Inspirace k práci na sobě

 

Symbol Boziho svetla

 

Symbol Boží světlo je bránou k navázání kontaktu s vyššími bytostmi duchovního světa. Skrze něho si  k nim otevřeme cestu a můžeme je požádat o ochranu a pomoc v procesu naší osobní transformace i pro vzestup planety Země. S tímto symbolem pracuji s výbornými výsledky již řadu let. Můžete si jej zlatou tužkou nakreslit na modrý papír a používat i k energetizaci vody, jídla. Symbol Božího světla lze umístit i do rohů místnosti pro její ochranu.

Symbol je potřeba si v duchu 3x nakreslit nebo si jej přímo vizualizovat. Současně 3x vyslovujeme i jeho název – Boží světlo – tím symbol zaktivujeme. Název symboly i všechna následující slova můžeme říkat nahlas nebo v duchu. Po celou dobu bychom měli držet páteř a hlavu ve vzpřímené poloze.

Symbol, prosím, kreslete od shora dolů, začíná se vodorovnou čarou, přes to  nakreslíme „stříšku“, pokračujeme další vodorovnou čarou, po té kolmice , obloučky vlevo, obloučky vpravo. Symbol dokončíme obloukem dole, do kterého nakreslíme „Z“ a totéž napravo.

Po zaktivování symbolu stručně, ale opět 3x řekneme, o co žádáme. Například: „Já Jsem, Já Jsem Já Jsem, Já jsem to silné Boží  Světlo, které právě nyní očišťuje mou mysl od všech myšlenek, které mi již neslouží.“

Sofie

Z knihy Boženy Koubové – Tajemství zbloudilých duší


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *