Reference k numerologickým rozborům

Diamond jewel with reflections on blue background

Milá Sofie,

velmi děkuji za vypracování hlubokého numerologického rozboru. Včera jsem jej rychle přečetla takřka jedním dechem, byla jsem zvědavá, co všechno se dozvím a v některých částech mě až mrazilo, jak je věrohodný.

Vím ale, že takové podklady nelze prolistovat během chvilky; je to studijní materiál na několik týdnů a vlastně je to nevyčerpatelný zdroj informací o mě samé, z kterého mohu těžit po celý život. Budu k němu přistupovat s pokorou, trpělivostí, úctou a láskou – k sobě i všem ostatním. Velmi si vážím Vašich znalostí a cenných rad.

Lenka J.

had

Sofie,

moc děkuju, začetla jsem se a už se mi začaly linout slzy,

zdaleka to nemám celé, ale vidím, jak tam dáváš srdce a jaký velký dar to je.

Romana R.

 

0707

 

Draha Sofie,

obrovska srdecna vdaka Vam za Vas dar pre mna. Musim priznat, ze som 2 noci nespala, co som do hlbky vstrebavala kazde jedno precitane/precitene slovo. Obdivujem priam az neuveritelnu presnost vsetkeho, co ste mi odhalili a lasku s akou ste mi tieto najniternejsie informacie sprostredkovali. Vzhladom na mozne povolania, obsiahli ste absolutne vsetky/vsetko 🙂

Je velmi narocne ale zaroven krasne citat o sebe az do takej hlbky, dakujem Vam za pomoc vyniest do vedomia aj hlbiny „nevedomia“. Vas rozbor budem uchovavat ako poklad a samozrejme sa k nemu velmi casto vracat.  Velmi rada Vas odporucim mojim priatelom a znamym, ktori ocenia Vase lasky plne sluzby.

s Laskou,

Petra Z.

48e4a7e54aa0960ea481d16d8eeea125

Dobrý den, Sofie,

mockrát Vám děkuji za rozbor, který jste mi zaslala. Za normálních okolností bych možná napsala, že jsem z něj nadšená, ale nějak cítím, že se to nehodí.

Musím uznat, že rozbor je dokonalý a řekla bych, že na 99% pravdivý. V něčem možná nesouhlasím, ale to je nejspíše tím, že o tom ještě nevím :), však ono se to projeví 🙂

…nějak mám pocit, že mě znáte víc než já sama sebe 🙂

Ivana J.

 

09

 

 

Dobrý den,
musím říct, že jste skvělá… rezonuje mi tam spousta věcí, hlavně ohledně lásky, mého záměru, zbourání vzorců atd…. Moc Vám děkuji, strašně jste mi pomohla… je fajn některé věci vidět černé na bílem a jen si je nemyslet 🙂 … moc děkuji, opravdu :-). Přečetla jsem to jedním dechem v práci a za celý den nic neudělala, ale mám ohromnou radost :-):-)

Judita

kralovna

 

Paní Hanáková, velmi děkuji za opravdu kvalitní rozbor, potvrdil mi to, co a jak a proč žiju a je to pěkný dárek k narozeninám. I tento rozbor hodně pomáhá k mé vlastní vnitřní transformaci.
S láskou

Marie K.

12187743_471684696376026_2094211932690171127_n

 

Dobrý večer, omlouvám se, že Vám odepisuji až dnes, ale musím Vám poděkovat za rozbor. Je to úžasné o sobě číst víc a víc si rozumět. Už teď uvažuji, jestli bych neměla nechat udělat rozbor nejstaršímu synovi, který se bude příští rok rozhodovat o volbě povolání a stále neví a neví a stále se mě ptá….
Přeji Vám mnoho úspěchů v životě a ještě jednou díky. Opravdu mě překvapili i drobnosti, které lze z numerologie vyčíst.
Pěkný den

Petra S.

roses

Ahoj Sofie,
ke svému rozboru od Tebe se stále ještě vracím, nacházím v něm podporu v oblastech svých pochyb, byť si myslím, že už se dobře znám…
S něčím se neztotožňuji, ale toho je málo a za mnohé Ti moc, moc děkuji, musím Ti napsat, že některé části se kterými vnitřně rezonuji a přesto o nich někdy pochybuji či si v nich nejsem jistá, byly tebou tak popsány, že jsem je vnímala jako povzbuzení a pohlazení od maminky – podporu, které se mi nedostávalo, tak jak jsem si vnitřně přála a teď jsem to najednou tak pocítila…těžko se mi to formuluje – ale Ty jsi to Lunou v Kozorohu výstižně popsala…
Sofie, děkuji za to pohlazení…
Šárka M.
Depositphotos_30178667_s

Dobry den paní Sofia,

Dakujem za podrobny, krasne vypracovaný rozbor.  Vy o mne tolkoto viete? 🙂
Pri citani rozboru mi bolo niekedy velmi smiesne, pretože ste dokazali presne vystihnut moje pohnutky, emocie, ci pohlad na svet…
Dakujem Vam krasne aj za odporucanu literaturu, urcite si niektore knihy zadovazim
Prajem krasny den a pokracujte v skvelej praci
Elena S.
56a6a594bc0087cbb303c69ff1395606

Milá Sofia,

v momente keď mi na mobile pípla správa o doručenej pošte, som sa ako malé dieťa tešila a s pocitom mravčenia v brušku som ho otvárala:), takto by som opísala radosť, akú som cítila. Prečítala som ho ešte v ten deň – večer, krásne pri búrke som cítila ako som doň vstupovala ako v rozprávke „nekonečný príbeh“:)
Musím oceniť s akou láskou a hĺbkou je písaný. Neviem či som vôbec niekedy čítala niečo tak, že som doslova preciťovala slova, myšlienky vo svojom vnútri. Teraz už len čakám kým si nájdem viac času a opäť pomaly vstúpim a precítim nové informácie, ktoré mi pomôžu pochopiť samu seba:) a prispejú k môjmu rozvoju.
Mária S.
darcek

Milá Sofie,

priznám sa, že ani neviem, odkiaľ začať, aby z mojej reakcie nebol elaborát o rozsahu ďalšieho hĺbkového rozboru :-))

Tak len na úvod vypíšem kľúčové slová (pocity), ktoré mi numerologický darček od Vás priniesol:

VĎAČNOSŤ, ÚŽAS, PECKA, POKLAD, SPRIEVODCA, príval ENERGIE a SILY, ODHODLANIE, ENTUZIAZMUS, RADOSŤ, POTVRDENIE vlastných pocitov a intuície a tým PODPORA sebadôvery a práce na sebe,dokonalý ZMYSEL, vhľad k možnosti AKTIVOVAŤ niektoré dôležité nevyužité POTENCIÁLY v sebe, ktoré v určitých úrovniach vrstiev vnímam, že EXSTUJÚ…

Sofi, každú jednu vetu v rozbore by som vedela „okomentovať“, priradiť, konkrétne prepojiť so sebou a vždy a vždy niečo ďalšie objaviť. Tak, ako je realita mnohovrstevná, tak aj tento numerologický rozbor dýcha obrovským zdrojom informácií a múdrosti. Samozrejme je na nás, čo si odtiaľ vytiahneme a hlavne, ako s tým ďalej v praxi naložíme.

Ďakujem a vážim si zároveň všetko to „pomimo“, čo je akoby doplnením informácií –  rečnícke navigačné otázky, odporúčania, tipy, myšlienky – že tam Sofi dávate kus seba. Ono to cítiť. Keď som rozbor čítala prvýkrát, cítila som ho pôsobiť hlavne energeticky. Možno som nevnímala vedome úplne detailne hĺbku všetkých slov a viet, ale ako celok to krásne pôsobilo až na fyzickú úroveň. Akési uchopenie na prvý dych. Srdce bolo napojené skrz energiu tepla. Spomínam si aj na rezonanciu s vnútorným dieťaťom (spomínajú sa tam dva dôležité roky), hneď nastúpila fyzická bolesť v okolí pupka, ako uložené potlačené emócie, nedoriešené traumy a stres. Viem, o aké udalosti išlo. Aj čakra tretieho oka pracovala celý ten večer a keď som už zaľahla do postele, prebiehalo u mňa nejaké čistenie a uvoľňovanie záťaží v špirálovitých zostupných vlnách odhora dole, cez chodidlá do zeme.

… milá Sofie, ešte raz ďakujem za všetko, čo robíte, čím ste, za inšpirácie a spriaznenosť, ktorú vnímam.

Petra V.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *