Atributy innate – 1

Tento živý Kryonův channeling byl přijat Leem Carrollem

v rámci Healing Wednesday, 6. října 2021

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Jsem tady, drazí, kvůli vaší velkoleposti. Neexistuje žádný jiný důvod, proč předávat lidem poselství z druhé strany závoje. Existují totiž věci, které byste měli znát a kterým možná ještě nerozumíte nebo si je neuvědomujete a nepřijímáte je za své. Pokud přemýšlíte o tom, proč vůbec existují channelingy, řekl bych, že důvodem je, aby se informace a energie mohly dostat od velkého Stvořitele k duším, které jsou rodinou. Právě teď je toho na této planetě tolik, co je před vámi skryto. A první z toho je, že jste součástí této rodiny stvoření – narodili jste se velkolepí, nenarodili jste se nečistí, což budeme říkat až do posledního dechu mého partnera. Pochopte, že to, co vám bylo řečeno, nemusí být celá pravda. Rád bych začal sérií čtyř channelingů na téma, kterého jsme se již dotkli a o kterém můj partner už také přednášel.

Ale teď bychom to rádi shrnuli co nejlépe ve čtyřech zprávách. A bude to o jedné z těch skrytých věcí, které mohou být známy těm lidem, kteří normálně sledují programy jako je tento, obsahující základní ezoterické pravdy. Pro ostatní to vůbec nejsou pravdy, jen podivné věci. Tyto podivné věci se však pomalu začínají otevírat a zviditelňovat jako pravda pro tolik lidí, kteří by to ve svém životě nikdy nečekali.

Téměř všichni hostující řečníci vystupující v těchto programech vám vyprávějí o zlomu ve svém životě, kdy přešli od toho, co se kdysi naučili, k tomu, co sami objevili. Poví vám o tom, co je učili dříve, a jak se ten pytel, zvaný „život“, v němž se nacházeli, dnes zdá malý ve srovnání s větší pravdou, která je přivedla k něčemu mnohem, mnohem lepšímu. A to pěkné na tom je, že nemuseli zahodit to, co se dřív učili. Jen se to stalo větším, lepším a dokonalejším. Možná jste již slyšeli o milujícím Bohu – Stvořiteli, který vás všechny zná. Zbytek příběhu to vylepšuje na něco, co jste nečekali. Pokud jste součástí tohoto Zdroje, pak máte schopnost používat nástroje, které jste dosud neznali. O jednom z nich si nyní povíme. Celý důvod pro tyto programy je, abyste pochopili, že je toho mnohem víc, co vám patří, co můžete sami udělat, co vám může poskytnout klid v této neklidné době, co vám umožní uzdravit se, zbavit se strachu a dostat se do bodu, kde můžete žít ještě déle. Drazí, toto je pravda. O téhle pravdě jste se neučili, když jste se narodili, ale učíte se o ní až nyní, během probouzení a v době, kdy si to sami zvolíte.

Chci mluvit o innate (vrozené moudrosti těla), o čtyřech úžasných vlastnostech innate. A první věc, kterou budeme diskutovat, je otázka: Co to jeCo to opravdu je? To samo o sobě je pro mnohé matoucí. Další channeling se zaměří na otázku: Kde to je? To je nejvíce matoucí otázka. Existuje tolik otázek o innate. Co to je? Kde to je? Ve třetím týdnu se dostaneme k atributu: Jak to mám použít? Jaký je nejlepší způsob, jak získat sílu vaší innate? A čtvrtý channeling bude o skrytých vlastnostech innate. Co ještě existuje, o čem jsme možná ještě nemluvili?

V této první části budeme identifikovat innate, jak nejlépe dokážeme. Tato identifikace však bude opakováním pro ty, kteří již slyšeli mé předchozí channelingy nebo prezentace mého partnera. Takže uslyšíte o věcech, jichž jsme se už nějak dotkli, ale je tolik těch, kteří to teď poslouchají (nebo čtou) a nikdy o tom neslyšeli. A i ti z vás, kteří o tom už slyšeli, to potřebují často opakovat. Říkám to proto, že nejde jen o informace, ale také o energetický přenos pravd o vašem vlastním těle a o tom, co je v něm. Potřebujete o tom slyšet často, protože i teď bych vám, kteří už o tom víte, mohl říct: Proč to tedy nevyužíváte?

Protože vám můžu říct, že opravdu netušíte, co v sobě máte. Kdysi dávno jsem vám předal metaforu o innate. Je to, jako kdybyste vlastnili letadlo Boeing 747, ale vše, co jste dosud ve svém životě dělali, bylo popojíždění sem a tam po ranveji. A jste na sebe hrdí: „Páni, podívejte se na mě v tomhle velkém letadle! Podívejte, jak rychle dokáže jezdit po ranveji.  Opravdu nemáte ponětí, že byste s tím mohli létat. Podobné je to s innate.

Co je innate? Co je to? Říká se jí inteligentní tělo. Hned na úvod bychom vám rádi řekli: Innate není ve 3D, není to žádná chemie. Zeptáte se: „Co to je, když to není chemie? Je to vědomí?“ Částečně. Dostaneme se k tomu, až se zeptáte: „Kde to je?“ Představte si překrývající se vědomí vaší buněčné struktury, které nemá nic společného s vaším mozkem. Takto vám mohu nejlépe přiblížit myšlenku, co v sobě máte právě teď, když sedíte a posloucháte – to, co se nazývá innate. Toto překrývající se vědomí vaší buněčné struktury je jako pole ve vašem těle – ne mimo vaše těloale ve vašem těle – a zahrnuje každý jednotlivý proces v těle. Každý jednotlivý proces! No, nemluvím zde jen o buněčných procesech. Vaše vědomí je také atributem vašeho těla. Takže vaše innate je spojena s vědomím.

OtázkaJe vaše innate také spojena s vaší spiritualitou? Tak to je otázka pro příští týden, dostaneme se k tomu. Ale pojďme definovat, co to dělá, co je to, že to fascinuje vědce a duchovně založené lidi, dokonce i lidi, kteří studovali technické obory. Protože innate toho tolik zahrnuje. Podívejme se, co dělá.

Říká se tomu inteligentní tělo, protože o sobě ví víc než vyVí také o podvědomých věcech. Tohle je jedna z jejích vlastností. Innate zná vaše podvědomé programování a ví, co se děje nebo neděje ve vašem těle. Můžete si myslet, že to víte sami, ale toto poznání se rozvíjí ve vašem vědomí, které obsahuje bloky ohledně toho, co se děje nebo nedějeVaše innate však nemá žádné bloky.

Innate. Pojďme rovnou k tomu zázraku – vaše innate je zodpovědná za spontánní uzdravení. Možná máte právě teď ve svém těle věci, které vás znepokojují, nemoci, se kterými se snažíte bojovat, aby se změnily. A to vše je ve vašem vlastním vědomí, ve vaší vlastní logice, se kterou se snažíte přijít na to: „Co mám dělat dál? Jak mohu udělat to či ono? Za kým mám jít? A všechno další, abych to vyřešil.“ Chci, abyste si krátce představili, co kdyby to všechno šlo vyřešit v mžiku? Innate je tím známá. Co vámi to tedy říká? Říká, že možná vedete boj, který nemusíte. Innate je zodpovědná za tolik věcí. Společně s vědomím, ne s podvědomím, innate ví, co s vámi není v pořádku. Proto také funguje svalové testování (kineziologie). Tato metoda spolupracuje s innate. Jak můžete otestovat své tělo a zjistit věci, jako například zda jste alergičtí na to či ono, o čem jste neměli ani tušení? Než se vůbec obrátíte na lékaře, aby to zjistili, innate vám to může sdělit, protože to ví.

Dovolte, abych vám dal svůj oblíbený příklad o zděšení v medicíně. Farmaceutické společnosti musely od začátku používat vědecké metody k provádění testů vlastního výzkumu a léků. Musely provádět slepé studie, a tak vyvinuly pilulku na bázi cukru. Takže testují jeden ze svých léků a cukrové pilulky jasně vykazují účinky, i když v nich žádný lék není. Objevily placebo efekt, kdy lidé reagovali, jak jim bylo řečeno, i když v pilulkách nic nebylo. Placebo efekt konsternoval vědce ve výzkumu, protože zpochybnil jejich data. Neradi to viděli, protože jim to překáželo a nedávalo jasně najevo, co dělají. A tak se vás ptám: Lidé, co je to s vámi, že se na to ani nepodíváte a neřeknete: „Ach, děje se něco úžasného. Pojďme studovat placebo efekt!“ Ale oni to neudělali, jen informovali, že jen tak mimochodem se víc než sto testovaných subjektů uzdraviloTo je innate. Jinými slovy, vaše vědomí užívalo pilulku a uvnitř té pilulky byla myšlenka: „Udělej tohle, udělej tamto. Uzdrav to, uzdrav tamto.“ A tak si vzali pilulku a uzdravili se. To je innate. Čím to je, že vaše vědomí se může natolik vylepšit a zdokonalit, že stačí na něco myslet a vaše innate to realizuje? Spontánní uzdravení, placebo efekt, homeopatie – tohle vše už tu je a ukazuje, co to je.

Chcete se o tom dozvědět více? Kde to je? Jak to mohu použít? Chcete se o tom dozvědět víc? Všechny tyto channelingy jsou k dispozici zdarma. Takto to slíbil můj partner, a tak si můžete později poslechnout (nebo přečíst) všechny čtyři channelingy, víc se o tom naučit, pokud máte zájem. Měli byste mít, protože tohle je zázrak, který se může stát ve vašem těle.

Já jsem Kryon, zamilovaný do lidstva a jeho neodmyslitelné velkoleposti.

A tak to je

Kryon

Zdroj: www.kryon.com – Attributes of Innate – part 1 – MP3 – min. 16:27

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE

Více zde: https://kryon.webnode.cz/news/atributy-innate-1-cast/?fbclid=IwAR1b8eUqmpZxY4by_leys7Jvgm0uu5AIVpi9l5Mx3OCHVV7740R2dc6iHPI


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *