Léčebný kód

 

Milí přátelé,

kolem této knihy jsem chodila asi 3 měsíce než jsem si ji koupila. Znáte to… koukla jsem do ní a říkala si něco v tom smyslu, že takových zázračných technik už jsem vyzkoušela dost a další nepotřebuji, stačí jen když s nimi budu pracovat. Ale před Velikonocemi jako by mi něco říkalo, ať si tu knihu přece jen přečtu, a tak jsem si ji koupila a přečetla a okamžitě začala praktikovat univerzální Léčebný kód. Přijde mi dokonalý-jakoby v sobě obsahoval esenci všech těch předchozích „zázračných“ technik. Je jednoduchý a jak se říká -v jednoduchosti je krása. S Léčebným kódem teprve začínám pracovat, ale už teď jsem nadšena, a proto předávám dál…

Metoda léčebných kódů byla Alexi Loydovi doslova vnuknuta při návratu domů ze semináře, a jak sám v úvodu knihy píše, byla to odpověď na dvanáct let trvající hledání léku na těžké deprese jeho manželky. Zrodila se tak zcela unikátní léčebná metoda, kterou může člověk provádět sám a využívat ji k léčení téměř všech fyzických i psychických nemocí a také k odstranění problémů týkající se vztahů a kariéry. Alex Loyd popisuje tuto metodu velmi svěžím a snadno pochopitelným způsobem a její účinnost dokládá výpověďmi lidí, jimž zcela zásadně změnila život. Systém léčebných kódů vychází z kvantové fyziky a jeho základem je odstranění problému přímo v jeho zdroji, nikoli pouhých symptomů. Je to metoda snadná a její základní cvičení trvá pouhých šest minut, ale svědectví mnoha klientů Dr. Loyda jasně dokazují, že i za tak krátkou chvíli se člověk může zbavit stresu vyvolaného destruktivními buněčnými vzpomínkami, jež způsobují vznik různých nemocí a dalších problémů. Stačí otevřít knihu a pustit se do toho!

PRÁCE S LÉČEBNÝM KÓDEM

 

Léčivá energie je zaměřená na 4 léčivá centra těla. Aktivujeme je pomocí sepnutých prstů.

 

  1. Mezi kořenem nosu a obočím  – hypofýza a epifýza
  2. Adamovo jablko přímo nad ohryzkem – páteř, CNS a štítná žláza
  3. Čelist: po obou stranách hlavy u spodní části dolní čelisti – reaktivní emocionální mozek včetně amygdaly a hipokampu, dále páteř a CNS
  4. Spánky: po obou stranách hlavy asi 1,5 cm nad spánky a 1,5 cm dozaduobě mozkové hemisféry a hypothalamus

Nejsilnější léčivou sílu má vibrační frekvence lásky. Je uložena v každé naší láskyplné vzpomínce. Léčebný kód se zaměřuje na láskyplné zdroje v naší bytosti a přes prsty je posílá do léčivých center, aby se změnil energetický vzorec. Nezaměřuje se na žádný fyzický problém, jen na snížení hladiny stresu.

Záměr uzdravení je důležitější než přesné pozice. Nemáme-li klid, můžeme spustit i mentálně. Můžeme provádět i pro někoho jiného.

 

POSTUP  – Opakujeme 3× denně vždy aspoň šest minut.

Poznámka: pokud Vám první tři body nic neříkají, obraťte list a pokračujte modlitbou.

  • Přemýšlíme o určitém problému, ohodnotíme ho 1-10
  • Identifikujte pocity a mylné názory týkající se oné záležitosti.
  • Vyhledávání vzpomínek: vybavte si chvíli, kdy jste se v životě cítili stejně (pocity ne okolnosti), hledejte nejranější vzpomínku se stejným pocitem. Očíslujte (1-10) si vzpomínky a zvolte nejsilněší. S některými problémy může být spojeno i víc obrazů.
  • Vyslovíme v duchu modlitbu: “Snažně prosím, ať všechny vědomé i nevědomé negativní představy, nezdravé názory, destruktivní buněčné vzpomínky a všechny fyzické problémy spojené s ………….(váš problém, či určitá záležitost), jsou nalezeny, otevřeny a vyléčeny tím, že mne prostoupí Světlo, Život a Láska Boží. A též snažně prosím, ať se účinnost této léčby zvýší stonásobně, případně i víc.“

 

 

Postupně každou pozici držíme nejméně 30 sekund. Opakujte při tom pozitivní cíl. Zaměřujeme se na klid, lásku a krásnou vzpomínku. Opakujeme všechny pozice několikrát, celkem 6 minut.

(Znovu ohodnotíme na stupnici (1-10), pokud jsme na jedničce, pak přejdeme k řešení dalšího problému.)

Léčebný kód léčí pouze určitý obraz v srdci, ale neodstraňuje obrazy a výjevy v paměti. Ztrácí se emoční náboj vzpomínky, ale vzpomínka nezmizí.

Doporučení – hodně pít, odcházejí toxiny, může být bolest hlavy, únava, emoční problémy.

Jak se změní modlitba při zaměření kódu na někoho jiného:

“Snažně prosím, ať všechny vědomé i nevědomé negativní představy, nezdravé názory, destruktivní buněčné vzpomínky a všechny fyzické problémy spojené s ………….(problém, či určitá záležitost oné blízké osoby), jsou nalezeny, otevřeny a vyléčeny tím, že ….. (jméno dotyčné osoby) prostoupí Světlo, Život a Láska Boží. A též snažně prosím, ať se účinnost této léčby zvýší stonásobně, případně i víc.“

Cvičení provádíme na svém těle. Když skončíme, řekneme: „Posílám s láskou účinky této léčby (jméno dotyčné osoby).“

 

Metoda k uvolnění situačního stresu

Trvá 10 vteřin, ale můžete ji provozovat i déle.

Doporučujeme tuto metodu aplikovat 3x denně, nebo kdykoliv, kdy to budete potřebovat.

 

  1. vyhodnoťte svůj stres, jak je intenzivní. Můžete použít stupnici od 0 do 10. Když žádný stres necíte = 0, nemůže už být větší = 10.
  2. Spojte dlaně tak, aby vám to bylo příjemné.
  3. Soustřeďte se na stres, kterého se chcete zbavit.
  4. 10 vteřin provádějte silové dýchání. Rychle a výrazně vydechujete a nadechujete ústy pomoci břišního dýchání. Břicho se musí viditelně pohybovat (vtahovat, vyklenout).
    Přitom si představujte, jak vás stres s každým výdechem trochu opouští, nebo se soustřeďte na něco krásného, nebo si říkejte: „trpělivost“,  „klid“.
  5. Znovu si vyhodnoťte výšku svého stresu. Je-li = 0, je to vpořádku. Není-li, zkuste ještě dalších 10 vteřin pokračovat.

 

 

Milí moji, pokud vás technika zaujme (jako mne) máte možnost  naučit se jí přímo pod vedením „autora“ na jeho semináři, který se bude konat v červenci tohoto roku.

Více na : http://www.lecebnekody.cz.  Určitě se tam potkáme.

S láskou,

Sofie

Zdroj: Léčebný kód, Alexander Loyd a Ben Johnson a http://www.belousovi.cz/pictures/lecebnykod.doc

 

 

Loyd-A_Johnson-B_CS_Lecebny_kod


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *