Zpráva Mahavatara Babajiho.

 SV Babaji 7april2015

Až nastane pro celé lidstvo den, kdy otevře srdce Lásce, Pán se objeví ve slávě všem, protože to je osudem lidstva. Dlouhý vývoj do vibrace Lásky sloužil svému účelu, který byl skrytý, takže se člověk mohl naučit rozřešit jeho vztah s Božským Pánem. Proto je pravdou, že  byly časy, pro všechny duše vtělené na zemi, kdy se zdálo, že je člověk od zdroje veškerého života oddělen.

Od doby Lahiriho Mahasaye a jeho jogínské svatosti hopodáře, si všichni mohli uvědomit, že Božství je v každém, a nejen v těch, kteří tráví svůj život v jeskyních a v izolaci meditace. Kriya jógou, tak jak ji Lahiri přivedl zpět do světa, od jeho setkání se mnou, odkdy mne znáte jako Mahavatara Babajiho, se doba změnila v období Božského řízení. Každý se může naučit praxi Atma Kriya Jógy, která v sobě obsahuje sklon lidstva objevit královskou cestu k osvobození a realizaci Boha.

Sri Swami Vishwananda dále předal tyto poznatky, v současné době, do celosvětové webové sítě, internetu, a do jednotlivých zemích světa. Díky Jeho poslání a práci, přichází do světa nové řád, New Era, poznání, že je snadné si připomenout něčí Božství tím, že prostě bezpodmínečně milujete. Všechny knihy, všechna duchovní učení, všechna náboženství a duchovní tradice po celou dobu, když se zhustí na semínko své podstaty, zjistíte, že jsou založena na tradici „Bůh je Láska“. Podstatou všeho je láska.

Mahavatar Babaji

Ti, kteří žijí v srdci,

mají hlubokou touhu po nejvyšší lásce Boha

a jsou si vždy vědomi transformace,

kterou přinášejí  ostatním. „

Sri Swami Vishwananda

 

(Zdroj: Virtual-Babaji-Vishwananda a  http://swamivishwananda-cz.blogspot.cz/)


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *