Online kurz „Poznej sílu své mysli“začíná dnes!

Zážitky, které vnímáte svými smysly, vytvářejí pocity a ty nakonec ovlivňují vaši budoucnost. Většina z nás si svou budoucnost tvoří na základě věcí, které jsme ve svém životě zažili. Jinými slovy, opakujeme jeden a ten samý vzorec pořád dokola. (Pokračování textu…)

Pozvánka na online kurz „Poznej sílu své mysli“

Většinu svého života strávíme tím, že reagujeme na podmínky vnějšího prostředí. Jak se můžeme dostat za vnější okolnosti a vytvářet svůj život navzdory nepříznivému prostředí?

Dr. Joe Dispenza v tomto videu popisuje, jak můžete být tvůrcem každý den.
(Pokračování textu…)

Pozvánka na online kurz „Poznej sílu své mysli“

Přátelé, znáte pocit nejistoty, když stojíte před něčím neznámým? Chvilku se na tím zamyslete. Jaké emoce vám proudí tělem? Co vám radí vaše instinkty? Otočit se a utéct?

Strach z neznámého má v sobě většina z nás. Raději se otočit a vrátit se ke svým starým návykům, bez ohledu na to, jestli jsou dobré nebo špatné, než se vydat na tenký led. Co kdyby se prolomil? (Pokračování textu…)

Pozvánka na online kurz „Poznej sílu své mysli“

„Jsme vedeni k myšlence, že náš vnější svět je důležitější než náš svět vnitřní. Nový vědecký model ale ukazuje, že je tomu právě naopak.“

Přátelé,

nedávno jsem zde upozorňovala na zajímavý projekt – Odborný kongres na téma léčení s názvem Heal Summit. Nevím, jak vás, ale mě opravdu nadchl! Jeden z řečníků, který mne hodně oslovil byl Dr. Joe Dispenza. (Pokračování textu…)

Kryon v Praze

 

Přátelé,

skvělá zpráva – letos budeme mít opět možnost osobně se zúčastnit Kryonova semináře Leeho Carrolla! My všichni, kteří jsme zažili 1. setkání s Kryonem v Praze v roce 2018, pevně věříme, že vše klapne a v září se uvidíme znovu!
(Pokračování textu…)

Meditace 4./5. dubna – Na podporu časové linie pro Vzestup

Opět nastal čas na akci! Je čas vzít osud našeho světa do vlastních rukou! Tady je naše šance kolektivně posunout časovou linii zpět do správného směru, který povede k planetárnímu osvobození. Proto využíváme příležitosti astrologické konfigurace Jupitera a Pluto dne 4./5. dubna, abychom vytvořili portál, skrze který sjednotíme naše vědomí a spustíme proces, který upevní optimální časovou linii pro planetu.

Budeme provádět tuto meditaci v 10:45 odpoledne EDT 4. dubna v New Yorku. To znamená 9:45 CDT v Chicagu, 8:45 MDT v Denveru a 7:45 PDT v Los Angeles. Evropa a Asie budou ve chvíli aktivace již mít 5. dubna, což bude 3:45 ráno BST v Londýně, 4:45 v Paříži /Též Praha/ 4:45 EET v Káhiře, 10:45 ráno CST v Taipei a Pekingu, 11:45 JST v Tokyu a 12:45 odpoledne AEST v Sydney.
(Pokračování textu…)