Frekvence – nová kniha

Začátkem devadesátých let jsem si  jako jednu z prvních tzv. duchovních knih koupila knihu Cestou intuice od Penney Peirceové. Toto dílo není pouhou teorií či nějakým zajímavým textem k zamyšlení. Je každodenně použitelným průvodcem s detailně vypracovanými návody, jejichž praktikování probouzí a aktivuje intuici. Pracovala jsem s ní dlouhou dobu a  doposud se k ní občas  ráda vracím. Proto mě moc potěšilo, když jsem na pultu knihkupectví objevila autorčinu novou knihu  s názvem Frekvence a podtitulem Moc osobních vibrací.

Jelikož nás věda dlouhou dobu učila, abychom se spoléhali jen na to, co vidíme a na co si můžeme sáhnout, většinou si nevšimneme, že naše duše, myšlenky, emoce i těla jsou tvořena energií. Všechno vibruje. ve skutečnosti má každý z nás osobní vibraci, která světu sděluje, kým jsme,a pomáhá utvářet naši realitu. Penney Peirce v této knize ukazuje, jak můžeme svou osobní vibraci vnímat a záměrně pracovat s její energií, abychom transformovali své životy. Díky tomu, že se naučíme najít svou „frekvenci domova“ – nejvyšší a nejpřirozenější osobní vibraci, které lze docílit – můžeme maximalizovat svou bystrost, minimalizovat potíže a objevit nová nadání a schopnosti.

Procitnutí do nové reality, kterou vyšší frekvence odhaluje, nám pomůže výrazně zlepšit osobní vztahy, najít nejlepší řešení problémů a docílit spokojeného života. Frekvence nám ukáže, jak ovládnout energii, nevybočit z cesty osudu a sklízet plody života, pro který jsme stvořeni.

Žijeme v době, kdy nás ovlivňuje evoluční proces procházející konkrétními fázemi, což způsobuje zrychlení energetických frekvencí našeho těla, emocí a mysli. Je třeba se zvyšujícím frekvencím přizpůsobit.

V této knize se odráží hluboký vnitřní posun, kterým sama autorka prošla od napsání své knihy Cestou intuice. Snoubí se zde mocné učení, její osobní zkušenost, zkušenosti s prací s klienty a účinné metody ke zvýšení úrovně naší frekvence domova. Na konec každé kapitoly je zařazen text z automatického psaní, který k ní promlouval z její frekvence domova – její podstaty či vibraci duše-, zatímco byla v ztišeném stavu vyššího vědomí.Jsou to velmi inspirativní odstavce, které mají za úkol čtenáře povzbudit v tom, aby se sami pokusili spojit se se svým čistým zdrojem, který jim poskytne vedení a odpovědi.

Frekvencia – ukázka

Kniha je věnována lidem, kteří prožívají nejbolestivější utrpení, kteří se cítí beznadějní a v pasti, kterým připadá, že život nedává smysl a je vyloženě krutý –  vězte, že uprostřed každého okamžiku existuje místo, jež je právě teď dostupné, kde svoboda a soucitná pravda čekají, aby nás všechny uvítaly doma.

Vřele vám tuto knihu doporučuji!

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *