Inspirace

PLÁŠŤ MOUDROSTI OD DUCHA

V minulosti se motor musel často nejprve rozbít, abyste si uvědomili problém. Nyní vám říkáme, že inženýři začínají získávat moudrost a vědí, že by ten motor měli pravidelně kontrolovat a udržovat, dokud funguje – aby se vyhnuli pohotovostním přestávkám.
Operativní slovo tedy je moudrost a tato moudrost pochází z pláště Ducha, který se mnozí z vás skrze záměr a status vzestupu rozhodli aplikovat do svých životů.

Když řeknete Duchu: „Drahý Bože, konečně chápu, že jsem kouskem celku, a vím, že jsem zde na Zemi dočasně. Vím, že vyzařuji velké a skvělé světlo pro planetu. Proto budu stát před Duchem a říkat: ´Pověz mi, co potřebuji vědět. Pověz mi, co bych měl udělat.´ Budu tiše a klidně čekat na odpovědi. Budu respektovat a ctít synchronicitu. Já jsem kouskem celku a JÁ JSEM.“
A to, drazí, se liší od toho, jak to bylo před deseti lety. To vytvoří rasu lidských bytostí, které budou přicházet na odpovědi na největší problémy a ve spolupráci s většinou elegantně mnohé z nich vyřeší. To se může stát teprve tehdy, když je zahrnuto kritické množství rozvinutých lidí na Zemi – a to nyní je. I když vám to nyní připadá jako fantazie, jen sledujte, jak se to vyvine.
~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *