Sjednocená meditace k zatmění Slunce 21.8.2017

Originál publikoval Cobra 2.8.2017

Nadešel čas znovu se pustit do akce! Je čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Všichni se shodneme na tom, že proces planetárního osvobození trvá příliš dlouho. Nyní máme příležitost to kolektivně urychlit. Proto využíváme příležitosti Solárního zatmění 21. srpna 2017 abychom vytvořili portál, skrze který sjednotíme své vědomí a prosvětlíme energetické pole kolem naší planety.

PROSÍME, ROZEŠLETE TUTO ZPRÁVU PO CELÉM SVĚTĚ! Publikujte jí na svých webových stránkách a blozích. Pozvěte duchovně zaměřené skupiny, aby se přidaly. Také můžete vytvořit lokální Facebookovou skupinu pro lidi z vaší části světa, kteří se zúčastní. Je potřeba založit pro tuto meditaci jednu hlavní na Facebooku. Můžete také vytvořit tematické video a nahrát je na Youtube.

Vědecké studie potvrdily pozitivní účinky hromadných meditací na lidskou společnost, takže skutečně každý, kdo se zúčastníte nám můžete pomoci přiblížit Událost a Plné Odhalení:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Tato meditace pomůže Silám Světla uzemnit energii Světla na povrchu planety tak, aby byla posílena Světelná Mřížka, která je zapotřebí pro urychlení procesu Plného Odhalení a Vzestupu. Počet lidí, kteří tuto meditaci provedou je tím jediným nejsilnějším faktorem, který má povrchová populace k dispozici pro urychlení tohoto procesu.

Můžeme dosáhnout kritickou masu 144.000 lidí provádějících tuto meditaci! To vytvoří velice silnou řetězovou reakci v energetickém poli celosvětově. Soustředění půjde na Spojené Státy, kde je potřeba velké léčení.

(Poznámka překladatele: postavení planet v „trine“ znamená, že jejich spojnice jsou v úhlu zhruba 120 stupňů, tedy tři znamení zvěrokruhu od sebe, „nod“ znamená uzel).

Astrologická mapa pro naší meditaci ukazuje mocný velký „trine“ mezi Galaktickým Středem / Saturnem / Lilith ve Střelci, Eris / Uranem v Beranu a Marsem / Měsíčním „nodem“ / Sluncem / Měsícem ve Lvu. Jádrem tohoto velkého „trine“ je přesný velký „trine“ Galaktického Centra na 28 stupních Střelce, Uran, na 28 stupních Berana a zatmění Slunce / Měsíce na 28 stupních ve Lvu. V okamžiku zatmění bude energie elektrického ohně osvobození proudit z Galaktického Středu, t.j. Pleromy, skrze náš Solární Systém, a bude usměrňována skrze Uran a skrze zatmění Slunce / Měsíce, s tím, že všechna popsaná tělesa se nacházejí v ohnivých znameních. Proto naše meditace v okamžiku tohoto zatmění má potenciál možnosti obrovského průlomu na povrchu planety, neboť se jedná se o okamžik nejpřímějšího napojení na Galaktický Střed.

15

Jedná se o první zatmění od roku 1918 s pásem totality táhnoucím se přes kontinentální Spojené Státy. Toto zatmění je pro nás velkou příležitostí pro vytvoření jednoty. Jednota probuzených jednotlivců je tím nejmocnějším katalyzátorem planetárního osvobození. Z tohoto důvodu já, Corey Good a mnoho dalších lidí spojujeme své síly pro shromáždění kritické masy nejméně 144.000 lidí, kteří budou provádět přesně tuto meditaci.

Speciálně k této příležitosti byl natočen náš společný rozhovor Cobra / Corey, který bude v příštích dnech publikován.

 

Pás totality se dotkne Země poblíž Salemu, OR v 10:18 am PDT a odpojí se poblíž Charlestonu, SC v 2.47 pm EDT. Pro lidi na západě US již v době začátku meditace fáze plného zatmění odezní. Naše meditace započne přesně před okamžikem maxima zatmění a lidé v centrální části US budou meditovat počas totality. Lidé ve východní části US si budou moci plné zatmění vychutnat po meditaci.

Statistická mapa míry oblačnosti ukazuje, že lidé na západě US mají nejvyšší pravděpodobnost toho, že zatmění skutečně i uvidí:

Tuto meditaci budeme provádět v okamžiku přesného maxima zatmění Slunce v pondělí 21. srpna 2017 v 20:11 hod. (Praha/Bratislava) a ve stejnou dobu po celém světě: at 11:11 am PDT in Los Angeles. This equals 8:11 pm EET in Cairo, 8:11 pm CEST in Paris, 7:11 pm BST in London, 2:11 pm EDT in New York, 1:11 pm CDT in Chicago, 12:11 pm MDT in Denver and 2:11 am CST on Tuesday, August 22nd in Taipei.

Čas naší meditace pro svoji časovou zónu si můžete vyhledat zde:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=UNITY+MEDITATION&iso=20170821T111111&p1=137

Instrukce:

  1. Použijte svoji vlastní techniku na to, abyste se uvedli do stavu uvolněného vědomí.
  1. Vyjádřete svůj záměr pro využité této meditace jako nástroje pro urychlení procesu nastolení harmonie a jednoty pro planetu Zemi a její obyvatele.
  1. Vizualizujte si sloup Světla, vyzařující z Centrálního Galaktického Slunce, jak prochází všemi bytostmi Světla uvnitř našeho Solárního Systému, skrze Slunce v zatmění a Měsíc a potom skrze vaše tělo a do středu Země. Vizualizujte si druhý sloup Světla, jak vystupuje ze středu Země, a jak potom stoupá skrze vaše tělo a vzhůru do nebe, skrze všechny bytosti Světla v našem Solárním systému a v naší Galaxii. Nyní sedíte ve dvou sloupech Světla, to Světlo proudí oběma směry, nahoru i dolů současně. Udržujte tyto dva sloupy Světla aktivní po několik minut.

  1.   Nyní si vizualizujte jemně růžovou léčivou ženskou energii, jak léčí všechny lidi na planetě od jejich traumat, jak přináší mír, harmonii, porozumění, hojnost a jednotu. Vizualizujte, jak tato jemně růžové světlo léčí mysl a srdce lidí po celém světě. Představte si, jak všichni Pracovníci Světla, Bojovníci Světla a lidé žijící v Pravdě pracují v Jednotě, aby vytvořili Novou Zemi. Představte si, jak lidé na Zemi oslavují a s radostí se přidávají k vytváření naší nové reality, kde každý může mít to, co potřebuje, a kde si může svobodně zvolit žít, jak chce.

 

Doporučený čas meditace je 15 minut.

Bohyně chce jednotu a jednota nastane!

 

Aktualizace k této meditaci bude publikována v angličtině na adrese http://2012portal.blogspot.com a v češtině na adrese www.bod-zlomu.blogspot.cz

Připojte se k naší FB skupině:

https://www.facebook.com/groups/1552114588364251/

Prosíme sdílejte odkaz na tento blog:

http://bod-zlomu.blogspot.cz


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *