Neočekávaná změna

Tento živý channeling byl předán ve Vancouveru, BC, Kanada

19. března 2017

 

Tento živý channeling byl upraven [Leem a Kryonem] a doplněn pro lepší porozumění čtenářů. Často se totiž stává, že živý channeling má v sobě energii, kterou psané slovo nenabízí. Proto si užijte toto obohacené poselství přijaté ve Vancouveru, BC, v Kanadě.

 

Zdravím vás, moji drazí, já jsem Kryon z magnetické služby. Pokaždé, když toto poselství začíná, je zde několik okamžiků nastavování [mluví o pauze, která nastává po pozdravení]. Toto nastavení je pro mého partnera, ne kvůli vám. Je to proto, že poselství jsou předávána téměř v jiné dimenzi. Je to obtížné pro lidskou bytost opravdu přepnout chod a zastavit poslouchání člověka v křesle; a místo toho naslouchat multidimenzionálnímu poselství z druhé strany. Avšak tam to poselství vzniká.

Dnešní poselství je trochu jiné než dříve. Opět začínám s blahopřáním lidské rase za to, že jste to dali. Toto je hovorový výraz [kulturní fráze], který znamená, že jste skutečně udělali něco skvělého. Téměř na poslední chvíli vás načasování z hvězd přeneslo na konec silného cyklu, a vy jste jím prošli bez další a již konečné války. Prošli jste jím bez hororu a zkázy nebo plánovaného konce planety, a přece skutečně nevíte, co jste udělali a dnes se nacházíte ve zbrusu nové energii. Od roku 2012 reaguje a mění se mnoho věcí, nejen vy. A o tom chci dnes mluvit.
Změny v krystalické mřížce

Začněme tím základním, krystalickou mřížkou planety. Říkal jsem vám, že tato mřížka je jakousi „paměťovou mřížkou“. Říkal jsem, že je aktivní [stále v pohybu] a aktivuje se prostřednictvím emocí a soucitu lidských bytostí. Řekl jsem vám, že je to, dalo by se říci, urychlovací mřížka – když se změní, potom lidé, kteří jsou na ní, tu změnu pocítí. Až doteď byl vklad lidstva absolutně negativní, protože to odpovídá lidské přirozenosti. Taková je prvotní emoce – strach, utrpení a horor. Pokud mi nevěříte, podívejte se na vaše zprávy. Zdá se, že lidské bytosti nejvíce přitahují a zajímají se o ně. Horor a drama jsou emoce, které často řídí váš marketing, filmy a knihy. Taková je lidská povaha, o které mluvíme, a ta se začíná měnit. Takže mřížka, která si „pamatuje“ lidské emoce, vám dává pocítit horor bitevního pole, nebo smutek na pohřebišti. Pamatuje si, co do ní bylo vloženo.

Co se děje s krystalickou mřížkou této planety v nové energii? Myslím, že už jsem vám napověděl. Moji drazí, je to skoro jako by došlo k restartu, a negativní a dramatické věci, které si zapamatovávala dříve, a místa, která si je pamatovala, začnou slábnout a mizet. Je to skoro jako načasování stvořené naprosto jinou fyzikou pro vás, pro planetu. Je to urychlovací mřížka – a dá se říci, že vy na ní nyní zanecháváte čerstvý otisk. Když vy něco restartujete, vše co bylo dříve, mizí. Potom to začíná znovu čerstvé a to se děje právě teď, razí. Důkazem je to, co mnozí začnou cítit na místech, která bývala temná, protože se to bude měnit a senzitivní lidé si toho všimnou jako první.

 

Čas

Začal jsem jednoduchým lineárním konceptem, a jeho příkladem je krystalická mřížka. Je to prostě lineární a vy tomu můžete rozumět, ale někteří měli ezoterické dotazy ohledně času. Mění se v této nové energii i čas?

Jestliže jste se nezúčastnili dnešního semináře, toto možná bude složitý koncept k uchopení. Seminář vám dal obecnou představu časové spolehlivosti a ukázali jsme vám to konkrétním způsobem. Vy necítíte kruh času, protože pro vás je čas přímou linkou, jako když jede vlak po koleji. Vy jedete pouze jedním směrem, z minulosti přes přítomnost do budoucnosti. Ale realita je, že je čas fraktálový. Probíhá v kruhu a nese v sobě energii, která reaguje. „Fraktály“ jsou jeho části, které jsou součástí celku, ale cestou zanechávají kousky sebe samých.

Fraktálový čas se možná jeví jako něco ezoterického, protože to není to, jak žijete, ale má vliv na to, jak se na věci díváte. Jak se na planetě odehrávají různé věci, vytvářejí výmoly na cestě, takže když se pohybujete v kruhu, cítíte je nebo tušíte, že se blíží. Často vytvářejí stále stejnou věc. Z toho plyne fráze „čas se opakuje“. Jistým způsobem ano. To je fraktálový čas. Tento efekt jste studovali a předpokládá se, že za ním stojí fyzika atomárních částic [Higgsův singlet*]. Takže se nabízí otázka: Co se děje s časovými fraktály v této nové energii? Jsou ty výmoly na cestě stejné nebo jiné? Co se děje s událostmi na časové ose minulosti, které by mohly být spouštěčem budoucnosti?

Jsem zde, abych vám něco řekl. Celá časová linie, všechny fraktály se začínají restartovat [zesilovat], a když zmizí, moji drazí, čas sám se začne měnit. Proč se tak děje? Protože lidské vědomí je toho součástí. Když restartujete fraktálový čas, znamená to, že věci v minulosti vás dnes ani v budoucnu nebudou ovlivňovat, tak jako tomu bylo ve starší energii. Ve staré energii jste o ně stále zakopávali a ony stále přicházely. To vedlo k válce za válkou. Potom si lidstvo na chvíli odpočinulo a pokračovalo v tom dál. Dělo se to, protože jste to očekávali. Byla to lidská přirozenost. Mnozí říkají: „Tak to lidé dělají.“

Pokud je to tak opravdu a načasování věcí se začíná měnit, znamená to, že tvoříte novou časovou osu. Vytváříte nové výmoly, ale ty výmoly mohou být nyní pozitivní místo dramaticky negativních. A fraktály takové jsou. Začínají pracovat stejně, bez ohledu na to, co děláte, až na to, že ty staré ve staré energii tam už nebudou. Mohli byste říci, že jste je vyčistili. Je to kontroverzní? Ano. Je to kontroverzní i ve fyzice.

Čas je čas bez ohledu na to, co se děje. Proces fraktálů je také stejný a je takový celé věky. Já vám říkám, že se to mění. Proč? Díky katalyzátoru: vědomí nového člověka.

Nestálý efekt „výmolů na cestě“ – minulost

Takže pojďme udělat další krok. Jestliže se fraktály mění, ovlivní to reakci lidí na minulost? A odpověď zní, ó ano! Přečtěte si to znovu.

Najednou se to může stát začátkem naprosto nové reakce na historii. Zasévání semen míru mezi bývalými nepřáteli je na dosah, protože minulost nebude mít vliv, jaký mívala. Ale nejvíc to pocítí ti mladí, protože oni nikdy nezažili historii. Oni jen reagují na ni, a na to, co jim o ní bylo řečeno.

Kde vidíte nejsilnější vliv historie na planetu? Odpověď zní, že na Blízkém východě. Lidé Blízkého východu a jejich současné kultury neočekávají pravdu od toho, co vám říkám. Byl jsem v jednom velkém divadle s mým partnerem, který seděl sám na pódiu. Světlo směřovalo na něj v křesle, a 900 Izraelců očekávalo, že uslyší Kryonovo poselství. S nadějí, že bude o jejich zemi, ale nikdy nevíte, co bude Kryon říkat. Potom jsem k nim promluvil.

Řekl jsem jim, že „mají úkol“ – že jsou vyvolenízaprvé: přinést mír do své oblasti, a zadruhé: vytvořit tím počátky míru na Zemi. Oni to dostali za úkol, protože oni jsou ti jediní, kdo to mohou udělat. Řešení „situace“ prostě nepřichází z vnějšku. Nepřijde ze západu, ale jen od nich.

Reakce jejich vědomí se ptala: „Jak?“ Po celé věky je to jejich přáním! Od 40. let 20. století, kdy dostali povolení vrátit se do této země a vytvořit zde národ, je to vše, co všichni chtěli. Ale kvůli činům na obou stranách se to změnilo k horšímu. Jak? „Jak jsi otočil ten magický vypínač, Kryone, že najednou můžeme mít mír v této oblasti se všemi těmi, kteří jsou kolem nás?“

Odpověď byla, že už to začali, a udělali to 21. prosince 2012. Ten reset začal  přijetím minulosti, protože fraktály jsou pryč nebo jsou přepisovány a přijdou děti, které jim položí otázku: „Pověz mi znovu, táto, proč se ode mě čeká, že je budu nenávidět? Já tomu opravdu nerozumím. Pověz mi znovu, co se stalo v minulosti, co teď má mít nade mnou kontrolu? Vyprávěj mi znovu, táto, proč potřebujeme soupeřit se vším, co bylo dysfunkční v minulosti? Pověz mi, proč nemůžeme vymést minulost, která nepracuje pro nás? Pověz mi, proč nemůžeme začít proces, kdy jim pohlédneme očí a řekneme: ´Odložme všechno, co bylo, a vytvořme to, co je.´?“

Pro budoucí generaci říkám, sledujte to! Nadejde čas, kdy staří vůdci na obou stranách odejdou, a bude se klást mnohem méně důrazu na to, kdo co komu udělal, a místo toho přijde vědomí hladkého startu. Minulost nebude ovlivňovat budoucnost. Jaký to koncept! To je katalyzátor pro mír na Blízkém východě a neměl by šanci, kdybyste nepřekročili ten ukazatel.

Čím je to, že světové války přišly a odešly a nepřátelé, kteří to zažili, se všichni společně v uplynulých 60 letech sešli jako dobří partneři a sousedé? Co to je na Blízkém východě, že tam pokračuje velmi starý a starodávný boj a zdá se, že nikdy neopustí standardní „kdo co komu udělal za více než 1000 let“? Odpověď vás možná překvapí.

Byl to Blízký východ, který by dostal civilizaci na kolena, kdybyste nepřekročili precesi rovnodennosti – milník roku 2012. Byl to Blízký východ, který spustil Bitvu Armagedonu, která byla předpovězena vaším Písmem a ostatními učenci všech věků, od starověku až do 80. let 20. století. Bylo to potřebné k vyplnění proroctví a sehrálo to na konci času svou roli.

A pak se to nestalo. Mnozí mají stále pocit, že se to stane, protože vsadili na soudný den v budoucnu a strávili příliš mnoho času utvrzováním se, že je to jisté. Důvod, který povede mladé lidi ke změně směru, je, že to v nich není vyryto jako je to v těch, kdo strávili celý životy tím, že to očekávali. Je toho víc.

Rovnováha světla a tmy

Rovnováha světla a tmy na planetě se začíná přeskupovat, a začíná se objevovat více divokých karet. Divoké karty jsou „neočekávané posuny“ – věci, které často šokující způsoby, které nejsou pozitivní ani negativní, ale jsou to spíše změny v paradigmatu toho, co bylo. Často postrkují budoucnost, jak ve vědomí, tak i ve vědě.

Několik jich přichází v podobě lidských bytostí provádějících změny takovými způsoby a na takových místech, které nečekáte. Je jedna taková, která je dávno zapotřebí v New York City v OSN. Je to stará organizace s nádhernými ideály o pomoci planetě, ale vězí ve své vlastní politice, založené na staré energii. Co se stane? Pokud se brzy něco nestane, mohlo by dojít k ukončení jejího fungování. Divoké karty nejsou zaručené. Jsou načasované tak, aby se utkaly se svobodnou volbou lidí kolem. To vytváří divokou kartu – naprosto nečekané události. Přemýšlejte o tomto: organizace vytvořená za účelem udržení míru na Zemi se může stát dysfunkční nebo dokonce padnout, anebo může přijít divoká karta a za přítomnosti velké kontroverze, a takřka bez financování, ji restrukturalizovat. To dělají divoké karty.

Můžete je najít v byznysu, v bankovnictví nebo v politice. Brzy se mohou objevit nové, radikální, nikdy dříve nevyzkoušené myšlenky. Očekávejte tyto druhy věcí, ale budete si muset na ně nejprve zvyknout. Mohou přijít úspěchy i nezdary. Někteří rozsévači semen to nezvládnou. Pak ale přijdou další a způsobí, že semena začnou růst. To znamená, že ideály, které nebyly akceptovány včera, mohou být akceptovány dnes nebo v budoucnosti. Je to proto, že jak se budete vyvíjet, uvidíte v nich novou moudrost. To je součást procesu postupného růstu.

Takže zde se v současnosti nacházíte, ve vzorci změny. Jste na začátku procesu růstu. To vše s novou mřížkou, s velmi málo časovými fraktály k obnovení, a s jasným návrhem od historických energií. Jste připraveni?

Poslouchejte – o tom, co se teď děje na vaší planetě, nebylo napsáno nikdy žádné proroctví. Nula. Neexistují nikde žádní starší lidé nebo channeleři, kteří by vám předali správné, solidní proroctví o tom, co bude dál. To protože jste právě prošli tunelem staré energie, starých proroctví a sotva jste se od nich osvobodili. Je to nová energie, kterou jste nikdy dříve na této planetě nezažili. Kdybyste nevěděli, o čem mluvím, přečtěte si ta proroctví.

Podle těch nejlepších, nejoblíbenějších a nejvíce přijímaných proroctví vaší doby, kde máte být právě teď? Odpověď zní: mrtví.

Jaká má teď být Země? Odpověď zní: „radioaktivní“. Nikdo nemůže existovat na planetě, která prošla masivní jadernou výměnou, bez ohledu na to, co říkají vaše filmy. Je to „sbohem“ lidem na planetě. Celá myšlenka post-apokalyptické Země je fantazií. Nežijete, když existuje tolik radiace. Ovlivňuje vše ve vzduchu, v oceánech a jen prach, který by byl vyvržen tisíci jaderných výbuchů, by kroužil kolem planety a po desetiletí blokoval slunce. Tma – konec života.

Moji drazí, toto je apokalypsa, ke které nikdy nedošlo. Naopak, jste zde se svými dětmi a novou planetou s nadějí. Možná přemýšlíte, proč vás všechny mám tak rád, ale opravdu to nevíte, ještě ne.

Za jednu nebo dvě generace někdo zvedne ruku a řekne: „Nemůžu si pomoci, ale všimněte si, že jsme jiní než ti předtím“. Tak dlouho to trvá, zvláště přepsat staré vědomí očekávající zkázu.  Dvě generace budou možná muset uplynout, než někdo zvedne ruku a řekne: „Podívejte, slunce vychází [metafora]. Je to jiné.“. Lidé se mění pomalu, ale snad si všimnou měnících se postojů a toho, že kráčejí po nové cestě.

Chcete vědět, jaký je v této chvíli váš úkol, drahé staré duše? Vaším úkolem je povzbudit ty kolem vás tím, že použijete svůj soucit a vyrovnanost. Když je uslyšíte mluvit o tom, že nemohou jít vpřed, nebo že věci na planetě jsou hrozné, nebo co minulý večer říkali ve zprávách, promluvte milujících způsobem. V pravý čas můžete říci: „Opravdu nejsem v tomto s tebou na jedné lodi. Cítím, že máme před sebou pozitivní období. Věci se změnily. Copak to necítíš ani nevidíš? Já myslím, že jsme dostali zářivější budoucnost. Jen potřebujeme být trpěliví a přestat si libovat v dramatu, které nám předávají ostatní a způsobují, že se všeho bojíme.

Poslouchejte: tomu se říká „setí semen a oni se vám možná vysmějí do obličeje. Ale setí semen, které provádíte, zanechává soucitné, vyrovnané pozůstatky, které se zachycují v jejich vědomí. Je to přitažlivé. Možná, že se k vám později vrátí, když budete sami, a řeknou: „Pověz mi, proč to tak cítíš? Pamatuji si, co jsi říkal, a líbí se mi to. Jen nevím, proč to tak cítíš.“ Potom jim můžete vyprávět trochu více o precesi rovnodennosti, nebo možná o tom, o čem mluvili předkové, a že se to slučuje s naší dobou.

Povězte jim něco z historie planety, která je na západě zdánlivě neznámá, a která byla doložena starobylými kalendáři. Požádejte je, aby provedli své vlastní pátrání a nechte je odejít. Povězte jim, že ta naděje je reálná, a aby se rozhlédli. Požádejte je, aby si povšimli, že civilizace prošla změnou tisíciletí, a teď, o 17 let později, nedošlo k žádné zkáze a beznaději. Řekněte jim, že věříte tomu, co říkali předkové, protože právě to se nyní děje. Zasévejte semena, protože je šance na pozitivní změnu.

Mladí lidé k vám přijdou občas zmatení tím, co jim o budoucnosti řekli jejich rodiče. Možná budete tím jediným, kdo řekne mladému člověku: „Je to mnohem zářivější než oni tuší, jsou ještě „ve stínu minulosti“.

Sedím před 900 Izraelci na pódiu, sám s mým partnerem a říkám jim: „Pro vás byl svět ještě černobílý. Izrael byl černobílý, ale přicházejí barvy.

Celá ta myšlenka pro ně byla cizí, protože nikdy dřív neexistovala. Vždy to byl černobílý Izrael. Potom jsem jim řekl: „Je to na vás.“. Teď vám říkám, proč mají tyto věci tendenci se v nové energii měnit. Potenciál je zralý na změnu, ale načasování je na lidech, kteří jsou zde. Slyšeli jste to? Duch nemá kontrolu nad vaší svobodnou volbou nebo nad tím, jak rychle se přizpůsobíte této změně.

Jak dlouho to potrvá Izraelcům i vám? Jak přijmete toto poselství o nich? Mnozí ho budou chtít rozebírat, diskutovat o něm na YouTube, komentovat, jak je hloupé nebo absurdní. Toto je svobodná volba, ale dovolte mi, abych vám něco řekl: Jestliže uvidíte tento druh reakce, je to lidská bytost, která neunikla myšlence zkázy jednou provždy. To je vědomí toho, co musí být přepsáno jako první. Kolik desetiletí musí uplynout, než si někdo uvědomí, že proroctví o tom, co mělo nastat skoro před 20 lety, se nevyplnilo? Potom se snad i zeptají proč.

Co očekáváte vy osobně? Drahé staré duše, chci, abyste toto místo opustili s těmito otázkami ve své mysli. Co opravdu čekáte? Očekáváte, že slunce vyjde a že zde na vaší planetě zvítězí světlejší energie? Očekáváte to, co se na Blízkém východě neočekává? Dokážete vidět, co dělají divoké karty a nebát se ani nestrachovat? Jestliže jste na této pozici, potom jste udělali první krok.

Snažte se rozpoznat, co se zde má skutečně udát. Existuje jedna nová planeta s novým vědomím a novými způsoby, která začíná růst a rozvíjet se. Nakonec přijde konec války. Bude to začátek něčeho, co už jste ani nečekali. Přicházejí barvy. O tom je toto poselství.

Osobně pro jednotlivce

Je to nádherné poselství. Věříte mu? Nebuďte zmatení, protože váš život nemusí nutně spolupracovat se vším, co jsem řekl. Načasování vašeho probuzení a rekalibrace je pro každého jedinečné. Slyšeli jste to? Nemáme skupinu starých duší, které si všechny vezmou jednu pilulkuKaždý jeden z vás je unikátní a rozdílný a probudí se a bude rozvíjet v různých časech pro různé účely. Někdy vám to synchronicita toho, co přichází, ještě nedovoluje, a vy poskakujete nahoru a dolů a říkáte: „Tak kdy? Proč ne teď? Já to nedostanu?“

Moji drazí, jak jsem už řekl dříve, až ten vlak dorazí, tak se o tom dozvíte. Pak do něj můžete nastoupit. Ale jestliže se probudíte příliš brzy a půjdete na nádraží tak rychle jak jen zvládnete, budete frustrovaní, že tam ten vlak nestojí. Nechejte synchronicitu, ať pracuje pro vás, ne proti vám. Mějte se vším trpělivost.

Co děláte, zatímco čekáte? Proč si nesednete a neřeknete: „Děkuji Ti Bože za to, že mě miluješ.“. Přemýšlejte o tom, jaký druh pozitivní změny můžete odvést, zatímco čekáte. To začíná čistit strach a neklid a všechny ty věci, které nejsou soucitné a krásné. Možná je tohle důvodem, proč se začátek opozdil! Cítíte se hodni?

Obvinili mě, že jsem příliš optimistický. Přiznávám to, jsem. To protože vím, co přichází a viděl jsem to už dřív. Klíčem k tomu je svobodná volba, a s ní můžete dělat, co budete chtít. Avšak já to už viděl. Vím, kam je třeba jít, a vy jste na správné cestě. Moji drazí, právě jste vyrazili a toto je jen začátek. Jak s tím vším hodláte naložit? Někteří nemohou strávit to všechno, co jsem řekl, ale později si to uvědomí. Spatří to a pochopí. Jiní to už pochopili. Opět opakuji, že každý z vás je na jiné stezce.

Duch ví, kdo jste. Duch zná vaše jméno, a vy nejste v temnotě. Nejste bez podpory. Jaký z toho máte pocit? Na začátku channelování před 28 lety, jsem vám dal metaforu, kterou stále opakuji: Varuji vás před tím, abyste vlezli do skříně, zavřeli dveře a zhasli světlo – a snažili být se sami! To nemůžete! Laskaví andělé, kteří přišli na tuto planetu s vámi, jsou s vámi stále. Nás se nemůžete zbavit! Je to Bůh-ve-vás, co vás obklopuje s velkolepostí opačné strany závoje a vyšší já, které si nesete sebou a předstíráte, že je nemáte, zatímco si myslíte, že jste sami.

Já jsem Kryon milující lidstvo.

A tak to je.
KRYON

* Higgsův singlet – párová částice Higgsova bosonu

Poznámka ke kopírování:

Zdroj originálu: http://www.kryon.com/ –  Unexpected Change

 

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Iva M. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Více zde: http://kryon.webnode.cz/news/neocekavana-zmena/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *