Rozkol v duchovní skupině

…tak s tímto článkem souzním velmi!

Vítejte v mém světě, v posvátném prostoru Vědomí Jednoty, kde jsou všichni JEDNÍM SE VŠÍM. Jsem na této cestě již mnoho let a je čas roztáhnout křídla a expandovat společně s vámi mnohem výš a dál.
Je mnohem snadnější stahovat informace přes energie z myšlenkového fondu Kolektivního Vědomí, které v koherenci s odhalováním globální Iluze odhaluje pravdu o duchovní skupině lidí, kteří jdou v procesu Vzestupu první, zabývají se posunem a možnostmi v tomto světě. Je těžké na Zemi, kde existuje určitá realita Status Quo, připustit, že je to možné. Dochází k rozkolu v duchovní skupině. Jsme v dokonalé harmonii a čekáme na kolektivní stabilizaci.

Není těžké vidět do karet těm, kteří se rozhodli hrát otrokářskou hru chamtivosti, kontroly, manipulace. Jejich bitva je dávno prohraná. Máme obrovský soucit s těmi, kteří si nevzpomínají na svoji inkarnační dohodu. Dokud se jim nevrátí paměť, proč jsou tady a jakou roli se rozhodli hrát, budou tvrdit, že hlásáme nesmysly a domáhat se pozemské spravedlnosti. Máme spoustu času počkat, než se situace uklidní a každá duše má jednoduše svůj plán probuzení. Musíme být odvážní, než se vysráží krok za krokem krystalická realita. To nás také uvědomuje být v naší Lásce mnohem pevnější a jít do srdce ještě mnohem hlouběji. Jsme trpěliví, náš život se odehrává krásně a není kam spěchat. Jsme silní, zažili jsme tolik kapitulací.
Naše Láska vyvěrá z posvátných pramenů Zdroje, které nikdy nevysychají. Velmi dobře vnímáme, že jsme mocně podporováni velkými Světelnými Bytostmi z Druhé Strany. Víme, kdy jít, kdy se zastavit, kdy skočit, kdy čekat.
V aktuální frekvenční platformě se probouzí mnoho lidí a hledají způsob, jak začít žít v souladu se svým vnitřním Já. Chtějí změnu. Těchto lidí bude stále více. Stěhujeme se do světa, kde lidé žijí ve své integritě a autenticitě. Chtějí opustit pracovní pozice, které nejsou v souladu s jejich fyzickým i Vyšším Já. Od svých vyšších úrovní dostávají mnoho zpráv, že je třeba provést životní změnu. Často si ani neuvědomují své vrozené dary, talenty a tvůrčí potenciál, a nevěří, že by je mohli využívat k obživě. Stejnou cestu jsme prošli i my v roce 2011/2012. Někteří jsme si zvolili tu nejtěžší variantu, abychom mohli pomáhat lidem, kteří mohou jít mnoha způsoby. Žádná podpora rodiny, žádné sociální dávky, žádný úřad práce, žádný manžel, žádný vlastní domov. Je to cesta mimo zónu pohodlí, kde se setkáváte nejen se svými strachy, ale především objevujete dobrodružství při odhalování svého pravého Já – své Božskosti!
Během tohoto Znovuzrození, jakmile dojde ke zvládnutí a odbavení strachů, se mění magnetická rezonance, vytváří se nový energetický podpis, nastává probuzení a pocit rozluštění jakéhosi kódu – AHA! okamžik. Tak dlouho se budou lekce vracet, dokud nedojde k vymanění ze zacyklení, pocit neutrality a přijetí. Není snadné to překonat, často se jedná o mnohovrstevnou práci. Mnozí jsme tím procházeli jako extrémní nepřízní osudu, radikální životní změnou. Pak teprve dojde k zahájení zralosti, a změně v majestátní suverenitu Božského Já. Tento čas přichází pro každého, kdo se chce osvobodit, aby mohl začít psát curriculum vitae v Nové Zemi. Jakmile zneutralizujete energie se všemi dušemi, nezůstane nic než Láska a pocit dospělosti. Takovým způsobem Osvícené duše dosáhli svého Mistrovství a pomáhají lidstvu v této přechodové fázi. Je-li i toto vaším přáním, vyhledejte duchovního učitele, který vám může pomoci. Chcete-li pracovat se mnou, na mých stránkách najdete potřebné informace. Nemáte-li finanční prostředky, je pro vás k dispozici 365 dní v roce poradenství zdarma v podobě Mayských Zpráv.
Mnoho lidí si myslí, že duchovní poradenství by mělo být zdarma, pokud jste toho názoru, pak vás zvu do obchodu s potravinami. Naplňte plný košík a vyjděte ven bez placení s tím, že máte právo dostat jídlo zdarma, protože máte hlad a nemáte peníze. Pravděpodobně nedostanete ani slevu. Myslet si, že existuje rozdíl mezi placením za jídlo a za duchovní služby, je opravdu zcestné. Opustili jsme zaměstnání, abychom na plný úvazek pomáhali s procesem Vzestupu a stejně jako každý platíme životní náklady. Na stránkách každého duchovního učitele, který pracuje čistým srdcem najdete tolik informací o tom, že jsme Stvořitelé, o manifestaci.
Je čas začít žít podle těchto zásad, jít a spoluvytvářet Rajskou Zahradu, protože to je náš společný cíl, a to co nás všechny spojuje jako jednu pozemskou rodinu. Je čas na rovnováhu ženské a mužské energie – sloučení esence do jedné jednotné unie uvnitř nás.
S Vděčností a Úctou děkuji vám, kteří podporujete moji práci sdílením nebo finančně. Nechť se vám vaše laskavost vrátí tisícinásobně!
Máme před sebou magické jaro. Ať je váš život naplněn krásou, Láskou, radostí, štěstím, hojností a zázraky! Jste v mém srdci. Miluji vás tak moc!
V Božské Lásce, Světle a Službě
Lenka
Lenka Sykorova (c) 2017 mayskykalendar.blogspot.com
Zvažte poskytnutí daru pro práci, která inspiruje, posiluje a pomáhá vibračně růst. Děkuji. Spoluvytváříme společně budoucnost.

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *