Zpráva od Babajiho

„Božské světlo přichází ke každému, protože jsme se všichni narodili s tímto božským Světlem uvnitř naší podstaty, duše. Toto světlo není plně zvědoměno do doby, než je vymazána karma, nahromaděná v průběhu mnoha životů.
Když nadejde čas, duchovní hledající se konečně, z Boží milosti, setká se svým Guruem, protože Mistr ho najde kdekoli. Mistr pak zpochybní vše. To je období, kdy musí mít člověk nezlomnou oddanost své duchovní cestě a vůli dosáhnout Nejvyššího Pána. Očišťování vynese do popředí vaší mysli a srdce všechny karmické věci. A to provází bolest a utrpení, které ale budou opadat, jak budete postupně přeměňovat karmické věci jednu po druhé na božskou lásku, kterou má uvnitř sebe každý jedinec.
V Himálaji žil jogín, žák, který se jednoho dne procházel po horách, když tu jeho pozornost upoutal kámen, stojící u kraje cesty. Když se k němu přiblížil, všiml si malého ptáčka, který na něm tiše seděl. Ptáček se na něj podíval a jako by plakal. Zjevně měl zlomené křídlo. Jogín láskyplně a se soucitem ptáčka sebral a jemně křídlo prohlédl.
Věděl, že pták se zlomeným křídlem je v nebezpečí, že ho napadnou predátoři. Utrhl pruh látky ze svého oděvu, vzal větvičku odpovídající velikosti a udělal na zlomené křídlo dlahu. Tento jogín potom vzal ptáčka k sobě. Časem se ptáčkovi křídlo zahojilo a odletěl za horizont.
K čemu je dobré být duchovním hledajícím trávícím hodiny a roky studiem a memorováním posvátných písem nebo jogínem, provádějícím po tisíce let pokání, pokud nezačlení učení do svého života s takovou láskou uvnitř svého srdce? Jogín vlil božskou lásku do toho malého ptáčka skrze svoji péči a soucit. Stejně tak musí hledající vetknout Guruovo učení do svého života tím, že bude tuto lásku z celého srdce sdílet se všemi, které na své životní nebeské cestě za svobodou potká.“

Džagadguru Mahávatár Babaji
Zpráva přenesená dnes, 4. dubna 2018


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *