděly, aby ho přenesli na potřebná místa k vyčištění ničivých válečných energií.
7. Pokud ve svém těle vnímáte nějakou bolest nebo tlak, dovolte Stříbrně – Fialovému plameni do této oblasti vstoupit a požádejte ho, aby odstranil příčiny vašich potíží.
8. Pošlete Stříbrně – Fialový plamen skrze telefonní linky nebo Internet k pročištění webu.

9. Vizualizujte si naši planetu uprostřed Stříbrně – Fialového plamene a žádejte jej, aby průběžně očišťoval veškeré negativní energie bránící Zemi v přechodu do vyšších frekvencí.

10. Když skončíte, umístěte před sebe a za sebe symbol kříže nebo jiný ochranný symbol k uzavření vašich čaker.

(Inspirace v knize Diana Cooper: Discover Atlantis)

Foto: Violet-Flame…-Aura-of-Mount-Shasta-captured-on-26.10.2018…photographer-unknown-1

Kathy Jeffries

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *