Meditace obdarovávání

Tato meditace slouží jako účinné odbourání bloku víry v „nezasloužení si“. Kéž vám slouží :-). Mějte se všichni krásně.

 

Sedněte si do pohodlné polohy. Třikrát se zhluboka nadechněte a prudce vydechněte, tak, abyste ze sebe vytlačili všechen vzduch.

Představte si v příjemné vzdálenosti před sebou bytost, jež vás velice miluje a přeje vám jen vše dobré. Podoba je zcela na vás. Dotyčná bytost vás velice dobře zná, vidí až do vašeho srdce, do zákoutí vaší mysli i duše, usmívá se a přikyvuje.

A nyní si něco přejte. Něco, co je hluboko uloženo ve vašem srdci. Ať už se jedná o uzdravení určité situace, oživení partnerského vztahu, získání vysněné práce, přátelství, domu či čehokoli jiného, co se týká výhradně vás; nebojte se to v sobě najít. Otevřete bezvýhradně milující bytosti před sebou své srdce a dovolte jí nahlédnout dovnitř. Svěřte se jí se všemi aspekty svého přání, pochybnostmi, obavami.

Bytost se na vás dívá jiskřivýma očima a zářivě se usmívá. V jejím pohledu na svět slovo „nemožné“ neexistuje.

A teď se na sebe podívejte zvenčí, očima oné bytosti. Podívejte se na sebe očima lásky. Přestaňte být na chvíli odsuzující a zkuste se na sebe podívat jako na miminko, které něžně svíráte v náruči… vždyť se tolik snažíte! Každý den se zapíráte, abyste si zasloužili o trochu více lásky, než věříte, že můžete dostat… není to zbytečné? Vždyť láskou již jste.

Stále se na sebe dívejte jako na miminko v náruči. Nyní vezměte do dlaně pomyslný balíček, obsahující vaše splněné přání a položte jej miminku na hrudníček. Miminko se začne šťastně smát.

A nyní se vraťte do svého těla. Vaše přání je splněno a je jen otázkou času, kdy se to projeví v realitě. Jediné, co se změnilo, je, že nyní víte, že není žádný důvod, proč by se vám vaše přání nemělo splnit.

Neboť vy, boží zázrak, jste toho dokonale hodni.

 

Autor neznámý – našla jsem uložené v Pc bohužel bez uvedení zdroje a je mi líto se o tuto meditaci nepodělit. Pokud někdo znáte autora, dejte mi vědět, ráda jej zde uvedu.

 

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *