Saint Germain a Andromeďané – Podpůrné transformační cykly

S pozorností zaměřenou na vysoké frekvence se propojujeme my, Saint Germain a Andromeďané s vámi a vaším vědomím, abychom vám byli k službám.

Všimli jste si, že s pokračujícím soustředěním se na přijímání lásky, vtělování lásky a vyjadřování lásky, zažíváte nepřetržitý proces transformace? Láska transformuje vaše bytí tím, že vás povzbuzuje, abyste propustili všechny formy iluzí, kterých se držíte a odhalili ve svém bytí větší světlo, pravdu a lásku. I když může být propouštění iluzí formou duchovních praktik a ve fyzických podmínkách náročné, je často ještě náročnější dovolit si poznat pravdu, která vyvstane ve chvíli, kdy je iluze rozpuštěna. Často je to proces vtělování tohoto pochopení v nitru, což může způsobit vnitřní odpor. Nejsnazší cestou, jak umožnit, aby se proces lásky, transformace, propouštění iluzí a porozumění pravdě odehrál, je skrze přijetí a odevzdání se. Když přijmete, že jako bytost se stále transformujete a že transformace je pro vás přirozená cesta, pak si začnete uvědomovat, že každá zkušenost ve vaší realitě má podpořit vaši transformaci. Od zdánlivě negativní zkušenosti až po tu nádhernou, všechny vstupují do vaší reality v božském načasování, aby umožnily vnitřní transformaci a rozkvět. Také vás to povzbuzuje k pochopení, že za každou situací a zkušeností je nějaký smysl. Je to stejné i v celosvětových poměrech, vše je příležitostí pro lidstvo k transformaci, ke skutečnému vtělení lásky. Když se zaměříte na přijímání, vtělování a vyjadřování lásky a i když toho dosáhnete, je to jen záměr či úmysl. Abyste skutečně byli ztělesněním lásky, je třeba si uvědomit, co brání transformaci, kterou označujeme za láskyplnou, a rozpouštění iluzí. Poté se pravda, která už ve vás je, projeví, a tím se touha po vtělení stane zkušeností vtělení pocházejícího z vnitřní pravdy.

Přijetí je velmi mocný nástroj, stejně jako odevzdání. Uprostřed procesu transformace se nachází několik bodů, kdy je odevzdání potřebné. Pro započetí procesu transformace je potřeba se mu poddat, pak přijde čas, kdy tento proces vyvrcholí a opět budete vyzváni k poddání se probíhajícím posunům a novým energiím proudícím do vašeho bytí. Konečně jste také vyzýváni odevzdat se pravdě, která je nyní zjevnější než dřív.

Na konci dne je skvělým cvičením rozjímat nad procesem transformace, ať malým či velkým, který jste toho dne zažili. S pochopením a vědomým přijetím si můžete v daném okamžiku podržet záměr odevzdání se transformaci onoho dne, té, které si jste vědomi i té, které ne. Toto vyvolává další posuny v probouzení a v pravdě ve vašem bytí. Cvičení vás povzbuzuje k promýšlení a pochopení transformace, která se skutečně ve vašem bytí odehrává. To může být něco velmi prostého, jako změna vaší nálady, uvědomění si zvyku, věrnost pozitivním afirmacím, meditace, kterou jste prožili, nabytí (pozitivního) porozumění sobě sama či svým tužbám, pomoc druhým, podílení se na léčení země, zanechání posuzování a mnoho dalších prostých prožitků, které se odehrávají každý den. Když si vícekrát za den uvědomíte, že se transformujete, začnete vidět sebe sama a svou realitu z nové perspektivy, vybudujete si důvěru a dovolíte si zpětně si uvědomit svůj duchovní růst.

Je také důležité, když si uvědomíte, že se neustále transformujete, udělat si čas a vědomě hluboce nadechovat a vydechovat. Smysl toho je, abyste si připomněli, že vaše podstata je rozpínající se a že jste naplněni bohatými kvalitami Stvořitele. Jediným dechovým cyklem si můžete připomenout a sladit se s poznáním svého rozpínání a propojení se všemi aspekty Stvořitele.Nastane uvědomění, že nikdy nejste sami a že jste větší než vaše pozemské já. To je vyživující, omlazující a naplňující. Jednoduše se při nádechu naplňujte poznáním, že jste rozpínajícím se Stvořitelem a pak si všimnete, že váš výdech je neobyčejně krásný a prodchnutý Stvořitelovými vibracemi.

Abychom podpořili vaši nepřetržitou a často nevědomou transformaci, rádi bychom vám dali na vědomí, že nás, Saint Germaina a Andromeďany, můžete zavolat, respektive jakoukoli bytost či vědomí, se kterými se cítíte propojeni, abyste dostali specifické energetické léčení. Vaše tělo i aura jsou vnímavé na fyzický dotek, stejně jako na energetický dotek a obojí může dát vzniknout procesu opětovného vyladění a také uvolnění jakéhokoli stresu, nerovnováhy či únavy způsobené transformací. Jste bombardováni energií ze Stvořitelova vesmíru, více než kdy předtím, takže jsou tu specifické léčebné možnosti, které jsou vám k dispozici a dostupné na prosté požádání.

Tyto dostupné léčebné možnosti jsou energetická akupresura chodidel, rukou, obličeje a hlavy, energetická aromaterapie k léčení smyslů, energetické napravení páteře, energetická podpora trávení, energetické doplnění bylin, minerálů a vitamínů, které tělo potřebuje, energetické omlazení buněk, emocionální léčení, pozitivní přeprogramování podvědomí a energetická masáž k podpoře svalů prostřednictvím vstřebání množství světla. K dispozici jsou mnohá další energetická léčení a tato vyjmenovaná jsou jen některá, která by vám mohla být užitečná. Tato léčení jsou víc než jen přesun energie do vašeho bytí. Ty léčebné energie, které povoláte, budou jemně pracovat s vaším tělem a energetickými systémy, aby daly vzniknout probuzení a posunům ve specifických oblastech vašeho bytí. Toto jsou přesně určené procesy a tak vás prosíme, abyste vždy požádali v jednu chvíli jen o jeden.

Poznámka od Saint Germaina: Rád bych vás povzbudil, abyste povolali Andromedský léčebný tým, aby vám poskytl energetické léčení, ke kterému se cítíte vedeni, abyste ho podstoupili anebo je zkrátka vyzvěte, aby vám poskytli vhodné léčení. Povzbuzuji vás, abyste povolali jejich energie, neboť jejich léčení je nesmírně mocné, jejich frekvence velmi čistá a v tomto oboru mají pokročilé schopnosti.

Prosím, posaďte se v tichosti či buďte v meditaci v kontaktu se svou duší a požádejte o radu, zda máte žádat o jedno z těchto energetických léčení. Jestliže ano, pak které je pro vás nejvhodnější. Budete-li stále nejistí, které energetické léčení by vám nejvíce prospělo, jednoduše si jen podržte záměr projít tím nejvhodnějším, které vašemu bytí poskytne nejlepší a nejpříjemnější léčení a výsledek.

Nejdřív, prosím, zavolejte své průvodce a andělský tým, aby vás podporoval a chránil. Pozvěte, prosím, také svou duši, aby vyzařovala z vaší srdeční čakry a dohlížela na celý proces.

Andromedský léčebný týme, vyzývám vás, přijďte a buďte se mnou a vyzařujte svou bezpodmínečnou lásku do každého aspektu mého bytí, do probuzení bezpodmínečné lásky a pravdy mého vlastního bytí. Andromedský léčebný týme, volám vás, abyste poskytli (konkrétní) léčení/či nejvhodnější energetické léčení mému bytí a podpořili tak transformaci, která se odehrává ve všech aspektech mého bytí. Jsem nyní otevřený přijetí vaší podpory, pomoci a vedení. Prosím, započněte léčení a celkově mě podporujte. Děkuji.“

Prosím, položte se a přijímejte. Vězte, prosím, že energetické léčení, které vám poskytne Andromedský léčebný tým možná ucítíte, možná ne. Pokud si probíhajícího procesu nejste vědomi, neznamená to, že neprobíhá. Vězte, prosím, že léčení můžete prostým požádáním kdykoli zastavit.

My, Saint Germain a Andromeďané, dohlížíme na transformaci lidstva jako mnoho dalších bytostí světla v tomto čase, z důvodu zrychleného tempa transformačního procesu každého člověka. I když vaše duše a skupina duší chápe smysl a poslání vaší transformace, je také dobrým cvičením vizualizovat si sebe sama obklopeného nejvyšším světlem a sledovat transformační procesy, které ve vás probíhají. Vizualizujte si či představujte to, v co se sami chcete transformovat, kvality, schopnosti, dovednosti a vědomí, které si přejete vyzařovat ze svého bytí. Spíše než abyste měli specifické touhy, pokaždé když si vizualizujete svou transformaci, dovolte si svobodně prozkoumávat různé posuny, kterým by mohla vaše vnitřní transformace dát vzniknout. Dovolte si být tvořiví a svobodní. Čím více budete dělat toto cvičení se smyslem pro svobodu, tím více budete ovlivněni vizemi a porozuměním transformaci, která se ve vás odehrává. Už to nebude prozkoumávání svých tužeb, bude to uvědomování si posunů pravdy ve vás.

My, Saint Germain a Andromeďané, jsme přítomni, abychom podpořili přechody vzestupu.

Ve věčné lásce

Saint Germain a Andromeďané

Zdroj: http://www.omna.org/Home.html

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Hanka B. prowww.transformace.info. Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *