16 věcí, které se změní, až opravdu potkáte toho svého

1. Nebudete se bát mluvit o svých vnitřních obavách

Co dřív bylo trapné a nepříjemné, se s tím pravým stane věcí snadnou a přirozenou. Teď víte, že nebudete odsuzováni ani za to, co bylo, ani za to, co možná ještě trvá. Bude pro vás snazší se otevřít a dovolit, aby vás druhá strana poznala takové, jací jste.

2. Můžete být sami dva, mlčet a nebát se, že ten druhý nerozumí

Nemusíte spolu stále rozmlouvat, abyste byli v pohodě. Dokážete trávit společně čas v příjemném tichu a přesto jeden druhého vnímat. Porozumění pro vás není jen nekonečný rozhovor.

3. Už nemusíte hádat, co cítí partner

Jste v naprostém klidu; nesedíte v nervózním očekávání odpovědi na SMS. Víte jistě, že jste pro toho svého prioritou jeho života, stejně tak, jako on vašeho.

4. Můžete spolu nesouhlasit a přesto cítit vzájemnou úctu

Nesouhlas nevede k nekonečným hádkám a sporům. Názor druhého vyslechnete se zájmem a bez podráždění.

5. Jste pro sebe navzájem svůdní i bez objektivního důvodu

Způsob, kterým ten druhý pije kávu nebo něco vypráví na vás působí stejně eroticky, jako nahota. Přitahuje vás sama jeho podstata, možná i víc než jenom pouhý vzhled.

6. Nebudete se bát přiznat ke svým zvláštním zvykům

Nejen že v klidu berete vzájemné podivnůstky a zvykáte si na ně; sem tam je dokonce přebíráte jeden od druhého.

7. Seznámíte partnera se svými přáteli

Nedělá vám starosti, že vám ho přátelé třeba neschválí a budou tvrdit, že si zasloužíte někoho lepšího. Konečně jste s někým, kdo ve vás vyvolává opravdové rozechvění a nemůžete se dočkat, až ho představíte svému okolí. Nepochybujete, že ho budou mít stejně rádi jako vás.

8. Jeho přátele si oblíbíte jako ty svoje

Nemusíte předstírat úsměv a přemáhat se, abyste s nimi trávili čas. Máte opravdové potěšení z jejich společnosti a rádi s nimi strávíte i více času.

9. Bude vám spolu dobře, i když se nebudete věnovat něčemu zvláštnímu

Můžete spolu jen tak prolenošit den a nedělat nic zvláštního. Přesto i tohle bude den plný pohody.

10. Doteky budou jedno velké potěšení

Ať už jde o dotek náhodný, nebo naplněný vášní, vaše těla jsou dokonale naladěna jedno na druhé. Můžete partnerovi jen tak položit hlavu na rameno a vzít ho za ruku, stejně jako ho se vší vášní obejmout a přitisknout se k němu. Obojí budete oba vnímat jako něco zcela přirozeného.

11. Vždycky vám spolu bude veselo

Nemusíte se zrovna dívat na komedii. V každé situaci se najde důvod k žertu a smíchu. Život je mnohem víc prozářen sluncem, když jste spolu.

12. Nemusíte se ustavičně kontrolovat

Nemusíte si lámat hlavu jak se správně vyjádřit a co vůbec říci. Ten druhý vždycky vyslechne vaše myšlenky a porozumí. Vlivem toho se ze vztahu vytrácí každé napětí.

13. Bavit se spolu je snadné a tématům se meze nekladou

Můžete povídat úplně o všem. Začnete – a rozmluva může trvat hodiny a hodiny.

14. Můžete si jeden ze druhého utahovat

Nemáte setrvalý pocit, že kráčíte po ostří nože, když dobrácky žertujete na partnerův účet. Stejně tak si on dobírá vás. Jeden rozumíte humoru druhého a umíte se vzájemně dobírat, aniž byste překročili jisté hranice.

15. Nečekáte na vhodnou příležitost pro SMS nebo telefonát

Když narazíte na něco, co by pobavilo i vaši druhou polovici, neváháte poslat 2 i 3 SMS, bez pocitu, že je to moc. Vaše komunikace není žádná hra, ale skutečné vzájemné tíhnutí, které neustává ani na vteřinu.

16. Bude vám jedno, co si okolí o vašem vztahu myslí

Rozhodně nemáte v úmyslu vyzvonit fakt svého vztahu na sociálních sítích. Je to vaše osobní věc a osobní život nemá na sociální síti co dělat. Nestojíte ani o názory, ani o schválení. Stejně tak se nebudete nervovat, co na vaši známost řeknou rodiče. Jste si svou volbou jisti a poprvé po dlouhém čase něčí schválení zkrátka nepotřebujete.


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *