Atributy duše – 2

Tento živý Kryonův channeling byl přijat Leem Carrollem

v rámci Healing Wednesday, 8. září 2021

 

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Tohle je opravdu doba, kdy s vámi mluvíme osobně. Někteří vnímáte, že channelingy nejsou osobní, ale že jsou určeny pro celou planetu. Drazí, planeta byla vytvořena individuálně, tebou a tebou a tebou a tebou. Z mého pohledu a z toho všeho, čím jsem jako posel pro vás, z lásky k lidstvu, je to osobní, od člověka k člověku. Takto to cítím a takto jsou poselství strukturovaná. Celé ty roky jste mě slyšeli říkat „drahá, drahý“ nebo „drazí“ a jen zřídka jsem oslovil celé lidstvo. Tohle jsou osobní zprávy, určené jednotlivým lidem.

Minulý týden jsem vám sdělil, že tento měsíc je tématem duše. Je to velmi velká věc. Také jsem vám řekl, že v roce 2014 jsem předal svému partnerovi sérii informací týkajících se atributů lidské duše – devíti atributů. Byl to program na více než dva roky, předávaný v pěti jazycích, nazvaný Devět atributů lidské duše. Možná o něčem z toho budeme znovu učit, ale tento měsíc vám představím čtyři mimořádné vlastnosti duše. Mimořádné atributy.

Duše sama o sobě je mimořádná a minulý týden jsme mluvili o nesmírnosti toho, co to skutečně znamená mít duši. Tento týden předáme tu nejsložitější zprávu a uložíme ji pro účastníky (tohoto programu) a pro ty z vás, kteří sledujete tento konkrétní program s určitým záměrem, takže vás lze považovat za ty, kdo chcete tyto věci vědět. Na rozdíl od ostatních lidí, kteří se jen náhodou (na YouTube k tomuto programu) připojili a mohou být úplně zmateni.

O tomto mimořádném atributu duše už jsme mnohokrát channelovali. Tolikrát jsme o tom už diskutovali, ale pořád to není pochopeno. Abychom to usnadnili, různě jsme to popisovali, ale stále to není pochopeno. Důvod, proč je to tak těžké pochopit, je, že tento atribut, o kterém mluvím, může být někdy zklamáním. Může být zklamáním, protože žijete v lineárním světě a chcete, aby věci existovaly určitým způsobem. Když se pak dozvíte, že na druhé straně závoje takové nejsou, dochází k rozčarování. „Když jsem byl malý, říkali mi všechno o nebi. Bylo mi řečeno, že tam existují ulice ze zlata. Bylo mi řečeno, že když se tam dostanu, nebudu muset celý den nic dělat, jen se bavit, a když budu starší, budu sedět v houpacím křesle. (Kryon se směje.) A tak dále, a tak dále. Jako dítě jsem dostal lineární popis něčeho, co neexistuje, ale co je skvělé na druhé straně závoje – existence s Bohem. To je pravda. Je to pravda a nemá nic společného se zlatými ulicemi nebo houpacím křeslem. Když jsem to však zjistil, byl jsem zklamaný, protože jsem tak moc chtěl vidět ty ulice ze zlata.“ To je to, o čem mluvím, protože až vám povím o té mimořádné vlastnosti duše, řeknete: „Co to říkáš?“ Protože se vám to nebude líbit, dokud opravdu, opravdu nepochopíte tu krásu, vznešenost a velkolepost toho, co to je a co vám teď sdělím.

Sdílení duší

V roce 2014 jsme začali popisem rozdělení, rozštěpení duše a řekli jsme, že pokaždé, když zemřete v lidské formě, kousek vaší duše zůstává s milovanými na planetě. To vede k velmi důležité otázce: „Říkáš mi tím, že kousek mého božství se nějak odštěpí a předá jiné osobě?“ To je tak lineární, je to jako ta ulice ze zlata. Odpověď zní: Ne, takto to nefunguje. Proto jsme to přeformulovali, aby to pro vás bylo přijatelnější, a nazvali jsme to „sdílení duší“, abyste věděli, kam tím míříme. To bylo lepší, protože teď máte představu, že držíte část své duše a jen na chvíli ji s někým sdílíte. Ani tak to však není, i když to lépe vyznělo. Pravda je však větší, než si myslíte.

Možná si myslíte, že vaše duše je bublina, ve které se nacházíte. Je to velká bublina, která je božská, která je součástí Boha, a která je věčná. O tom všem jsme vám již předtím říkali. Tolikrát jsme mluvili o tom, že vaše duše je skutečně součástí Stvořitele, ale stará energie vám tvrdí něco jiného. Vy jste však součástí Boha, a proto nebudete po smrti potrestáni, protože Stvořitel netrestá sám sebe. Takže co vám tím říkám, je, že tato fragmentace nebo sdílení duše je krásný koncept, protože nepřímo vyjadřuje, že vaše duše je víc než jen vy v bublině své kůže. Že se nějakým způsobem vznáší na druhé straně závoje jako vy v nějaké bublině, která je jakýmsi vaším „obalem“ na druhé straně závoje. Jinými slovy, že jste nějak omezeniNuže, nejste.

Pokud byste chápali multidimenzionální věci, bylo by vám jasné, že neexistuje žádná „nádoba“, která by vás omezovala. Neexistuje žádná bublina, žádný „obal“, prostě nic, co by vám zhruba popsalo, jak velká je vaše duše. Duše prostě je. Jak velký je Bůh? Chcete snad říct, že byste mohli umístit Boha do nějakého „obalu“? Ne, nemůžete a ani to nemůžete udělat se svou duší. Hvězdné matky v Lemurii dávaly dětem jako příklad, že se zeptaly: „Jak velká je radost? Nakreslete mi (to jako) kruh.“ Děti to nedokázaly, ale získaly pocit a pochopení, že existují věci, které jsou tak krásné, že se samy roztahují a stahují a že nemají žádný „obal“, žádnou „omezující krabici“.

Důvod pro sdílení duší

Jak tedy funguje toto sdílení duší? Mohl bych vám vysvětlit, jak to funguje, ale to není zdaleka tak důležité jako to, abyste pochopili mimořádné důvody pro takové sdílení duše: Nikdy nejste sami! Sdílíte tuto skvělou „věc“ zvanou duše s mnoha dalšími a oni zase sdílejí tu svou s vámi. Možná si teď říkáte: „Nechápu, do jaké míry dochází ke sdílení, abych nebyl víc v ostatních než oni ve mně.“ A já vám odpovím: Jak lineární to od vás je! Víte, není to jako nádoba, do které vkládáte věci. Máte problém s faktem, že Bůh může být na milionech míst současně?  Když se modlíte, čekáte snad ve frontě? Nebo když se modlíte, řeknete: „Necítím se dobře, když Bůh zároveň naslouchá někomu jinému?“ (Kryon se směje.) Odpověď je: Ne, tohle se vám nikdy nestane.

Rád bych, abyste si zvykli na skutečnost, že vlastnosti, které připisujete Tvořivému Zdroji, Bohu, Duchu nebo ať už ho nazvete jakkoli, platí i pro vaši duši. Jste součástí všeho, co je, a proto vše, co je, je také součástí vaší duše. Dokážete si představit ten krásný scénář, že když odejdete z této země, kousek nebo část vašeho božství zůstane s lidmi, kteří vás milují. S těmi, kteří vás milují. Neřekl jsem „vaši rodiče“ nebo „vaše děti“, ale „ti, kteří vás milují“. Tohle je trochu jiné a má to svůj důvod. Tímto důvodem, designem nebo celým systémem, pokud to tak chcete nazvat, je laskavost, krása a vlídnost. Mnozí vědí, o čem mluvím. Zmírňuje žal nad milovaným zemřelým. Když to opravdu pochopíte, budete milovaného člověka vnímat, až do té doby, dokud nenadejde váš čas zemřítA pak to předáte svým blízkým. Jaký to systém! Ale aby to fungovalo, existuje sdílení duší. Je to, jako když na chvíli vstoupíte do jejich duší. V tomto procesu je laskavost, krása a soucit pro tyto lidi i pro vás. To je to, o čem duše ve skutečnosti je. Je to o sdílení s ostatními.

Příklad s miskou vody

Někteří řeknou: „Stále tomu nerozumím.“ Dám vám lineární příklad, protože ho tolik z vás vyžaduje. Představte si, že byste mohli vložit svou duši do misky a naplnili ji vodou. Podíváte se na své blízké a ti také mají misku s vodou. Rozhodnete se nabrat trochu vody ze své misky do jejich misky a trochu vody z jejich misky do vaší. Když se teď podíváte na svou vodu, snažíte se zjistit, čí je ta voda? Nebo je tam prostě jen voda? Odpověď zní: Je to voda vaší duše, která právě obsahuje trochu vody těch druhých. Rozumíte? Nejde tedy o to, kolik toho obsahuje, nebo kolik kdo čeho má. To by bylo lineární tvrzení. Místo toho byste se mohli ptát: Jak velká je radost? Jak velká je láska? Vaše duše, právě teď, jak tady sedíte, s vaší úžasnou Akášou, kterou máte, je plná milujících bytostí z minulosti! To je velká věc.

Lidé, které jste milovali a ztratili, lidé, kteří je milovali a ztratili, včetně vás jako jednoho z těch, které ztratili, ti všichni jsou tam a řídí akášickou rodinuS některými jste dnes spolu, k některým jste na této planetě přitahováni, abyste znovu oživili milostný vztah. Matka, otec, sestra, bratr, partner – to je systém velkoleposti, který překonává vše, co jste kdy očekávali.

Je to mimořádné! Jste velkolepí a vaše duše to všechno odráží.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva.

A tak to je.

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Attributes of the Soul – Part 2 – MP3 – min. 15:08

Poznámka ke kopírování:

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete ZDE

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *