Zakuste krásu opakování – zpívání – chantování Božího jména

Přátelé,
vydejme se společně na čtyřicetidenní cestu, která nás povede hlouběji a hlouběji do svého nitra.
Project Mantra je duchovní technika, která velmi pozitivně ovlivní váš život a způsob jeho prožívání. Dokáže změnit úroveň vašeho vědomí a nastartovat tak silný a nesmírně užitečný návyk na vaší duchovní cestě.
Spočívá v pravidelném odříkávání Mantry OM NAMO NARAYANAYA. Odříkáváme, japujeme, chantujeme každý den stanovený čas po dobu 40 dní , časy japování se postupně vždy po 10 dnech navyšují.

 Při každodenním praktikování japy, odříkáváme Mantru během prvních 10 dnů 15 minut, dalších 10 dnů 30 minut, poté 10 dnů 45 minut a během čtvrtých 10ti dnů odříkáváme 60 minut. Můžeme japovat déle, než je stanovený limit, ale ne méně. Nelze nadjapovávat dopředu :0) Stanovené časy lze v rámci jednoho dne rozdělit a japovat napřiklad ráno a večer.
🌹 ZPŮSOB JAPOVÁNÍ- japujeme v duchu, šeptem, nahlas. Můžeme odříkávat nebo prozpěvovat pomalu či svižnějším tempem. Pozornost by měla být upřena na Mantru, na vyslovování Božího jména, procítit její energii v sobě.
🌷 KDE JAPUJEME – během japování můžeme sedět, chodit – japa walk, vařit, uklízet. Důležité je být v pozitivním naladění, jde nám o to včlenit láskyplně JAPU do naší každodennosti.
🌹 NIKDY NEJAPUJEME u televize, při brouzdání na internetu nebo když jsme nazlobení, ve splínu, případně v návalu vzteku.
🌷KVALITA / KVANTITA. Je podstatnější kvalita a nacítění, upření pozornosti na Mantru, než kvantita – množství odříkaných Manter.
🌹 UKONČENÍ – úspěšným ukončením Projectu Mantra se rozumí odříkání Mantry ONN ve výše uvedeném časovém rozsahu celých 40 dnů. Pokud některý den nesplníte požadovaný čas, je nutné začít celý program od začátku. A to opět s 15 minutami.
Project Mantra je vedený bezplatně nebo za dobrovolný příspěvek – Dakshinu, pokud budete chtít náramek požehnaný duchovním Mistrem Paramahamsou Vishwanandou.
Registrace do projektu, informace a „provázení“ bude probíhat online na FB Skupině NAROZENINOVÝ PROJECT MANTRA CHALLENGE 5.5.-13.6.22, link: https://www.facebook.com/groups/517850606598637/.
Pokud někdo nechcete být kvůli tomu na Facebooku a chtěli byste se zaregistrovat, tak, prosím, napište na mail arathi@bhaktimarga.cz
V případě jakýchkoli dotazů se můžete samozřejmě obrátit i na mě.
S láskou,
Sofie

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *