Plejádské učení

Milí přátelé, zde si můžete stáhnout knihu

Plejádské učení – Nová kosmologie pro Věk Světla.

Barbara Hand Clow

 

Autorkou je Barbara Hand Clow, která jako nakladatelka vydala první  knihy autorů Argüellese (Mayský faktor) a Jenkinse (Mayská kosmogeneze) o Mayském kalendáři. Podstatné ale je, že ona sama napsala řadu knih, které jsou vlastně učením Plejáďanů. Autorka nikdy neskrývala, že právě to je místo, odkud pocházejí její informace.

Barbara Hand Clow má čerokíjký původ, od svého narození žije současně na Zemi a v mysli Alcyone – centrální hvězdy Plejád. Její dědeček jí od dětství vštěpoval, že jejím domovem je Země i Alcyone. Nikdy na svůj hvězdný původ (na rozdíl od mnohých z nás) nezapomněla, neboť Mayové i Čerokíjové jsou národy pocházející z Plejád.

Barbara Hand Clow je mimo jiné i vynikající astroložka – její kniha – Chiron – náš vnitřní léčitel je plná nesmírně cenných informací.

Velmi cenná je i její kniha Mayský kód, která zkoumá změny v čase a našem vědomí v souvislosti s blížícím se koncem mayského kalendáře.

Je napsána srozumitelným jazykem a měl by ji číst každý, kdo již postřehl probíhající změny. Je velmi důležité být informován o tom, co se děje. Když víme, méně se bojíme. Autorka v knize zdůrazňuje, že naše osobní léčení – tedy odblokování – je nejdůležitějším předpokladem pro to, abychom Vzestup zvládli.

Více informací o autorce můžete získat zde

S láskou

Vaše Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *