Každý den je dar aneb přírodní kosmetika, která vás probudí. Vyzkoušejte ji!

Ke kosmetice mám blízko už odmalička. Ze všeho nejraději mám vůni levandule a růže. Dříve jsem se ráda obklopovala parfémy, ale poslední roky mi největší radost dělá přírodní kosmetika.  Často si dopřávám koupel s Epsomskou solí, kde se očistím a zrelaxuji a potom ráda ošetřím své tělo i obličej přírodním olejem nebo sérem. K Pajušině kosmetice jsem se dostala díky numerologickému rozboru, který jsem  zpracovala nejprve pro jejího partnera a potom i pro ni, ale to je jiný příběh…

Jednoho dne mi přišel balíček z východních Čech, kraje mého dětství a mládí, ke kterému mě váže hodně krásných vzpomínek. Po otevření na mě čekalo překvapení v podobě přírodní kosmetiky, konkrétně hyaluronového gelu, růžové a levandulové vody a přírodní pasty na zuby. O dárečky jsem se podělila s dcerou, která samou radostí skákala. Obě jsme z této kosmetiky nadšené. Proč?

Pavla (žena, která stojí za projektem Každý den je dar a veškerou kosmetiku, kterou nabízí, vyrábí sama) do svých výrobků totiž vlévá spoustu lásky a věřte, že  je to opravdu znát. Její krédo vyrábět kosmetiku, která je šetrná nejenom k naší pokožce, ale i k Matičce Zemi, je mi velmi blízké. Když je to možné, používá suroviny od místních dodavatelů; obaly jsou navržené tak, aby byly co nejekologičtější. A to proto, že i Pajuša ( jak si Pavla říká) se snaží žít jednoduše a v souladu s přírodou, což je i mně osobně velmi blízké.

Nejvíce jsme si s dcerou oblíbily hyaluronový gel. Pajuša o něm píše jako “o mladším bráchovi hyaluronového séra”. Na naší pleť působí přímo blahodárně. Milujeme vůni levandule a lehký náznak vůně ředkviček. Samé delikatesy! Po použití je pleť krásně napnutá a čistá. Často se přistihnu, jak si během dne jen tak mimoděk přejedu prsty po obličeji…Vůně levandule na mě působí léčivě. Gel je uklidňující a pomáhá mi se zrelaxovat. Díky tomuto hyalurunovému gelu mám vždy o něco příjemnější ráno…Následně si opečuji pleť olejem z levandule , který ji ošetří a připraví na to, abych mohla s příjemným pocitem začít nový den. Levandule má mj. protizánětlivé a antibakteriální účinky.

Co je mi na Pajušině kosmetice sympatické, je i příznivá cena. V bio obchodech často za přírodní kosmetiku zaplatíte několikanásobek. Pajušiny výrobky jsou certifikované a ze zkušeností mnoha žen, které se o svých zkušenostech rozepisují na Facebooku, jejich oblíbenost roste.

S radostí se k těmto ženám připojuji a sdílím na svém webu nadšení z této přírodní kosmetiky.

Dcera si oblíbila Růžovou vodu s vlčím mákem. Nosí si ji denně v kabelce do práce, aby měla pleť hezky hydratovanou po celý den. Doporučuje ji i jako tonikum na pleť. Tato neobvyklá kombinace růže a vlčího máku (kterou prý ještě nikde neviděla) v ní prý vzbuzuje touhu lehnout si do trávy a jen tak být…

Na webových stránkách Každý den je dar naleznete přes 30 výrobků. Já osobně se těším, až vyzkouším soli do koupele nebo vlasovou péči a mnoho dalšího!

Pokud byste chtěli tuto kosmetiku vyzkoušet i vy, vězte, že Pajuša kosmetiku nevyrábí dopředu, ale připravuje ji podle aktuálních poptávek, takže dodání může chvilku trvat. To by mohlo některé z vás odradit, ale zase máte zajištěné, že kosmetika, která se k vám dostane, je vždy čerstvá. A já sama za sebe mohu říct, že počkat si se vyplatí!

Sofie


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *