Přepište svou budoucnost!

 

Sri Nithyananda Swami
(Z webináře 23. březen 2014 )
Vítám vás všechny s mou láskou a respektem. Vítám každého, kdo s námi sedí po celém světě, s mou láskou a respektem.
Nejprve si vysvětlíme, co je nutné. Když vidím, jak ke mně chodí lidé v tisících, desetitisících, kvůli transformaci, vidím různé typy myslí, různé typy bytostí.
Jsou tam takoví, co se stále jen honí, honí, aktivní, rozrušení workoholici. Nikdo kolem nich netuší, proč se tak honí. O nějaký čas, i oni zapomenou, proč se vlastně honí. Říkám jim tzv. „Boss typy.“.

Jsou tam i tací, co se ženou. Tito rozumí, že mají potíže, problém, ale považují to za samozřejmé. Myslí si, že problémy jsou součástí života, že život je takový. Řeknu vám, jedna z největších „vymývání mozku“, na které společnost věří je to, že problémy jsou součástí vašeho života. Pokud na toto věříte, jste snadno ovladatelní a zmanipulovaní. Neptáte se společnosti, nezkoumáte systém kolem vás. Je to jako kdyby jeden lev zhypnotizoval celou skupinu zvířat, krávy, jeleni, kozy, ovce tak, aby uvěřili, že i oni všichni jsou lvi. Přítel lva se ho zeptal: „Proč si je nechal uvěřit že všichni jsou lvi?“ A on odpověděl: „Ty to nevíš? Jen takto přijdou ke mně každý den, jeden po druhém, a já mám jídlo zajištěno! „Naneštěstí, pokud uvěříte, že problémy jsou součástí vašeho života, chováte se stejně jako tyto zhypnotizovaní zvířata. Tuto skupinu lidí / většinou se dostanou do tohoto stavu tak po čtyřicítce / nazývám „typ strejda.“ Jejich postoj je: „To je OK“

A pak jsou tam takoví, co neustále jen trpí, trpí a trpí. Přečetli již mnoho knih, absolvovali různé kurzy jak přestat kouřit, zkoušejí cvičit aby zhubli, věnují svůj čas aby pomohli synovi s matematikou, čtou, chodí na semináře, program o pozitivním myšlení, praktikují „Secret“ / podle knihy Tajemství /, neustále se snaží řešit své problémy jeden za druhým. Ale měli byste pochopit, že během toho, jak v tělocvičně shazujete svou nadváhu, trávíte čas se synem a budujete naplněné vztahy, myslíte pozitivně, zkoušíte kreativní vizualizaci … .. se vaše kouření znovu vrátilo. Vedle toho přestáváte cvičit, vaše nadváha je zpět … Trpíte tolika vzorci! Tento typ lidí nazývám „osobnost rozvíjející typ“. Mohli byste vidět, jejich ložnice jsou plné různých knih, křišťálů, fotografií, vonných tyčinek, aromat atd.

Pak je tu ještě další typ, který se rozhodl, že když se zapojí do života bude mít jen samé problémy, tak se raději stáhnu, stanu se „duchovní“! Žádná kariéra, profese, rodina, tzv. typ „trekker jogín“, takzvaný „baťůžkáře.“ Jen si sbalí batoh a uteče někam do kopců!

Uvědomte si, ať už jste boss typ, typ strejda, osobnost rozvíjející typ nebo baťůžkáře, stále jste nenašli to správné řešení! Možná jste jeden z těchto typů, ale stále trpíte. Pochopte, pokud trpíte v různých oblastech vašeho života, ve zdraví, bohatství, vztazích, vaším hněvem, propadem … ať už něco vyhrajete nebo prohrajete v různých těchto oblastech stále se objeví další problém! A ještě jedna věc, naneštěstí, pokud vyhrajete jeden problém, stanete se tak chamtiví, snažíte se aby ostatní problémy zmizely samy od sebe. Tak se boj a utrpení s jinými problémy stává intenzivnějším. Tak pochopte, ať už vyhrajete nebo prohrajete, vzorec utrpení sám o sobě je prohrou!

Ať jste již jakýkoliv typ, první věc kterou byste měli vědět, je: JE NUTNÉ přepsat VAŠI BUDOUCNOST! Utrpením se vám nikdy nepodaří dosáhnout takovou budoucnost, jak jste chtěli. Nikdo se nestal bilionář žebráním po ulicích a sbíráním centu za centem. Nikdo nemůže transformovat svůj život tím, že bude trpět jedním vzorcem za druhým, jedním zvykem za druhým, jednou trampoty za druhou.

Pochopte, musíte dosáhnout přepsání vaší budoucnosti! Cokoliv se vám v životě přihodilo, cokoliv se kolem vás děje, jakékoli výzvy vám život poskytne, měli byste znát tuto základní pravdu: Utrpení či výzvy se ve vašem životě neobjevují, to VY se objevujete v těchto utrpeních či výzvách!

Každý se mě ptá: Co je to, co mě zadržuje, nepustí? Pochopte, pokud bych měl na to dát jednoslovní odpověď, v sanskrtu bych řekl slovo KARMA! Toto slovo se nyní stalo populární. Toto Sanskrtské slovo se stalo součástí anglického slovníku. Nadefinuje ho: Pozůstatek minulosti, který se stal mentálním vzorcem ve vás, opakujícím se, udržujícím vás neustále ve stavu napětí a utrpení, to je Karma. Prosím pochopte, existuje mnoho definic Karmy. Já vám ji definuji z velmi praktického úhlu pohledu, přímo: Pozůstatek minulosti ve vaší přítomnosti, ničící vaši budoucnost, to je to, čemu říkám Karma.
Karma je zodpovědná za vaše zadržování. Je to Karma, kvůli které jste ještě nedosáhli vrchol vašich možností, nepřepsali vaši budoucnost. První věc, kterou byste měli vědět je, že jste to VY kdo jste si vytvořili Karmu! Váš současný život, příběh který se nyní odehrává, byl napsán vaší minulostí. Soubor všech vašich minulostí je současná přítomnost. Dobrá zpráva je, že přítomnost můžete změnit a vyrobit tak novou budoucnost. Úžasná zpráva je, protože jste napsali přítomnost, můžete přepsat budoucnost! Nejprve musíte vědět co je Karma, kdo ji napsal, proč ji napsal, jak ji napsal, kdy ji napsal. Lidé se mě mnohdy ptají: „Swamiji, pokud jsem ji napsal sám, proč jsem si napsal chudobu do mého života?“ Podívejte, často nechcete převzít zodpovědnost za bohatství, protože toto přináší s sebou velkou zodpovědnost. Pokud nechcete být zodpovědní, přirozeně napíšete svůj život jako málo odpovědný. A vedlejší efekt je pak i méně bohatství! Musíte pochopit ten kontext, ten podtext, proč jste napsali, co jste napsali …

Viděl jsem tisíce pacientů trpících rakovinou. Tisícům jsem pomohl dostat se z této nemoci. Byl jsem jim partnerem ve spolu vytváření jejich zdraví, reality jejich života. Řeknu vám, podle mé zkušenosti, když jsem studoval vnitřní prostor, karmický vzorec rakovinných pacientů, vždy jsem viděl, nejméně 25 -30krát, že oni sami se rozhodli odejít ze života, nechtěli žít v tomto světě! Prosím pochopte, v extrémní extázi či hluboké depresi, celá vaše bytost je přístupná pro programování. Celá vaše bytost je integrovaná v poslechu vašich rozhodnutí, slov a příkazů. V těchto vypjatých stavech, slova, která vyslovíte, se zaznamenávají do vašeho nejvnitřnějšího vědomí, stanou se bio-energií vašeho života. Když je vám vaše nejvnitřnější bytost takto přístupná, pokud se rozhodnete opustit život, tělo, pokud se programujete více nežít ve vašem těle, nebo zde nechcete žít, nebo ukončujete to, proč jste sem přišli, jakýkoliv kontext … Existuje mnoho osvícených bytostí, které odešli z těla kvůli rakovině. Znamená to, že se rozhodli, že splnili svůj úkol. Samozřejmě, normální bytosti kvůli své nemožnosti a neschopnosti, když se vážně rozhodnou opustit tento svět, nežít, tak tento sebevražedný vzorec se stane zdrojem jejich rakoviny. Takže pochopte, pokud se objeví rakovina, lidé se mě ptají: „Proč jsem si napsal takový život?“ Ale když se ohlédnete zpátky, najdete na to svůj vlastní důvod.

Nyní, první věc, kterou musíme udělat v přepsání vaší budoucnosti, je podívat se na to, proč jsme si napsali život tak jak jsme si ho napsali, proč jsme si napsali to, co se nám děje, proč jsme sami sebe uvrhly do těchto potíží , do těchto vzorců utrpení. Vlastně, pokud se na to podíváte a porozumíte, proč jste se uvrhly do tohoto prostoru, porozumíte skryté podstatě každého utrpení které máte. Řeknu vám, pokud nenajdete to, proč jste napsali to, co jste napsali, nemůžete to přepsat. Když říkám, že vy jste si napsali život jaký teď žijete, mám pro vás dobrou zprávu.

Přepisovat VAŠI BUDOUCNOST! Úžasná zpráva je, že i přes řadu problémů, těžkostí a utrpení, kterým čelíte, můžete přepsat svou budoucnost. Vyžaduje to vaše rozhodnutí, NE váš čin! Činy jsou až druhořadé. Musíte pochopit proč jste napsali, ň to, co jste napsali a ukončit tento karmický vzorec. Musíte znát tuto karmickou zátěž. Tato se nestává objemnou vašimi činy ale vašimi rozhodnutími! Prosím pochopte, Karma, utrpení, vzorce neukončení, všechny tyto se nestávají složité kvůli svému množství či objemu činů, jejich opakování, stávají se zátěží kvůli rozhodnutí, která jste udělali. Dobrá zpráva je, že nyní když se rozhodnete změnit své rozhodnutí, můžete se zbavit svého karmického vzorce. Tisíc let může být místnost tmavá, ale nebude trvat Ticic let, než se rozsvítí. Stačí jedna zápalka, jedna svíčka a rozsvítí se okamžitě! Je to možné, protože Karma není shromážděných činy, ale vašimi rozhodnutími!

Síla Karmy je, že pokud neuděláte to správné rozhodnutí, nemá nic dočiněním s vašimi činy. Můžete žít například posledních 40 let s určitými karmickými vzorci. Řeknu vám, správným rozhodnutím se těchto vzorců můžete zbavit okamžitě, teď! Můžete se zbavit jejich dopadu na vaše tělo a mysl! Ale musíte se podívat na zdroj, proč jste napsali co jste napsali a ukončit karmický vzorec, jeho kořen, zdroj samskárového a vásánového vzorce. To vše jsou různé sanskrtského slova na vysvětlení téhož významu.

Prosím pochopte, pokud se nepodíváte na zdroj svých myšlenkových vzorců, ani pozitivní myšlení ani kreativní vizualizace vám nepomohou. Je to jako kdybyste chtěli od žebráka pozitivní myšlení, co by udělal? Řekl by si: „Ať mi v každém domě kam se postavím dají plno jídla, šatů …“ Chodil by denně pouze do 2-3 domů a dostal by vše co potřebuje. To je vše co dokáže udělat, o co se bude snažit! Zde se zasekne. A část z něj mu bude i tak vždy připomínat jeho minulost, jak ho vykopli z různých domů,
Musíte se podívat do svého rozhodnutí o sobě. Když se vaše rozhodnutí o vás změní, když se změní váš vztah k sobě samému, když se změní váš vztah k jiným, vztah k vnímání sebe sama, jen tehdy vám může být pozitivní myšlení či kreativní vizualizace nápomocná.

Viděl jsem lidi, kteří přišli a řekli: „Swamiji, na mě toto pozitivní myšlení a kreativní vizualizace někdy vůbec neúčinkuje!“ Řekl jsem: „Ne někdy, nikdy na tebe nebude účinkovat. Neboť hladina pozitivního myšlení kterou máš, je jen tvá hladina, je to jen tvoje pozitivní myšlení. První věc kterou musíš udělat, je změnit rozhodnutí o sobě! „Vždycky lidem říkám:“ Nemusíte dělat různé věci kvůli úspěchu, dělejte kvůli úspěchu věci jinak, jiným způsobem! “

Jedna z důležitých pravd, posvátné tajemství, které byste měli znát je, proč mnohdy toto pozitivní myšlení a kreativní vizualizace nefungují. Musíte ukončit karmické vzorce, které v sobě nosíte, změnit rozhodnutí jak vnímáte sami sebe. Jen tehdy porozumíte, což je opravdu pozitivní myšlení, kreativní vizualizace. Jen tehdy se vaše transformace stane permanentní, věčná, zůstane ve vás. Jedete-li ke zdroji vaší Karmy, pak ji můžete začít měnit. Pokud víte, proč jste napsali co jste napsali, změna vaší budoucnosti je možná, prostě můžete dosáhnout to, co chcete, ať už zdraví, bohatství, naplněné vztahy nebo sebejistotu! Sebejistota je důležitou součástí vašeho života.

Celé lidstvo trpí krizí identity. Nejste si jisti sami sebou. Sami nevíte, co chcete! Hlavně tento konzumní styl života vede k tomu, že chcete vše, co se před vámi objeví! Nemít sebejistotu, to je to, čemu říkám SDHD – sebapochybnost, sebenenávist a sebapopírání. Celé lidstvo tím trpí. Být si jistý sám sebou je radost! Být si jistý, kdo jste v souvislosti s jinými, to je vztah, úspěšný vztah.

První věc, kterou by měla vaše bytost, vaše pochopení, váš vnitřní prostor uchopit je, že musíte přepsat vaši budoucnost. Druhá věc, že ​​toto je možné! Třetí, že se musíte podívat na to, proč jste to napsali tak, jak jste to napsali. Pokud víte, že to VY jste ten, kdo to napsal, víte i, že VY to můžete přepsat! Uděláte rozhodnutí, které se naprogramuje do vaší bioenergie. Můžete znovu probudit vaši bioenergii a přepsat vaše rozhodnutí. Probuzení vaší biopaměti a přepsání vašeho rozhodnutí je to, čemu říkám v sanskrtu „probuzení Kundalini“. Probuzení vaší bioenergie, vaší vnitřní potenciální energie a přepsání vaší budoucnosti, to je probuzení Kundalini. Program Vnitřní probuzení se tímto zabývá, udělá to. Celý program je o probuzení vašeho vnitřního potenciálu, vaší bioenergie a o odstranění toho, co jste napsali v minulosti a o přepsání budoucnosti.

Pro transformaci potřebujete změnit jen vaše rozhodnutí, vaše vnímání, ne strategii, ne vaše činy. Pak se některé činy změní, některé ne, ale nemějte obavy. Je to jen vaše vnímání, co se musí změnit, což musí být nahrazeny. A je to možné! Můžete se na to podívat a najít, jak jste začali vzorce sebepochybování, který vám ukradl štěstí. Tento vzorec je doživotním vězením! Podívejte se na to, je-li zde mezera mezi tím, jak vnímáte sebe sama a jak se ukazujete jiným, pokud jste úspěšní v přesvědčování druhých o vaší venkovní identitě, začínáte si budovat pochybnosti o sobě samém. Každý si myslí, že jsem takový ale já vím. že jsem uvnitř jiný. Tak tedy co vlastně jsem? Pokusíte se uplatnit pozitivní myšlení, kreativní vizualizaci atd., Ale nic vám nepomáhá! Pochopte, jen když se dostanete k podstatě, ke kořeni a uvidíte karmický vzorec sebepochybování, v milující, ochranné a podporující atmosféře Mistra a ukončíte to, probudíte sebe sama k sobě samému a můžete to přepsat.

Prosím pochopte nepraktikujte žádnou transformační metodu, která vás nutí ještě více trpět. Pokud máte 10 starostí, stane se toto vaší 11-STOU! Transformace se může udát jen věděním, moudrostí, porozuměním, pochopením, změnou rozhodnutí o sobě samém. Po ukončení své SDHD, vaše vnímání sebe sama se změní, vztahy s ostatními se změní, přirozeně budete vytvářet realitu pro sebe i pro jiné, zapojených do vaší reality, změníte svou realitu a realitu každého zúčastněného.

Pochopte, ať už je to láska nebo bohatství, vztahy … Například jste se vždy báli otevřít se druhým, abyste nebyli zranitelní, jedna vaše část chtěla otevřený, upřímný vztah, ale ta druhá se bála zranění a zůstala zavřená. Zůstanete-li uzavření, budete mít i uzavření iv druhé osobě. Jen když to pochopíte a změníte vaše rozhodnutí, že otevřít se vás neoslabí, až tehdy budete otevření, ale ne zranitelní. Budete dostupní, ale ne zranitelní.
Někdy se mě lidé ptají: „Swamiji dáš nám příklad na sebepopírání?“ Pochopte, sebepopírání je zapečetění možností ve vašem životě, např .: „Mně se nic významné v životě neděje, Můj život je jen takový“ … .Pokud se cokoliv úžasné objeví vedle vás, budete si myslet – „To není nic pro mě. To je příliš dobré. Může se mně toto udát? Ne, ne, to funguje jen ostatním ale ne mně. Přepsání budoucnosti se podaří jiným ale ne mně. To bude fungovat jen její nebo jemu, ne mně, jen mé mámě, tátovi, synovi. To je pro mě příliš dobré …. „To všechno je sebepochybování. Neustále odmítání jakékoli vyšší možnosti nebo transformace, to je to, čemu říkám karmický vzorec sebeodmítání.
Ať je to zdraví, bohatství, úspěch, štěstí, osvícení, cokoliv, prosím pochopte, vše co potřebujete, je změnit vaše rozhodnutí, změnit vaše myšlení na osvobozeny myšlení, rozhodnout se přepsat vaši budoucnost. Není to složitý úkol! Je to jednoduché, ale musíte to udělat. Nechci říct že je to snadné, ani že je to těžké. Musíte to udělat! Obyčejně, když slyšíte slovo „složité“, tak začnete tomu odporovat, stanete se bezmocní. Při slově „lehké“ to snadno přijmete a stanete se línými. Takže nechci použít ani jedno toto slovo. Chci vás jen ujistit, že to není složité. Musíte to udělat. Je to možné! Je to možné!
První krok, jak přepsat budoucnost, je: přestaňte trpět! To znamená, že nemluvím abyste přijímali vše ve vašem životě. Ne, takové přijímání vede k lenosti, odpor vede k bezmocnosti. Neciťte se bezmocní! Ani přijímání ani odporování. Jen se podívejte, co to je a rozhodněte se: „pustím se do toho.“ Pokud přestanete trpět, vytvoříte prostor pro transformaci. Není to ani dlouhý ani složitý proces. Je to jen to, co jste napsali v minulosti – vaše přítomnost. Naneštěstí jste to napsali neuvědoměle. Teď to jdete napsat s uvědoměním. Je to tak jednoduché jako váš autogram. Nechte, aby váš život nesl váš autogram. Člověk, který přepíše svou budoucnost, jeho podpis se stane jeho autogramem! Pokud plynout s chybnou budoucností, váš podpis zůstane jen vaším podpisem.
Pochopte, přepsání vaší budoucnosti je možné. Vytvoření vaší reality je možné. Speciální, pokud máte osvícenou bytost jako spolutvůrce, je to nejen možné, ale i zábavné. Osvobození se stane oslavou! Na každém kroku se život stane úžasnou expanzí kreativity, mimořádnou explozí energie. Přepsání vaší budoucnosti je možné a dostupné. Tato věda je vám dostupná. Ani kreativní vizualizace ani pozitivní myšlení nemůže přepsat vaši budoucnost. Jen věda o probuzení sama sebe, věda o vnitřním probuzení, poznání, proč jste napsali to, co jste napsali a ukončení těchto karmických vzorců, přepsání vaší budoucnosti tak, jak to vy chcete. Správné vnímání sama sebe a ostatních přirozeně vytvoří vaši realitu a způsobí vytvoření reality i jiných, těch, co jsou součástí vašeho života.
Takže pravdy, které jsem chtěl před vámi odhalit, jsou tyto:
Potřebujete transformaci, potřebujete přepsat vaši budoucnost, je to možné. Podívejte se na to, jak jste napsali to, co jste napsali. Podívejte se na karmické vzorce z vaší minulosti, které mohou být drasticky změněné, a to okamžitě, spontánně a vy tak můžete přeprogramovat vaši bioenergii. Probudit ji v bezpečné, milující, starostlivé a podporující atmosféře Mistra, přepsat svou budoucnost. Není to dlouhý proces, jak jsme zvyklí věřit přes „vymývání mozku“ touto společností.
Je možné přepsat vaši budoucnost TEĎ!


Děkuji vám.
Z webináře Paramahamsa Nithyanandy, 23. březen 2014


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *