K zamyšlení

duchovni-pomoc

Právě v této době se rozléhá volání k jedincům, aby směřovali ke Světlu. Naše pravé Já je nesmrtelné, bezčasé a věčné. Nyní jsme žádáni, abychom věnovali tomuto volání pozornost a mířili jsme výše, abychom se snažili dostat nad svou osobnost k vševědoucí a vše odpouštějící části naší bytosti.

Cílem je, abychom se sladili se Zdrojem natolik, že Bůh a člověk budou pracovat společně a spolu-tvořit svět lásky, hojnosti a radosti.

Během tohoto přechodného období musíme přijmout, že vše je správné a dokonalé. Duchovní zákony uvádějí všechno do pořádku. Bůh má nekonečné možnosti, jak vše vyrovnat.

Přijměte proto nyní skutečnost, že když někdo spadl do jámy, je naprostou ztrátou času a energie také padnout do jámy a trpět s ním.Je nesmyslné a zbytečné sedět nad touto jámou a litovat jej. Nemá cenu jej vytahovat, pokud pak do ní hodlá skočit znovu.

Naším úkolem je obrátit se do svého nitra, ke své hluboké vnitřní moudrosti, a zeptat se, zda existuje něco, co pro něj můžeme udělat. Pokud je odpověďí „ano“, pak je třeba do jeho vytažení vložit tolik energie, jako by byl naším vlastním dítětem.

Pokud odpověď zní „ne“, pak musíme uznat tohoto svého bližního a respektovat jeho právo zůstat uvízlý v jámě a rozvíjet se svou vlastní cestou.

Vždy můžeme udělat to, že budeme do této situace vyzařovat Světlo. Když tak učiníme, každá buňka v našem těle se otevře a bude vysílat božskou energii. Projasní a prosvětlí se nám aura a toto Světlo se dotkne srdcí a myslí všech lidí kolem nás. Uděláme tím víc dobra, než si dokážeme představit.

A když jsme otevření a zářiví, Vyšší Síly uvidí naše Světlo. Podle kvality našeho Světla poznají, že jsme připraveni, aby skrze nás působily. Poté námi může proudit jejich vyšší energie, dotýkat se druhých lidí, různých situací a konat zázraky.  Je to velká pocta tímto způsobem pomáhat.

Diana Cooper


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *