Mistr Hilarion – Aktualizace spojení s Hilarionem, leden 2017

Milovaní,

přicházím na křídlech lásky, abych s vámi vedl rozhovor. Svět se posouvá do další fáze a ta obsahuje zvýšené energetické frekvence. To má na váš energetický a lidský tělesný systém určité nároky. Je důležité, abyste si vyhradili jednou či několikrát denně čas na oddech a relaxaci, protože tyto energie způsobují, že se lidé cítí vyčerpáni a když se to stane, nastal čas na odpočinek a je potřebná relaxace.

Tak budete vždy sladěni s vysokofrekvenčními energiemi, jak budou přicházet a budou působit na každého a na všechno na této planetě. Tyto energie způsobují, stejně jako předtím, rozpad všeho, co se nachází ve vašem energetickém systému, co není v souladu s vyšší dimenzí, do které se posouváte. To může způsobit určitou zatemněnost mysli a někdy se může zdát, že bez ohledu na to, o co se snažíte, nejde to tím směrem, kam byste chtěli. Tehdy je čas udělat si pauzu, zastavit se a odpočinout si.

Na světové scéně jsou ti, kteří ztrácejí kontrolu a moc, jež po mnoho století uplatňovali nad lidmi na planetě; snaží se podnikat určité zoufalé pokusy a je proto důležité, abyste se každý den ponořili do hloubi své bytosti, do své srdeční čakry – bez ohledu na to, jaké zprávy jste slyšeli či četli. Doporučujeme, abyste vše prověřovali u svého vnitřního vedení a radili se s ním. Tam naleznete svou osobní pravdu. Pro každého na planetě je teď důležité, aby se řídil radami svého srdce, vnitřním vedením své duše, protože to je cesta, které je vhodná pro vás osobně. Když budete tuto cestu následovat, současně budete sloužit vyššímu dobru, Božskému plánu pro Zemi.

Teď je čas následovat svou vnitřní hvězdu, abyste přispěli svými zvláštními dary, jež jste přinesli tomuto světu, abyste je sdíleli s druhými. Toto sdílení nemá být takové, aby to z vás udělalo mučedníka. Sdílení může být nabízeno v duchu radosti a uvědomění si, že to, co přinášíte, je cenné pro ty, kdož hledají tento specifický způsob bytí. Není na škodu konstatovat, že si při tom vašem nabízení a činech zachováváte svou suverenitu, jakož i při všech vašich darech vědění a vyššího pochopení, jež nabízíte. To není v rozporu s Božským.

Každý z vás je jedinečný, každý z vás má nějaké nadání, něco, co je důležité pro probíhající proces probouzení, jež na planetě probíhá. To, co můžete předat, může být pro mnohé prospěšné. Nemusíte vyvíjet úsilí, které by nebylo opětováno. Chce to, abyste znali sami sebe a měli důvěru ve své schopnosti a ve své nadání a svůj význam pro tuto planetu. Každý z vás, kdo se dobrovolně přihlásil před inkarnací na tuto planetu, sem přišel se speciálním nadáním.

Chápeme, že si to vyžaduje osobní úsilí a osobní oběť, abyste toto přinesli a nabídli druhým. Je dáno, že vývoj duše si někdy vyžaduje potřebnou informaci a metody, jež jsou zapotřebí, aby pomohly druhým na jejich cestě, aby našli svou „cestu“ zpátky ke Zdroji. Vaše talenty jsou potřebné – vaše talenty byly naplánovány Božským, aby byly v těchto časech předány.

A proto říkáme: relaxujte a odpočívejte, protože tehdy se rozvinou vaše dary. Když jste ve stavu radosti, harmonie a míru, vynoří se tyto dary na povrch vaší bytosti. Vystoupí na povrch vaše vyšší aspekty, aby světu přinesly další část vaší bytosti, aby se tato stala součástí vašeho fyzického vyjádření. Tak se v každém člověku projevuje celistvost; tím, že dovolíme, aby vyšly do popředí nové aspekty, protože máme schopnost tak učinit. Důvěřujte tomu procesu, vězte, že se vše spojuje pro vaše nejvyšší a největší dobro. Takto se to připojí ke kolektivním frekvencím a vibracím a pomůže to druhým pro jejich nejvyšší dobro. To vše je dobré.

Vězte, že jste milování bytostmi, žijícími ve vzestoupených říších světla. Pracujeme společně, přicházíme k vám ve spaní; přicházíte do chrámu pravdy, přicházíte do vyšších dimenzí. Spolupracujete s námi, spolupracujete s rodinou hvězdného lidu, s těmi, kdo slouží Prvotnímu Stvořiteli. Vždy jste v obraze, protože pracujeme společně. V této době má člověk potřebu na těchto energiích surfovat. Pokud poznáte, že vás ty energie neinspirují, že vás nevedou po duchovní cestě vzestupu, již jste si zvolili, musíte použít svou energii, své znalosti, svou moudrost a svou sílu, abyste to změnili a našli jiné zaměření, protože to je „Cesta“.

Cesta“ znamená najít celistvost ve své vlastní bytosti, o tom ta Cesta je. Chce to soustředění a oddanost, chce to mít motivaci k tomu, být zodpovědným člověkem, použít svou sílu, svou duchovní sílu, svou osobní sílu, sílu své duše osvíceným způsobem. Způsobem, jenž nebude nikomu a ničemu škodit na planetě, na kterou jste si zvolili inkarnovat se pro vyšší účel služby světlu, služby výše dimenzionální realitě Prvotního Stvořitele.

Naučili jste se, jak použít svou sílu. Ta síla vždy přichází z láskyplného místa; je to ta největší síla a vy jste se naučili, jak ji použít. Proto je potřeba, aby každý z vás pokračoval ve své práci, k níž jste se dobrovolně přihlásili. Každý z vás má velkou sílu – sílu mysli, sílu bytí, sílu záměru, a sílu vizeTo teď přichází do popředí u každého z vás, abyste mohli odhodlaně kráčet po cestě, již jste si zvolili; cestě, po níž všichni v příštích letech přejdete do jednoty.

Do příštího měsíce…

* připomínáme akci „Lidská světelná vlna lásky“, jejíž podstatou je posílání čistého světla a lásky, jak to nyní doporučuje, radí, Mistr Hilarion.

©2016 Marlene Swetlishoff/Tsu-tana (Soo-tam-ah) Strážce Symfonií Milosti
www.therainbowscribe.com

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Mirka K. pro www.transformace.info.  Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem za předpokladu, že nic nebude vynecháno nebo změněno a budou uvedena všechna práva a odkazy na webové stránky včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy. Děkujeme za zařazení této poznámky.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *