Dnes je dobrý den prosit a děkovat za hojnost všeho

TZOLKIN 18.3.2017  5 LAMAT kin 148 Galaktický portál

 Lamat – Hvězda. Síla harmonie, souvislost se Zdrojem, čistá (jasná) perspektiva, realizace vzorce universální Lásky s pomocí intuice, požehnání, umění, elegance, cit pro krásu, dobré sebevědomí, dokonalost, síla vyzařování, pokora

Dnešek je obdařen dvojnásobným balíčkem plodnosti a hojnosti. Lamat schoulený v teplém pečujícím objetí Kan, korunovaný tendencemi Ho (5) vás zalije prosluněným vodopádem tvůrčích energií. Ať už žádáte nebo toužíte po duchovní, emocionální, psychické, fyzické, biologické či materiální hojnosti, buďte připraveni ji dnes přijmout. A především si to užijte bez strachu, viny a studu.

DNES JE DOBRÝ DEN PROSIT A DĚKOVAT ZA HOJNOST VŠEHO
Energie LAMAT je spojována obecně s hojností a ti, kteří si zvolili vstoupit do řeky posvátného času na Zemi a narodili se v této energii, mívají zpravidla šťastný osud, ví jak intuitivně vytvářet hojnost. Stejně dobře dokážou pěstovat rostliny. Musí nasměrovat svoji energii ke konstruktivní činnosti.
Dny LAMAT jsou vhodné pro poděkování celé rostlinné říši. I když nejste zahradník ani zemědělec, požádejte, aby váš život vzkvétal, aby byl plný plodů a hojnosti. Výborný den zasadit myšlenku, nový projekt, nový vztah, nový obchod, vše se bude vyvíjet slibně. Ale každý nový projekt vyžaduje péči, pozornost, osobní pracovní disciplínu a řád, který je přirozeně nejen v přírodě, ale v celém Universu. Byli jsme záměrně odpojeni od znalosti o tom, že jsme Stvořitelé. Výzva pro dnešní den: vyhněte se výstřelkům a extrémům. Udržujte sebekontrolu a dokončete vše, co jste začali.
***
Jsem Lamat 5. Děkujeme dnes za spojení. Dnes bychom rádi hovořili na téma důvěra. Mnozí z vás jste byli zneužíváni členy rodiny nebo přáteli, kterým jste tak důvěřovali. Protože jste velmi trpěli, výsledek je, že váš život není postaven na důvěře. Brzy jste se naučili, že pokud budete někoho milovat nebo mu důvěřovat, nechá vás na holičkách nebo vás opustí.
Mnozí z vás jste byli vychováváni jedním z rodičů s vědomím, že jste nechtění. Jak jste vyrůstali, minuli jste mnoho možností, které by pro vás byly velmi blahodárné, pokud byste měli rovnováhu obou pečujících rodičů. Takže chápete už, proč mnozí tolik lpí na vztazích, když stárnou, zatímco ostatní neumožní nikomu, aby se citově přiblížil?
Ačkoliv bylo způsobeno hodně škody, není nic, co by se nedalo napravit. Máte možnost vymazat mnoho kódů přesvědčení spojených s nedostatkem důvěry. Tyto problémy je nutno léčit, jestli chcete s někým plně rozvinout láskyplný vztah – včetně sebe. Není divu, že církev káže o Bohu, který je trestající, protože je to postaveno na předpokladu, že nelze nikomu věřit. Je to lidská vlastnost, co dělá Boha většího, než je člověk, protože skutečná expanze Lásky Zdroje je pro lidskou mysl nepochopitelná.
Většina z vás žije své životy v očekávání, že vám ostatní ublíží. Mnozí se stáhnou ze společnosti ve snaze zůstat v bezpečí před emocionálním a fyzickým ublížením. Často ti, kteří trpí problémy souvisejícími s důvěrou, nedovolí ostatním dostat se k nim citově blíž a vytváří nesčetné množství zvyků, aby lidi odehnali pryč. Výsledek je, že se stávají velmi osamělí a projevují strach na denní bázi.
Pokud byl člověk v minulosti zraněn a bojí se, že se to může znovu stát, bude žít v očekávání, že k tomu dojde a bude žít podle tohoto kódu. Všechny bytosti tvoří zážitky, jakmile se na ně vášnivě zaměřují.
Strach je jednou z nejsilnějších emocí, kterou lidé disponují. Pokud se zaměřujete na hrůzné věci, s největší pravděpodobností se projeví to, čeho se obáváte. Pokud máte nějaký strach a můžete přepnout váš postoj a přesvědčení na opačný pól, budete vytvářet schopnost manifestovat zážitky vyšších vibrací.
Vesmír a Duchovní Pomocníci nedělají rozsudky nad žádným rozhodnutím, které uděláte. Jsou přitahováni k vysoce nabitým emocím, které vyzařujete, je to jako volat je telefonem. Když přijmete hovor, energeticky čtou vaše emoce. Budou reagovat otevřením dveří k různým možnostem. Je jen na vás, jestli těmi dveřmi projdete a následujete svou intuici a synchronicity, které vás dovedou ke konečnému přání.
To se stává velice často, když člověk žije život založený na kódech strachu. Stane se něco, co vyvolá emocionální odezvu a pak Průvodci upozorňují, že cosi potřebuje. Možná je v bezprostředním nebezpečí a jeho strach je ve vysoké pohotovosti. Průvodci mohou reagovat zasláním myšlenek do jednoho z vašich strachů. Pokud jste schopni je slyšet, může se celá situace zmírnit. Existuje mnoho případů, kdy měl nějaký člověk vhled nebo něco udělal či řekl a incident se zmírnil, stal se nějaký skutek nebo něco tajemného, co problém vyřešilo.
Možná se člověk rozrušil v práci tím, že mu někdo něco udělal nebo řekl. Je vysoce emocionálně nabitý a vydává silné signály  …„Nenávidím tuhle práci a chci odtud pryč!“ Andělé reagují tak, že navrhnou různé způsoby, jak se to může stát a to prostřednictvím myšlenek, slov, akcí. Je jen na něm, aby si vybral, co si přeje dělat se svojí kariérou.
Čím více se zaměřuje na záměr s velkým nadšením, tím je pravděpodobnější, že něco změní. Pokud má svou práci celkově rád, pak je pravděpodobné, že se uklidní a usmíří s člověkem nebo situací, která vzbudila jeho předchozí emoce. Pokud tuto práci nemá opravdu rád nebo si přeje jinou, otevřou se mu dveře podle toho, jak se snaží. Když se rozhodne a má odvahu, pak se to stane. Pokud však strach a kódy přesvědčení vychází z myšlenek nehodnosti, strachu udělat změnu, bude pak velmi těžké učinit rozhodnutí, které je v nejlepším zájmu všech zúčastněných.
Proto je nezbytně nutné vyměnit staré kódy přesvědčení za ty, které umožňuji šířit Lásku a svobodu. Není vždy snadné kódy změnit, ale jakmile rozbijete staré návyky, které vás držely na místě, život se nestane ničím menším než zázrakem. Neexistuje nic, co by mohlo zastavit toho, kdo vědomě vytváří svoji realitu na základě přesvědčení, že je vše možné a vše dostupné. Je mnoho Mistrů, kteří chodili po Zemi, což dokazuje, že možné to je. I vy máte schopnost stát se Mistrem. Všechno, co k tomu potřebujete, máte uvnitř sebe.
Nejlepší způsob, jak změnit kódy přesvědčení, je uznat, že existují a dávat pozor na rozhodnutí, která děláte. Tyto volby vás směle a nenápadně dovedou k pochopení základů, jak přebudovat svůj život. Je jen na vás, jestli si vyberete ty, které poskytují život nebo vedou ke smrti, je jedno jestli je to ve fyzické, mentální, emocionální či duchovní oblasti. Po Zemi chodí mnoho lidí, kteří jsou citově mrtví a které nezajímá život a mohou mít nepříjemný dopad na společnost.
Jsou i ti, kteří jsou mentálně mrtví, nestarají se o nic nového, protože nevidí žádný smysl v moudrosti a poznání. Vaše bary a uličky jsou těchto lidí plné. Nespočet lidí je mrtvý duchovně a obviňují Boha za jejich potíže. Kdyby jen věděli, že Bůh jim umožňuje zažít všechno, co si zvolí, že jen oni jsou zodpovědní za kódy přesvědčení a za funkce svého těla. Tito lidé se již odsoudili k tomu žít život v pekle a utrpení během života na Zemi.
Přejeme si, aby se i tito lidé k nám dostali a byli schopni se na nás naladit i na té nejnižší frekvenci. Je důležité, aby každý z vás prorazil přesvědčení, která vás udržují uzamčené ve strachu a utrpení. Máte schopnost překonat tyto kódy a je mnohem více pravděpodobné, že toho dosáhnou i ti, kteří stále ještě trpí. Jste to vy, kdo může předávat tyto Zprávy těm, kteří jsou ochotni je slyšet. Jste to vy, kdo je může nasytit a obléknout. Nejsme schopni pomoci někomu, kdo se neptá a cokoliv jiného by bylo porušování svobodné vůle.
Žádáme vás, abyste si našli každý den čas na práci s vašimi problémy a to nejen ve svůj prospěch, ale pro zlepšení všech. Jsme všichni ze stejného Zdroje a všichni se do něj vrátíme. Jakmile toto plně pochopíte, bude pro vás mnohem jednodušší sdílet vše více milujícím způsobem se všemi ostatními živými Bytostmi na Zemi. Těšíme se na tento den. Do té doby věřte, že jsme vždy nablízku a těšíme se pomoci vám jakýmkoliv způsobem.
Mějte jasno ve svých záměrech. Když víte přesně, co si přejete, udržte tam zaměřené vaše oči. Pak to pro nás bude mnohem jednodušší, když vám pomáháme. Nezapomeňte nastavit parametr: „pro mé nejvyšší dobro a dobro všech zúčastněných, elegantně“, abyste zajistili, že vaše cesta bude hladší. V opačném případě je pravděpodobné, že vaše lekce budou ještě těžší, než jste čekali. Laskavost a vděčnost jsou dvě klíčová slova, pokud jde o projevení toho, co si přejete.
Došli jsme k závěru s nadějí, že budete o našich slovech přemýšlet a vezmete si je k srdci. Sněte ve velkém s jasným záměrem a zjistíte, že Země má hojnost věcí, které vám nabízí!
5. TÓN SMĚRU – SÍLA VEDENÍ
Jen lidská dlaň může otevřít brány do vnitřního středu. Přehoupněte se přes hvězdná vrata, vzneste se vysoko a pronikněte do svého srdce. Otevřete zevnitř dveře vedoucí do středu, abyste po navrácení na Zemi mohli překročit jeho práh. Pronikněte do vašeho Kristova Srdce. Co tam nacházíte? Vidíte NOVÝ POČÁTEK? Jaké jsou vaše záměry a jaké plány má vaše srdce? Jak vypadají vaše osobní vize z pozice vašeho středu? Využijte jeho moudrost a vstupte na cestu vedoucí k pravdě, k poznání vaší Hvězdné Podstaty. Odkryjte světelnou stezku vycházející z vašeho srdce. Pokud přestanete přemýšlet, kým jste nebo kým byste mohli být, stanete se pravdivým Já. Zůstaňte tišší a pokorní. Nezabývejte se tím, co říkají ostatní.
VY JSTE STŘEDEM VAŠEHO VLASTNÍHO VESMÍRU
VY JSTE MISTREM SJEDNOCENÍ S VAŠÍM STŘEDEM
Tón PÁTÝ je autoritou Vlny, z této pozice vychází nejvážnější impulsy a obsah. PĚTKA symbolizuje CENTRUM KRISTA spojující pořádek duchovní s pozemským řádem. Shromažďují se zde všechny síly, které budou potřeba k realizaci programu předznamenaného v dalším období. PĚTKA reprezentuje harmonický pořádek ve světě fyzické hmoty. PÁTÉ pozici připadá výjimečná role. Díky ní se stane možné uskutečnění aspektů vzorce příčin. Tón PÁTÝ představuje nástroj potřebný k plnění úkolů. I když se v tento den nejedná o žádné dramatické události, sílu PĚTKY mohou výrazně pocítit přecitlivělí lidé.
PÁTÝ Tón – SÍLA – DYNAMIKA – ZPLNOMOCNĚNÍ – POZITIVITA
PĚT – Inteligentní síla, která utváří, aplikuje a organizuje komunikaci, znalosti a všechny její aspekty. PÁTÝ Tón dává všem věcem pozitivní stranu. Pátý Tón je dynamická energie ŠTĚSTÍ, takže se dnes můžete setkat s odporem lidí, kteří si neustále stěžují a jsou negativní. Buďte s lidmi, s kterými se cítíte dobře.
Copyright © 2017 mayskykalendar.blogspot.com.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *