Řeky Regenerace – Michelle Manders

Zdravím vás!
Oficiálně se nyní nacházíme ve stínovém období nadcházejícího retrográdního Jupiteru v Blížencích, který nastane 4. října. Jupiter se zpomaluje, aby nás vzal zpátky v čase a pomohl nám tak uzavřít nedokončené záležitosti a zdůraznil jedno z hlavních témat léčení a sebe-mistrovství, které nás bude ovlivňovat do konce ledna 2013. Toto je také HLAVNÍ cyklus regenerace a transformace, jelikož se připravujeme na vstup Saturnu do Štíra (6. října). Kolo změn se točí stále rychleji, přátelé, a s čím budeme nyní zacházet a co ovládneme (ve smyslu mistrovství) nyní a v průběhu následujících dvou let, to trvale změní naše životy.Saturn a Jupiter, dva největší planetární Duchové, kteří nás ovlivňují, nám poskytují milosrdenství jednoho z největších oken příležitostí – „Přejít Práh“ 20., 21. a 22.prosince 2012. V mém minulém newsletteru (byl přeložen i zveřejněn – pozn. překl.), který vám doporučuji si přečíst (pokud jste tak již neučinili), píši o nadcházejícím Planetárním „Stelliu“ (Stellium = shluk, nahromadění více planet na malém, krátkém, úseku ekliptiky….pozn. překl.) ve Štíru (poslední nastalo před 2.737 lety), které nás povede k 12:12:12 Vesmírnému Slunovratu, který je ve skutečnosti důležitější událostí než 21.prosinec 2012. Hlavní planetární zarovnání nastane mezi 1. a 12. prosincem 2012, ne až 21. prosince a tak 12:12:12 otevírá Brány Vzestupu usnadňující „přechod“ nastávající 20.-22. prosince.Co očekávat pod vlivem retrográdního Jupiteru

Jupiter reprezentuje, mimo jiné, svobodu a hojnost, právní a etické záležitosti, naše vize, ambice, představy, vnímání a optimismus. Pomáhá nám a inspiruje nás, abychom objevili „větší obraz“ a naše vyšší ideály a povzbuzuje nás, abychom „dorostli“ do vyššího vědomí. Ovšem když je Jupiter retrográdní, stává se toto pro mnohé obtížným úkolem, jelikož vynese na povrch naše dysfunkce a pokud věci „vybuchnou“, musíme čelit záležitostem přebytku, hamižnosti, kontroly a hlavně ústně komunikačním záležitostem, protože je retrográdní ve vztahu k Blížencům.

Přesune nás zpět k poslednímu retrográdnímu pohybu Jupitera v Blížencích, abychom dokončili to, čemu jsme tehdy nevěnovali dostatečnou pozornost. Proto si znovu uvědomte, co se ve vašem životě dělo (a co se vztahuje k výše uvedenému) v období od července 2000 do poloviny července 2001.

Kromě toho v nás aktivuje intenzivní puzení hledat pravdu, stát se více duchovně propojenými a hlouběji se zabývat našimi strachy ze zklamání a opuštěnosti, pocity ztracenosti a našimi „ztracenými“ sny a nadějemi. Nebezpečí tohoto retrográdního pohybu tkví v tom, že lidé mohou ztratit spojení s realitou, schopnost snadno důvěřovat se zdá milióny mil daleko, hranice mysli nejsou brány na zřetel a všechny druhy nepřiměřených a zveličených reakcí mohou spálit mosty a zavřít dveře k důležitým příležitostem.  

Co dělat pod vlivem tohoto retrográdního pohybu

Začněte se dívat na své problémy a věnujte pozornost hledání cesty a způsobu, jak je zpracovat! Meditujte, modlete se, pište si deník. Pomůže vám to „absorbovat“ dané záležitosti a otázky – analyzujte je, pochopte a nalezněte řešení. Znovu-se-zabývejte, přehodnocujte, znovu-vyhodnocujte, znovu-promýšlejte a napravujte to, co je třeba napravit, s odstupem a učte se více o své skutečné podstatě (přirozenosti).

Statečně ovládněte ty části vaší osobnosti, které ve vašem životě způsobují disharmonii a přehnané reakce. Rozšiřte svou vizi života o hledání pravdy o tom, kdo jste, skrze duchovní cvičení a přijměte dobro, které ztělesňujete. Rozpoznejte a rozhodněte se, od čeho potřebujete odejít. Oddejte se dobrodružství, na které vás vaše duše chce vzít a obejměte tuto novou příležitost k větší svobodě.

Nezapomeňte na mém webu navštívit sekci FREE CHANNELLINGS a stáhnout si nejnovější channeling „Cesta k Božskosti vašeho Posvátného Podpisu“ (v angličtině, zatím nepřeloženo). Jsou zde pro vás na výběr také „pozornosti podniku“, které vám mohou nesmírně pomoci projít tímto retrográdním pohybem a nadcházejícím posunem Saturnu do Štíra

Se spoustou lásky

Michelle Manders
Palace of Peace

Zdroj: Michelle Manders (Eloff) – www.palaceofpeace.net – Newsletter ze 28.09.2012

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Marie Kuchařová (www.posvatnesrdce.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *