Být naživu

…je to o tom činit v této době vědomé kroky vpřed a nikoli se jen pouze nechat unášet životem. A dále o vědomém jednání, vědomých myšlenkách a prohlášeních:

„Jsem zde ( na planetě Zemi). Ano, rozhodl/a jsem se sem přijít. Přišel/a jsem sem zaujmout svoje místo. Jsem zde, abych se znovu zrodil/a do své celistvosti.“

„Ano, jsem zde. Hlásím se zde o své místo. Beru si toto své místo. Přijímám se a přijímám vše, co ke mně přichází, právě teď. Patří mi každá buňka v mém těle. Náleží mi mé Světlo a dovoluji každé své buňce, aby do sebe Světlo ukotvovala. Jsem naživu.“

Nyní nadešel čas jednat tímto způsobem. Být naživu znamená otevřít se a dovolit Světlu svého Já, aby se napojilo do vašich buněk, ocenit každou buňku svého těla a s každým nádechem říci do každé buňky své ano. Neznamená to dovolit strachu svého ega, aby vás jakýmkoli způsobem brzdil, ale žít skrze své srdce a spojení se silou svého Posvátného srdce.

Jakmile takto vědomě přijmete svou životní sílu a ukotvíte ji do buněk ve svém těle, dostanete se do souladu s vlastní ryzí životní silou a proudem svého Světla. Vše uvnitř vás se rozzáří, budete žít plněji, radostněji a budete mnohem živější než by vás kdy napadlo.

 Christine Day


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *