Po Novu, ladíme vnitřní kompas

Po včerejším Novoluní si můžeme vydechnout, uvolňuje se napětí. Luna se usadila v Býku a my cítíme, že jsme intuitivně zaseli vše potřebné. Jsme si teď více vědomi toho, co má pro nás v tomto cyklu hodnotu a tušíme, či hledáme způsob, jak toho co nejjednoduším způsobem dosáhnout. Merkur (couvající, do 3.5.) se pohybuje kousek od setkání s Uranem v Beranu. Možná nás zastihnou nečekané zprávy. A některé plány tak nejspíš ještě přehodnotíme.

Letošní rok se může zdát, že „výlet“ do minulosti je nekonečně dlouhý. Ale na druhou stranu také díky tomu máme možnost hlouběji objevit a projevit své hodnoty a přání. Na ose Býk, Štír jsou spojeny s příjmáním a dáváním. Společně s včerejším novem tak objevujeme cestu k větší rovnováze v této oblasti. Také další dnešní aspekty nás v tom mohou podpořit.

Luna je posílena harmonickým trigonem na Pluto v Kozorohu (10.50 hod. SELČ). Přináší atmosféru, díky níž se dokážeme spojit s mocí a silou, ale i větším respektem k velikosti osudu. Pluto jako vládce Štíra nás dokáže vzít svou komplexní a složitou energií do hlubin ve velké emocionální intenzitě. Učí nás uznání konečnosti a transformuje naše bytí od základu. Dnes jsou jím obohaceny naše zemité čili praktické a pragmatické potřeby. A s Býkem získáváme větší sílu a odhodlání k tomu je naplnit. To, co jsme včera zasadili, může začít intenzivně růst!

Celý den je také podpořen Lunou v sextilu na Chiron v Rybách (23.10 hod. SELČ). Toto setkání nám poskytuje klíč k léčení zranění v některých částech našeho života. Chiron nás doslova žádá a v harmonickém aspektu to činí podpůrným způsobem, abychom pracovali na jejich vyléčení. Aktivuje našeho vnitřního léčitele. S Lunou v Býku v propojení se to opět týká objevování a prohlubování zkušeností spojených s vlastní sebehodnotou. Učíme se nasytit (dosytit) naše smysly, dovolujeme si být v tom více autentičtí, potřebujeme si více stát za svými hodnotami a projevit je!

Pevně ukotveni, nohama na zemi hledíme dál, co nám zítra přinese Merkur v konjunkci s Uranem. Vizí máme dost, ale Uran ještě trochu zamíchá kartami, protože s ním je i nemožné možné, nechme se překvapit! Ladíme vnitřní kompas, hledáme, pro kterou cestu se nakonec rozhodnout.

Krásné čtvrteční (s)plynutí přeje Pavlína

https://www.pavlinaholancova.cz/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *