Test planoucí vášně

K novoluní ve Lvu dojde dnes v půl deváté večer. Je to novoluní výjimečné dvěma skutečnostmi. Dojde při něm k zatmění Slunce, to ale nebude viditelné u nás, pouze ve Spojených státech. A také, je to už druhé letošní novoluní ve Lvu.

Takže vlastně už víme, o čem to je, jednou jsme si to sjeli a teď to jen zopakujeme. Zadání znělo jasně: naučit se od Lvů žít! Nikoliv přežívat, nikoliv živořit, nikoliv odložit život na dobu, až bude všechna práce hotova, ale žít teď, tady a naplno! Vystoupit ze stínu do slunečního světla a zazářit jako drahokam v čemkoliv, co je naší opravdovou vášní – bez neustálého plánování, bez trápení se maličkostmi, bez závislosti, bez malichernosti, beze studu, beze strachu z toho, jak to dopadne, bez jakýchkoliv pojistek na zítřek. Bez obav z velkých romantických gest, z patosu, z kontroly, výsměchu anebo závisti okolí. S touhou strhnout a inspirovat svým nadšením všechny kolem. Žít přímo a upřímně, velkoryse a štědře, s radostí a láskou v srdci, s vírou v sebe sama a s opravdovým zápalem pro cokoliv, do čeho se pouštíme – a s vírou a ochotou v této oblasti uspět.

Tohle je náš úkol pro celou sezónu s osou lunárních uzlů napřených mezi Lvem a Vodnářem, poslední měsíc v dokonalých kulisách stvořených přesně k tomu, abychom ukázali, jak nám to jde. A tohle novoluní je příležitostí k tomu ohlédnout se a říct si, kde už jsem za hvězdu, kde už to plane a oheň hoří vší silou mého nitra –  a kde to ještě trochu drhne. Tam pak napřeme svou pozornost a odhodíme všechen zbytečný bordel nejčastěji v podobě zbytečných zábran (vrozených či natahaných výchovou, společností a jinými umravňujícími systémy), které mi ještě pořád brání projevit svou skutečnou vášeň … chce to jen se rozhodnout, oheň pak stráví všechno, co už nepotřebujeme!

Autorka textu Klára Koničarová

http://www.astropsychologie.cz/


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *