Kompletní Manuál Vzestupu

 

Joshua David Stone, Ph.D. napsal tuto knihu v roce 1993 – 1994. Tehdy musela pro mnohé být něco jako zázrak. Je to jakási Encyklopedie duchovní cesty.  Koupila jsem si ji v Glastonbury někdy kolem roku 2010 a také mě tehdy nadchla. U nás vychází 25 let po svém vydání, ale i tak může být pro ty, kteří mají záměr se duchovně rozvíjet, ale nemají čas celý život studovat desítky knih, aby poznali celou historii spirituality, tento pozoruhodný stručný souhrn těch nejdůležitějších duchovních informací a poznatků, velkým darem.

Anotace ke knize:

Joshua Stone zde shromáždil to nejpodstatnější z oblasti duchovního rozvoje na základě svého rozsáhlého studia a svého intuitivního poznání. Všechny své poznatky vetkal do tohoto srozumitelného a čtivého díla, které vám pomůže zvýšit úroveň vašeho sebeuvědomění. Tato kniha je praktickým a osvěcujícím průvodcem duchovní historií i návodem k dosažení vašeho vzestupu. Vychází z učení Alice A. Baileyové, teosofie, Edgara Cayceho, Paramhansy Jóganandy, Janet McClureové (Tibetské nadace), Babádžího, Kurzu zázraků, channelingů od Nanebevzatých Mistrů a dalších. Jejím cílem je sloužit jako přehled duchovní cesty a obsahuje základní informace o jednotlivých velkých světových náboženstvích, velkých duchovních mistrech, duchovní psychologii a učení nanebevzatých mistrů. Zaměřuje se při tom na konkrétní kroky, jež vám pomohou urychlit proces vašeho vzestupu.

Najdete v ní úvod do těchto témat:

Monáda, duše a osobnost

Bůh, kosmická Hierarchie a Učení o dvanácti paprscích

Rozvíjení mostu Antakharana

Smrt, umírání a život mezi životy

Skrytý příběh Ježíše Krista

Energie Mahátma

Melchizedek a Řád Melchizedeka

Prvních sedm zasvěcení a vzestup

Techniky vzestupu ke zvýšení vašeho světelného koeficientu

Babaji a Krija jóga

Mantry, jména Boží a Slova Síly

Galaktické jádro a Kosmičtí mistři

Sídla vzestupu na planetě Zemi

147 Zlatých klíčů k dosažení vzestupu v tomto životě a

Meditace Vzestupu

Přátelé, pokud zrovna nepatříte mezi ty, kteří nejradši tráví většinu svého času intenzivním studiem, čtením a duchovním bádáním, a přesto byste měli rádi potřebné informace týkající se oblasti spirituality, tak by tato kniha určitě měla mít ve vaší knihovně své místo, protože tam jsou čtivě a srozumitelně uspořádány informace z mnoha různých zdrojů.

Autor do knihy vložil ty nejvzácnější perly z jednotlivých duchovních učení. A jak sám píše v úvodu ke knize – „To vám poskytne kvalitní úvod do oblasti náboženství, spirituality a učení duchovní hierarchie a Nanebevzatých (vzestoupených) mistrů, kteří vládnou této planetě.“

Nejedná se o encyklopedii v pravém slova smyslu. V této knize najdete mnoho praktických, mimořádně užitečných a ohromujících informací.

S láskou,

Sofie

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *