Plejádské klíče pro život

Plejádská světelná

Milí přátelé,

vyšel druhý díl knihy Plejádská světelná zasvěcení od Christine Day.  Kniha má podtitul Průvodce k navázání spojení s dimenzionálními energiemi, komunikaci s Plejáďany a zvládání doby plné změn.

Plejáďané nazývají naši současnou dobu novým úsvitem, obdobím, kdy máme propustit své třídimenzionální iluze, jež vycházejí ze strachu, a vědomě se sladit s novými čtyřdimenzionálními a pětidimenzionálními energiemi, které jsou v současné době na naši planetu ukotvovány.

Jak můžeme žít podle plejádských klíčů pro život a využívat je na cestě ke svému osvícení? Tato druhá kniha Christiny Day, která byla přijata channelingem, je duchovní a současně praktickou mapou, jež vám pomůže se orientovat v současné náročné době plné změn a zvládat ji s lehkostí. Díky jasným a srozumitelným informacím v této knize:

Porozumíte současným změnám na zemi a tomu, co přijde.

Aktivujete dohody, které jste učinili před svým příchodem na zemi a které vám pomohou naplnit vaše poslání.

Naučíte se používat postupy a posvátné zvuky, jež vám umožní pracovat v energetické matrici kruhů v obilí, předají vám hluboké poznání a zprostředkují vám důležité energetické aktivace.

Objevíte podrobné a názorné postupy pro práci s energií přírodních sil země prostřednictvím telepatického spojení a teplpatické komunikace s duchovními říšemi a ase všemi spřízněnými energiemi ve Vesmíru, jež vám budou pomáhat. Kniha je sestavena tak, aby vás přivedla k posvátným „klíčům pro život“ a mohli jste se tak opět sladit se zbytkem Vesmíru tím, že znovu sjednotíte posvátné části sebe samých.

K této knize můžete z webových stránek autorky zdarma získat přístup k celé řadě zvukových nahrávek s řízenými meditacemi a posvátnými a léčivými zvuky v jazyce Plejáďanů, díky kterým budete moci projít mnoha světelnými zasvěceními, jež vás budou podporovat při vašem individuálním probuzení a na vaší vývojové cestě směrem k vašemu duchovnímu Domovu.

 

Ukázka z knihy :

Je to velké dobrodružství, na které jste se vtomto životě vydali, příběh, jehož završení v našich dimenzionálních říších trvá pouhý okamžik. Když sjte si před svým narozením vytvořili plán svého života – příběh, který de na planetě zemi budete prožívat – uvedli jste jej do praxe v realitě vyšších dimenzí, a nikoli v realitě třídimenzionální roviny země.

Vložili jste do svého příběhu vše, co jste zde chtěli zažít a co potřebujete prožít a poznat pro další krok a mohli jste se účastnit tohoto obrovského probuzení na planetě Zemi. vybrali jste si jednotlivé lidi, s nimiž budete získávat své zkušenosti, a oni si vybrali vás. Před svým narozením jste se vzájemně dohodli, že se budete učit prostřednictvím interakcí a zkušeností, které si vzájemně zprostředkujete. Před svým příchodem na zemi jste tyto své dohody oslavili.

Také jste si předem vytvořili dohody a rozhodnutí pro tuto dobu. Tyto dohody udržují různé= energie pro různé účely. zahrnují vzájemné spojení a závazek, že zde na planetě v době současného nového úsvitu završíte své specifické poslání. Ano, vaše dohody jsou spojeny s dohodami jiných lidí. Důležitější je však dohoda, kterou jste uzavřeli s „energií životní síly“, formou života či kolektivními energiemi životní síly z kolektivního Vesmíru. Těmito „energiemi životní síly“ či formami života jsou například duchovní energie, andělé,  bytosti Světla a Nanebevzetí mistři. Další dohody se týkají mimozemských forme žiovota – například Plejáďanů, Sírianů a hvězdných energií. někteří z vás máte dohody s lemuřany a Atlanťany.

S pomocí těchto energií, se kterým jste před svým narozením, uzavřeli dohodu, jste se sem vydali „zzavršit svůj cyklus“ a poté se navrátit na své místo ve vesmírné mřížce. Přišli jste pobýt na planetu Zemi, prožít zde svou lidskou zkušenost a současně se tady vědomě sladit s vlastní duchovní božskou stránkou sebe samých v rámci vašeho místa na zmíněné vesmírné mřížce. To je vaše poslání, které jste před svým narozením rozhodli v tomto svém životě na planetě zemi završit!

Proč je tato konkrétní dohoda, učiněná před vašim narozením, tak důležitá? Součástí vašeho poslání zde je dospět do okamžiku, kdy budete potřebovat pracovat společně se svými energetickými spojenci, kteří vás budpo podporovat při rozvoji vašeho lidského já, díky čemuž tu budete moci završit svůj „energetický cyklus“. naplánovali jste si to tak proto, abyste si mohli rozvinout pozitivní a láskyplný vztah ke svému lidskému já ( k lidské části sebe samých) a naučit se důležité lekce ve vztahu ke svému lidství. jakmile se vaše lidská stránka vás samých díky zkušenosti láskyplného kontaktu s vašimi energetickými spojenci promění, pak se současně tato vaše lidská stránka propojí s vaší božskou stránkou, díky čemuž se ukončí oddělenost v rámci vašeho lidství.oNehovořím zde o „dokonalém“ spojení a vztahu, to není nutné. Pouhý okamžik láskyplného spojení se s vaší lidskou stránkou a s vaším Já zcela stačí. Ve chvíli takového spojení se ukončí oddelenost mezi vaší lidskou stránkou a vaším Já. V uvedeném okamžiku, který je ve skutečnosti bezčasový a věčný, dojde k posvátnému ukotvení tohoto láskyplného spojení do vašich buněk., když se znovu přihlásíte o své místo ve svém Domově na vesmírné mřížce a ukotvíte je. Pomůžete tím svému Já a Vesmíru dokončit celkový plán.

Nehovořím zde o „dokonalém“ spojení a vztahu, to není nutné. Pouhý okamžik láskyplného spojení se s vaší lidskou stránkou a s vaším Já zcela stačí. Ve chvíli takového spojení se ukončí oddelenost mezi vaší lidskou stránkou a vaším Já. V uvedeném okamžiku, který je ve skutečnosti bezčasový a věčný, dojde k posvátnému ukotvení tohoto láskyplného spojení do vašich buněk., když se znovu přihlásíte o své místo ve svém Domově na vesmírné mřížce a ukotvíte je. Pomůžete tím svému Já a Vesmíru dokončit celkový plán.

Před svým narozením jste si naplánovali, že pomůžete své lidské stránce se přeměnit a přetransformovat se do čtyř- a pětidimenzionální podoby a zkušenosti. proces vašeho psvícení závisí na ukončení oddělenosti mezi vaší lidskou stránkou a probuzenou božskou stránkou vašeho Já. Je zapotřebí prožívat jednotu mezi těmito dvěma stránkami sebe samých, abyste ji přímo pociťovali ve svých buňkách. Tím na určité úrovni dojde k energetickému završení.

Ráda bych se s vámi podělila o svou zkušenost, při které jsem prožila okamžik Jednoty se svou lidskou stránkou: Mým energetickým spojencem, se kterým jsem se před svým narozením dohodla, že mi pomůže, byla Panna Maria. Právě jsem navštívila jedno z jejích posvátných míst, na kterém se před tím mnohokrát zjevila. Je to jedno z mých nejoblíbenějších míst na planetě Zemi. Seděla jsem v malé kapličce, kde se před mnoha lety zjevila. Na stěně byl namalován obraz Panny Marie, jak skrze své oči vyzařuje  energii k nějakým mimozemšťanům, kteří podle mého názoru nesli energii Plejáďanů. Poté jsem začala cítit, jak tuto energii začíná vyzařovat ke mně. Promluvila přímo k mé lidské části a řekla mi:“Stále máš své Já na kříži!“

To mě překvapilo, protože jsem si myslela, že jsem se již zbavila všeho sebeodsuzování. Jedna část ve mně však věděla, že má pravdu – stále jsem v sobě zadržovala části ze své minulosti. Náhle ze mě začala všechna tato břemena spadávat. Uviděla jsem, jak můj kříž začal hořet a nic z toho se již nevrátilo. V tom okamžiku jsem pocítila, jak se celý můj život uvolňuje – všechny jeho části i všichni herci v něm, včetně mě samé. V tu chvíli  jsem začala pociťovat lásku k sobě samé, radost a vděčnost za vše, čím jsem prošla, a za všechny lidi ve svém životě, kteří v něm sehráli svou roli. Přenesla jsem se do stavu jednoty sPannou marií a znovu jsem se s ní sjednotila.

Celá tato moje zkušenost se pevně uktovila do mých buněk. Kdykoli do ní mohu vstoupit a zatímco vám o ní vyprávím, pociťuji, jak se ve mně probouzí radost a svoboda. “

Milí moji, cest k znovusjednocení se s naší podstatou je mnoho. Ta, kterou nám nabízí Plejáďané prostřednictvím této knihy, je přinejmenším velmi zajímavá a stojí za to ji vyzkoušet.

…Ekho ša-ta…

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *