Portál 12-12-12

Autorka textu: Monika Czyrek

Hodně lidí se mě ptá na portál 12- 12 -12 a konkrétně na typ zprávy od Plajáďanů která, jak se projevilo…..ukázala hlubiny strachu a nedůvěry v TO, CO JE A JAKÉ TO JE…

 

12-12-12 datum trojitého portálu. Kulminující finále a dokončení krystalické mřížky. Aktivace posledních Posvátných Atlantských Krystalů s novými kódy a spojení s pyramidovými strukturami a Slunečními Disky. Kombinace rovnováhy mužské a ženské energie v Božské Jednotě. MAX  – konečné kódování krystalických vírů.

Jsou to:

Rubínově – červený Krystal Ohnivé Energie, který se nachází v okolí Bimini.

Krystal Thóta, který se nachází v lokalitě jezera Titicaca.

 

Tyto události budou doprovázeny silnými a pozitivními kosmickými energiemi. Přichází v silných vlnách už od 6.prosince. Kromě toho budou stovky tisíc lidí po celé Zemi v této době soustředěni a koncentrováni. To je ideální doba pro dimenzionální připojení.

 

Jakmile se vám podaří navázat spojení s vyšší dimenzí, soustřeďte na to veškerou svoji pozornost a udržte ji.

Veškerou silou jednoduše Srdcem přivolejte Nebe na Zemi.

 

Nechť Nebe políbí toužebně Zemi.

Nechť Země přijme žíznivé Nebe.

Nechť věční Milenci,

Tak dlouho rozděleni,

Spojí se trvale a věčně.

 

Což  na fyziologické úrovni u nás bude mít za následek ukončení vyrovnání tlaku pravé a levé hemisféry. BOŽSKÁ ROVNOVÁHA.

 

Jakmile bude dosaženo této fáze, už nebudete potřebovat více vnějšího vedení.Všechno, cokoliv budete potřebovat, obdržíte přímo z nekonečné moudrosti Ducha. Spojí se s vámi vaše Vyšší JÁ. Andělé sestoupí na Zemi. Naše doposud oddělené Vědomí se spojí v jednu společnou oblast. Budete vědět, jak se jím nechat vést. Budeme to vnímat společně.

 

Vypněte telefony, počítače, televizory. Nedovolte, aby vás rozptylovaly.Nebudete je potřebovat. Změny transformace neobdržíte ani v televizi, ani na internetu. Nejvyšší, čisté a pravdivé Vědomí se projeví jednoduše v Našich Srdcích. Jedině jim můžeme věřit.

 

A co na to Mayové : ))

 

TEĎ JE NEJLEPŠÍ ČAS ZMĚNIT PŘÍSTUP K ŽIVOTU

JE TO DOBRÝ DEN NA POČÁTEK NĚČEHO NOVÉHO V ŽIVOTĚ

 

MODRÁ OPICE – TO JE TKADLEC, NEBO JEŠTĚ LÉPE NAVIGÁTOR MYŠLENEK A NÁPADŮ; JE POVAŽOVÁNA ZA VLÁKNO, ČI SVĚTELNÉ LINIE, KTERÉ SE, JAKO ŠTĚPY VINOU, SPLÉTAJÍ A TKAJÍ LÁTKU NAŠÍ REALITY.

ZDE JSOU NOVÉ VZORCE, NÁPADY A MYŠLENKY VETKÁNY DO NAŠEHO ŽIVOTA

 

Od této chvíle mé tělo pronikají nová metafyzická pole.Vše, co se dnes stane, přijmu s nebeským klidem. Víra dělá zázraky. LÁSKA hory přenáší. Jako malé děcko se chci smát a hrát si.

 

TRANSFORMACE STÍNU

 

Buďte SVĚTLEM! Mluvte bezprostřední pravdu! Zůstaňte citliví, srdeční, příjemní! Naučte se, jak v klidu přijmout všechny neúspěchy, zvraty osudu, či náhlé zásahy do života. Použijte vrozenou schopnost uzdravit svoji přecitlivělost!

 

Mnoho lidí se ptá : „Dobře, ale jak se mám dostat do té síly?“ Odpověď je prostá: být sám sebou. Když jste opravdu sami sebou, řídíte se vnitřním citem/ intuicí. Děláte to,co vám přináší radost a potěšení a jednoznačně pomáhá vám růst a mít pozitivní vliv na ostatní lidi. Pokud jste autentičtí, následujete hlas Srdce, záříte pravdivým skutečným Světlem, které k vám přitahuje odpovídající zkušenosti a lidi. Potom plynete s proudem vaší Duše a Matrix na vás nemá žádný rušivý vliv. Velmi důležitým prvkem je vnímání Jednoty svého Středu s Matkou Zemí. Pobyt v Přírodě velmi pomáhá obnovit spojení.George Kavassilas tvrdí, že pro návrat do našeho Domu, není potřeba nic vnějšího. Žádné speciální meditační techniky, žádné speciální diety, způsob života, chování, nebo rituály. Naprosto stačí být skutečně sám sebou, žijící ve svém  Středu.To je celé tajemství. Každý z nás je neuvěřitelně plně suverénní a jedinečná Božská Bytost – prociťte to a začněte chápat, co to opravdu znamená.

 

www.monikaczyrek.blogspot.com

překlad Lenka Sýkorová – výklad osobního Mayského kalendáře – kin narození – info.lenkasykorova.art@gmail.com

 

OBRAZ: http://www.helenekippert.com


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *