Nepotlačujte své světlo

Květiny se neotevírají a nezavírají podle toho, kdo zrovna prochází kolem. Otevřou se a vyzařují svou krásu nehledě na to, kdo se nachází okolo nich.

Nepotlačujte své světlo jenom proto, abyste se přizpůsobili něčí malosti. Všichni jsme se narodili proto, abychom intenzívně vyzařovali své jasné světlo. vesmír se neustále rozvíjí a vy jste součástí vesmíru, proto je rozvíjení součástí vaší podstaty. Pokud ve vás někdo vyvolá touhu se stáhnout, bránit se a pomalu ustoupit, pak tento člověk není pro vás a vy pro něj. A vůbec nejlepší je objevit v sobě touhu se rozvíjet a vyzařovat své světlo bez ohledu na dotyčného člověka.

Vyzařujte své světlo bez ohledu na to, kdo je okolo vás. Jakmile tak učiníte, bude pro vaše lidi snazší vás najít. A pokud druzí lidé nechtějí být ve vaší blízkosti nebo se ve vaší přítomnosti cítí nepříjemně, je tomu tak proto, že vrháte světlo na skutečnost, že oni potlačují své světlo, aby zapadli mezi ostatní. A když se rozhodnete jasně vyzařovat své světlo, můžete je jednoduše inspirovatk tomu, aby se rozzářili i onio. Anebo také ne. vyzařujte však své světlo tak jako tak, všímejte si, jak vám život vaše světlo začne vracet zpět.

Rebecca Campbell, Světlo v temnotě


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *