Čas zavírání a otevírání.

 Milovaní,

od Slunovratu otevírá přiliv vysokých energií nové cesty, které se stávají novou hmatatelnou zkušeností. Přechodové energie jsou každý den silnější a silnější. Existuje neuvěřitelné kvantum čištění nižších úrovní. Vesmír používá nové parametry zoomu a vyklízí život každého, aby si uvědomil své vlastní zplnomocnění hledáním uvnitř sebe a schopnost seberealizace. Chápeme mnohem lépe své vyšší úrovně a rozšiřujeme je. Je zde mnoho nástrojů a mnoho dobrých učitelů, kteří popohání vnitřní změny. Stavíme schůdek po schůdku na předchozích platformách, které používáme jako odrazový most pro další práci. Od roku 2011 jsme mnozí na plný úvazek někým, kdo ukazuje cestu – prostředníkem mezi Zdrojem a lidským posunem.

Když se podíváme dál do vyšších časových os, mnoho věcí je hotových. Přes naše rozšiřující se Světlo tyto změny downloadujeme do planetární reality. Měníme časoprostorovou dynamiku a nyní už velmi rychle. Musíme být zodpovědným Světelným vysílačem, který pomáhá překlopit planetární realitu z temných struktur. Čím čistší je váš životní proud, tím rychleji odpadávají nižší struktury temna. Tak lidé opouští starou realitu a vzestupují do vyšší.
Pro mnohé je to stále cesta rebalance s následným vymazáváním, zavíráním, vyrovnáváním, otevíráním nových zkušeností každý den, každou minutu, aby mohlo dojít k oddělení od nižších vibrací. Vymazáváním nižších úrovní a díky velmi vysokým vibracím Vesmíru se boří čas a vzniká Nové Vědomí, Nová Země, Nový Vesmír. Stará Země ukončuje svůj starý scénář. Ti, jejichž srdce zůstávají zaměřena na Lásku a bezpodmínečnou Lásku, tvoří a žijí ve zcela jiné realitě.
Pronikáme každý den do Vědomí Stvořitele, vědomě manifestujeme svůj život. Naučili jsme se dívat očima nevinnosti a hravosti, protože sám Stvořitel pojal Stvoření jako hru. Mnoho věcí, které jsme vytvořili a které jsme si před rokem 2012 nedokázali ani představit, se stává samozřejmostí. 3D věci se pro nás stávají nepochopitelné, nepřijatelné a vibračně zatěžující.

 Paralelně existují tři základní reality 3D,4D, 5D. Vibrace lidí se nemůže změnit, dokud nezačnou měnit svůj životní harmonogram a nepřijmou vertikální cestu s mnoha horizontálními pasážemi práce čištění. Úkolem je třídit zkušenosti.

Vzestup vyžaduje mnoho tréninku. Pro mnoho lidí je duchovní cesta stále něco nepřijatého nebo vytváří výmluvy, odkládají věci, aniž by si uvědomovali, že padají do nižší časové osy. Ve 4D jsou ti, kteří mohou dosáhnout 5D nebo také ne.

5D časová osa je nejvyšší. Existují zde jiná pravidla. Ti, kteří žijí v této nejvyšší časové ose, zažívají naprosto odlišný způsob bytí. Nejde vyjádřit slovy ani psychicky pochopit stavy Vědomí a změny, v kterých jsme plně ukotveni. Ti, kteří si uvědomují, že jsou hologramem Stvořitele, tvoří a manifestují svoji realitu, své vize a sny. Jsou zcela očištěni od karmy. Chcete-li být součástí Nové Země, musíte vyčistit všechna zákoutí svého života, všude, kde se nachází nepořádek, pochopit magii Tvoření a začít vytvářet vyšší vibrační realitu. Vědomě vytvářet nový život.

Pravidla 3D neobsahují uvědomění být Tvůrcem. Součástí nejnižší časové osy 3D jsou ti, kteří věří Iluzi, chaosu, otrokářské hře a nakupují u prodavačů starého paradigma. Pokud si neuvědomí, že mají uvnitř sebe schopnost manifestovat, budou vysazeni ze hry.

Chcete-li integrovat změny a postupovat mnohem rychleji, buďte co nejvíce sami v přírodě. V září 2016 jsem strávila 3 dny a 2 noci v lese bez jídla a pití. Velmi silný osvobozující zážitek, součást práce Strážce 5D Brány při uzavírání Atlantské karmy, změnu časové osy pro posun planety do 5D a dosažení svobody. Spoustu času v samotě, zkoušky a testování strachů, zbavování pocitu nebezpečí, mnoho testů pro dosažení Vědomí Krista. Mnoho věcí z mé osobní cesty nebylo zveřejněno, je možné že v krátké budoucnosti tak bude učiněno. Některé práce pro Vzestupující budou letos ukončeny.

My všichni jsme se rozhodli pro společný zážitek, tudíž my všichni jsme povinni zaměřovat se na vytváření Nové Země. Mnohem více radosti, mnohem více hravosti udělá váš Vzestup nádherným osobním zážitkem! Buďte naplněni svobodnou vůlí, hřejivou Láskou a Světlem. Miluji vás tak moc.

V Božské Lásce, Světle a Službě
Lenka
Lenka Sykorova www.mayskykalendar.blogspot.com

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *