Nástroje pro Vzestup

Saint Germain prostřednictvím Barbary Bessen, březen 2013

 

Zdravím vás, milí přátelé, jsem Saint Germain. Dnes začneme krásným zvoláním: Ať žije svoboda! Je to jedna z mých oblíbených vět. Chtěl bys pocítit trochu mé energie? Zavři oči a zcela se na mě nalaď, pak budeš v mém poli. Ostatně všichni jsme sjednoceni v jednom velkém poli. Jen tady na Zemi je tato nádherná energie pro vás stále jen částečně dostupná.  Tento úžasný stvořitelský elixír si ještě v plné síle neumíte podržet, neboť, jak Kryon rád říká, vězíte stále ještě jednou nohou v hluboké matérii. Interdimenzionální noha se proměňuje, pokulhává a našlapuje chvíli tady, chvíli tam a pokouší se té druhé zprostředkovat interdimenzionální úhel pohledu na život. Přesto často ještě nejste schopni udržet směr, odbočujete a necháváte se opět pohlcovat dualitou. Dobro a zlo, to přeci znáš, že? Být či nebýt, to znáš také. Říkám ti však, že nejsi jenom černý nebo bílý, jsi vším možným a v neposlední řadě jsi i mnou. Jen si toho stále ještě nejsi vědom. Tady a teď v této energii, kterou pro tebe udržuji a ve které tě kolébám, dostáváš velkou sílu, která je velmi prospěšná a léčivá. A tak jsme v tuto chvíli jedno, dokážeš to vnímat?

 

Možná teď právě trochu postonáváš? Proč? Co se ti tady na Zemi nelíbí? Nebo nejsi  spokojen se všemi těmi možnostmi, které máš v sobě? Vysypáváš právě svůj vnitřní sáček s odpadky? Ano, jen se usmívej, ale mám pravdu, že? Právě se totiž čistíš. To vidím rád. Přečetl sis mnoho návodů na čištění, avšak žádným z nich jsi nedosáhl toho, co by sis přál. Myslel sis, že je dobré vyzkoušet kvantové léčení, trochu si zabubnovat a zazpívat, a že pak  budeš hned vyčištěn, tak sis to představoval.  Zapomínáš, že to vše stále ještě nějak souvisí s dualitou. Jednou nohou, jednou částí sebe sama se ocitáš na kvantové úrovni a procházíš léčivým procesem. Potom však opět zadupe tvá trojdimenzionální noha a tebe skolí nejbližší emocionální infekce. Mám pravdu? Hodně věcí zkoušíš nebo jsi už vyzkoušel. Možná se opět vracíš ke staré dobré homeopatii, která ti tak dobře sloužila do té doby, než ses na internetu dočetl o nových způsobech léčení.

 

Co řekneš tomu, když ti teď sdělím, že tohle vše už nepotřebuješ. Co kdybys zkusil jen v klidu nahlédnout do hlubin svého nitra? Co kdybys prozkoumal, jak kdy na co reaguješ a pak se zeptal: „Proč je to tak? Proč to není jinak?“ Kdyby ses sám hlouběji pozoroval a prozkoumával, přišel bys na hodně zajímavé věci, které tě stále ještě ovlivňují. Jsou ještě pořád tady, přestože jsi už asi na sobě tolik zapracoval a hodně jsi toho propustil. Tyto vzorce jsou totiž velmi houževnaté, že? Objevují se dost často při kontaktu s jinými lidmi, když se naladíš na pole druhého člověka a sdílíš s ním jeho starosti. Sdílíš je s ním nejen mentálně, ale i emocionálně. To si můžeš snadno ověřit pozorováním, jak začne reagovat tvůj solar plexus,  když do tvé bezprostřední blízkosti vstoupí někdo, komu se nevede dobře. Pocítíš v této oblasti cukání, škubání nebo dokonce tlak a tíži na srdci nebo v žaludku. Jste ve vzájemné interakci. Podle  hesla: Pokud ty jsi v mém emocionálním těle, jsem já v tvém emocionálním těle. Zajímavé, co myslíš?

 

Uvědomil sis už někdy opravdu s plným vědomím, že ty a my všichni jsme ve vzájemném spojení? Proto nyní  můžeš vnímat mé vibrace, které ti jistě dělají dobře a umožňují ti vibrovat výše. Avšak stejně tak jsi vystaven i všem jiným vibracím. Tak tomu bylo vždy. Čím víc se čistíš, tím víc také přitahuješ další dualistická témata; je to kolektivní práce. Srovnání  může nastat jedině tehdy, když jsi hluboce ukotven sám v sobě. Až přijmeš své interdimenzionální jádro nebo mu dovolíš, aby se s tebou stále víc spojovalo, pak budeš zdravý, posvátný a opět začleněn do svého dokonalého božského modrotisku. Je to proces, což není úplně dobrá zpráva, protože už tě slyším, jak se ptáš: „Copak to nikdy neskončí?“  Dobrá zpráva však je: „Ale ano, skončí, avšak kdy, to určuješ jen ty sám.“

 

Moje partnerka, skrz kterou právě channeluji, očekávala v tomto poselství nějaký seznam s nástroji. Ale já žádné nemám. To neznamená, že pro Vzestup žádné nástroje neexistují. Já však zastávám tvrzení: Jdi jednoduchou, i když často ne zrovna snadnou cestou. Opři se sám o sebe. Tvé Vyšší já ví, co je pro tebe dobré a co kdy z tvých starých vzorců a otisků může odejít. Vím to, protože tuto cestu dobře znám. Sám jsem ji prošel

 

A tak se  prostě jen snaž bez reptání přijímat a strpět starosti a transformační symptomy, bolesti a ztráty, i ztráty týkající se blízkých lidí a přátel, neutápět se v tom, ale naopak vyhledávat v sobě Světlo a posilovat se jím. Za mých časů to nebylo tak lehké. Žiješ v éře mnoha Vzestupů, které Universum darovalo svým dětem. Neboť se to netýká jen tebe. Jen si představ, že existuje mnoho planet ve slunečních soustavách této galaxie a tohoto vesmíru, které taktéž prožívají transformaci skrz vzestup a projasňování.

 

Zaměř se na sebe, pohlédni na své bolesti a smutky. Proč je máš? Ponoř se hluboko do svých těl a ptej se jich. Zjišťuj, co bys měl ve svém životě změnit, aby ses srovnal. Nejspíš dojdeš k následujícímu závěru: Je třeba, abych se přijal takový, jaký jsem. Je třeba, abych přitakal svému životu, protože jsem si jej sám vybral. Přesto však mohu kdykoli změnit to, co mi nedělá dobře a co už se mnou neladí, co už není adekvátní. A že jsem tady, abych miloval.  Láska je tu vždy, ať už s bolestí a smutkem, nebo bez nich, často skrytá za nimi. Když pochopíš, jak je vlastně jednoduché kráčet cestou Lásky, pak odejdou všechny nahromaděné rušivé vlivy, vzorce a otisky. Jednoduše se rozpustí. Není to nádherné?

 

Takový je můj seznam nástrojů pro Vzestup. Tak tedy, myslím, že už nejsou žádné otázky, nebo že by přece jen ještě nějaké byly? Pokud ano, pokud ti teď probíhají hlavou různé „Co kdyby“ a  „Ale“,  tak se prostě pohodlně usaď, uvolni se a propusť své myšlenky,  já ti vyčistím hlavu a trošku ti ji přitom budu i hladit. To by bylo, abychom to společně nezvládli.

 

Ostatně: Svoboda, kterou mám na mysli, obsahuje skutečnou svobodnou vůli. A ta je ve vibraci Vyššího já osvobozena od duality a naplněna mnoha nádhernými potenciály …

 

Zdravím vás.
Jsem Saint Germain

 

Přijala Barbara Bessen v březnu 2013. Článek je k volnému nekomerčnímu využití, změny v textu nejsou povoleny.

 

Z německého originálu

http://www.barbara-bessen.com/saint-germain-channeling-marz-2013/ pro www.novoucestou.cz přeložila Jana S.

 

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *