Úplněk – Super Měsíc v Beranu – Vědomé partnerství duše

Tento úplněk je v souladu s těmi, kteří jsou připraveni ve své nejhlubší touze duše pro opravdovou lásku a vědomé partnerství. Je to božské otevření pro posvátnou práci andělů, mistrů a průvodců kteří přináší nové paradigma týkající se intimity do bytí na zemské úrovni.

Vesmírné energie vás přivádí do souladu s velmi důležitým romantickým partnerem. Toto je partnerství které si již vyžádalo ohromnou přípravu duše a vnitřní práci, aby se mohlo manifestovat do fyzické dimenze.

Vrozená přeměňující synergie duše tohoto partnerství přináší na povrch vše a cokoliv, co překáží tomuto vývoji a plné manifestaci pro léčení a uvolnění. Úplněk je vždy moment kdy je vidět co je potřeba vzít plně na vědomí a co má být uvolněno z našich energetických polí. Je čas setřást to, co již déle nevibruje čistě s naší Duševní potřebou vzestoupit a rozvinout se do vyšších frekvencí.
Tento úplněk přináší téma intimní vztahové lásky přímo do formy. Pokud jste se schovávali nebo odmítali své opravdové pocity uvnitř toxického nebo negativního vztahu, pravda se vyplaví na povrch. Toto může být nepohodlné, pokud se chcete vyhnout svým pocitům nebo se bojíte změn.
Síla tohoto Měsíce a spirituální podpora která skrze toto pracuje vám nyní pomáhají uvolnit svazující řetězy a vyčerpávající spojení. Osvoboďte se do nové kapitoly ve své lásce a intimním vztahovém životě. Jste žádáni mít víru v Božskou podporu, v zázraky a kouzla.
Zasloužíte si intimní partnerství, které je v souladu s vaší vibrační notou, které je dostatečně prostorné a vědomé k ulehčení opravdového růstu duše a podporuje vaše vzácné božské životní poslání.
Vdechujte sílu tohoto úplňku, který intenzivně pracuje na tom, aby vás přivedl do souladu s vašimi nejdražšími sny o partnerství a provází vás k jejich manifestaci s radostí a lehkostí.
Autor: Sophie Bashford
Tento článek lze šířit nekomerčním způsobem v originální formě s uvedením autora a překladatele a aktivním odkazem na stránky www.slunecnabrana.eu, www.martinachristova.eu a všemi dalšími uvedenými aktivními zdroji, včetně této poznámky.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *