Každý máme svého Anděla strážného. I Vy!

 

Anděla strážného má každý z nás. Je to dar od Boha. Má nás provázet na cestě životem, pomáhat nám a chránit nás. Je neustále po našem boku, abychom jej mohli kdykoli požádat o pomoc. Už jste to zkoušeli i vy?

Anděl strážný je naším nejbližším a nejintimnějším přítelem. Touží nám pomáhat překonávat životní zkoušky, doprovázet nás a poskytovat nám duchovní impulsy. Když to bude potřeba, může rychle zakročit, v nutných případech pro nás i vyžádat boží milost k odpuštění našich chyb.

Setkáváme se s ním v každém náboženství, i když představy o jejich vzhledu a funkci se mohou lišit.

Anděl strážný směřuje naše životy cestou dobra a lásky, hlídá, abychom se z ní neodchýlili. Nechte se jím vést a užívejte si jeho přízně. Naplní vás pozitivní životní energií.

Jak poznám, že mi Anděl strážný chce něco říct?

  • Cítíte z ničeho nic sladkou vůni? Anděl je vám na blízku.
  • Klidně se vloudí do vašich snů jen proto, aby vám řekl, že je vám nablízku.
  • Často vidíte jasné světlo, oblaka podivných tvarů, duhu nebo plovoucí barevné koule, kterým se přezdívá „andělské kočáry“.
  • Z ničeho nic ucítíte nevysvětlitelnou změnu teploty tam, kde se právě nacházíte.
  • Máte pocit, že nejste sami, ačkoli kolem vás nikdo není.
  • Mostem mezi vámi a nadpozemským světem je temeno hlavy. Brní vám často? Vězte, že je za tím právě anděl strážný.
  • Děti mají schopnost strážné anděly i vidět.

Jak vpustit strážného anděla do mého života?

Prvním a nejdůležitějším krokem je víra v jeho existenci. Jen tak ho dokážeme vnímat a obracet se na něj.

Kdo ho chce mít ale ještě více na blízku, může si pořídit šperk s andělským motivem. Talisman s andělem vám připomene jeho přítomnost vždy, kdy to budete potřebovat. Ujistí vás, že dobro a láska na tomto světě ještě pořád jsou, i když vám to tak momentálně nepřipadá.

Co takhle přívěsek anděla, který vás ochrání ve dne i v noci? Nikomu ale neříkejte, kam si ho na noc schováváte.

Co by byl anděl bez křídel? Pořiďte svému andělu i krásná andělská křídla, která vás odnesou na míle daleko od starostí všedních dní. Upevněte ho pevně na svůj krk. Ozdobí váš dekolt, odnese vás na vlnu elegance a smyslnosti. Pozor, ať vám neuletí.

Potřebujete anděla přivolat? Vyzkoušejte Andělský zvonek. Klícka s rolničkou, která uvnitř krásně cinká. Její zvuk je pokaždé jiný, protože rolničky jsou ručně lakované, dvě stejně znějící nenajdete. Anděl si k vám tak vždycky najde cestu. A nejen k vám.

Rolničky v andělských zvoncích si pořizují i nastávající maminky pro svá děťátka. Jejich krásné cinkání má pozitivní vliv už na miminka v bříšku. Když se pak dítě narodí, cinkání ho dokáže uklidnit.

Anděl strážný je s námi ještě před naším početím a neopustí nás ani na konci života. Poddejte se jeho péči, otevřete se mu. Ukryjte se pod jeho křídla. Nechte se jím vést, nebojte se svého anděla požádat o pomoc. Vy se ho dotknout nemůžete, ale on vás ano. Neodhánějte ho. Hýčkejte si vaše společné pouto.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *