Skryté všem na očích – 3. část

Skryté na pohled – 3

Tento živý Kryonův channeling byl přijat Leem Carrollem

v rámci Healing Wednesday, 19. ledna 2022

Zdravím vás, drazí, já jsem Kryon z magnetické služby.

Bublina míru – jak vhodné přirovnání k tomu, co bylo nadneseno. Toto je další část série čtyř channelingů, kterou jsme nazvali Věci skryté na pohled. Když se podíváte na člověka, takového, jakým jste dnes, jste stejní jako dřív a stejní jako ještě dřív. Je to způsob, jakým existovali prastaří. To se moc nezměnilo. Co se ale změnilo, je vědomí, vaše schopnost možná pochopit a rozvíjet systémy víry, které obsahují velmi složité myšlenky přesahující 3D. Nemáte žádný problém s nádherným milujícím Bohem, který může vyslyšet miliardy modliteb všechny najednou. Není to lineární. Ani se neptáte, jak to Bůh dělá.

Máte schopnost být nelineární

Co když ta realita, kterou považujete za Boha, se vylévá do lidské duše a dále proudí do designu multidimenzionálních částí člověka? Drazí, vaše buněčná struktura, vaše DNA, obsahuje multidimenzionální kousky a části. Pokud tomu nevěříte, zeptejte se, co studuje kvantový biolog. Studuje multidimenzionální části lidských bytostí, kvantové části, jak by řekl. Pojem „kvantové“, jak ho užíváme my, je možná nekorektní pro fyzika, pro nás však definuje, že je něco multidimenzionální. Pokud je to pravda, pak to znamená, že i vy v sobě máte schopnost být nelineární.

„Kryone, o čem to vůbec mluvíš? Co je na tom vědeckého?“ Jedna z věcí, která je na pohled skrytá, je vaše duše. Nikdy předtím jsme to tak neříkali. Mluvili jsme o některých dalších věcech, které jsou skryté na pohled, avšak ne tímto způsobem. To je nové. To je důvod, proč byl vytvořen Kruh dvanácti. Je to nový koncept, který můžete identifikovat a vstoupit do části své duše. Tato část vaší duše je zázračná. Tato část vaší duše je také součástí Tvořivého zdroje samotného. Takže když se v ní ocitnete, drazí, je to úžasný zážitek, protože je možné všechno. Tady se můžete setkat a pracovat s minulými životy. Když vstoupíte do energie vaší duše – vidíte to v Kruhu dvanácti – právě zde, zažíváte to pokaždé znovu, což znamená, že neexistují žádná omezení toho, co byste mohli udělat.

Přemýšlejte o tom. Co byste možná mohli udělat, kdybyste mohli vstoupit do své duše? S kým byste se potkali? Chci, abyste se na chvíli zastavili a vzpomněli si, co vám dal Kruh dvanácti ohledně toho aspektu, kdo vlastně byl v divadle a jaká hra se hrála? To všechno jsou metafory toho, co byste mohli pro sebe udělat, kdybyste se mohli setkat se svou duší. Právě teď je tolik lidí, kteří by řekli: „Neposlouchej ty nesmysly! Takové věci dělat nemůžeš.“ Místo toho vám řeknou, že vaše duše existuje zcela a naprosto odděleně od vás, že existuje na druhé straně závoje, a že „mechanismus“ duše záleží jen na Bohu. A že zatímco jste tady na Zemi, nemáte s tím vůbec nic společného. Nyní se vás ptám: Dává vám to smysl? Navrhli byste to takhle?

Opakovaně mluvím o duchovní logice: Jak byste navrhli sami sebe, s čistým soucitem a láskou z druhé strany závoje? A také jsme už dřív mluvili o tomhle: Vytvořili byste systém, který vás odděluje od Boha? Přitom učí tolik lidí, dokonce ještě dnes, o systému, kdy se musíte plazit po zemi, lézt po žebřících – to je metafora – po schodech a žebřících, abyste získali to, co vám Bůh dává? Který se na vás dívá svrchu, takže ani nemáte šanci spatřit Boží tvář, protože toho nejste hodni? Zní vám to povědomé? Navrhli byste to tak? Navrhnul by to takto rodič pro své děti? Odpověď je ne. Soucit a láska musí zvítězit. Světlo vítězí. Takže použijte trochu duchovní logiky a pochopte, že tyto věci začínají dávat smysl.

Vaše duše vás spojuje s Bohem

Vaše duše je úžasná ve všech směrech. Je to centrální zdroj vašeho spojení se Stvořitelem. Je to centrální zdroj spojení mezi vámi a Stvořitelem, spojuje vás s Bohem. Je možné, že byste mohli pohlédnout do Boží tváře? A odpověď je ano, protože když to uděláte, podíváte se do své vlastní tváře. Jste součástí všeho. Duše je věčná, nemá začátek a nikdy neskončí, stejně jako Stvořitel. Není v tom žádný rozdíl. Představte si, že Bůh vždy, vždy měl v sobě duše, připravené udělat to, co děláte vy. To znamená, že jste součástí Tvořivého zdroje. A poprvé vám říkáme, že se můžete dotknout Boží tvářeMáte k tomu povolení a vždy tu bylo, avšak nyní, v nové energii, je to proveditelné.

Skrytá na pohled je pro vás schopnost přejít tento most, jak to děláme každý den. Můžete se setkat se starými Mistry minulosti a klást jim otázky. Můžete se setkat se sebou samým, se svými minulými životy a klást otázky. Můžete se setkat s esencí svých milovaných a ptát se jich na cokoli, co byste chtěli vědět. Můžete dostávat dary. Můžete zažívat uzdravení. A ještě něco. Můžete tam potkat někoho, někoho, kdo je velmi, velmi důležitý, a toho „někoho“ prozradím později v Kruhu dvanácti. Říkám to teď pro ty, kdo nejsou členy Kruhu dvanácti, a tohle teď poslouchají (nebo čtou), že můžete dělat cokoli. V této energii duše je čisté léčení, uzdravení. V této energii duše je všechno, čím jste kdy byli nebo kdy budete. A můžete se toho dotknout. Můžete sedět přímo uprostřed této energie, jako v bublině míru, kterou jsme zmínili na začátku.

Drazí, chci, abyste pochopili, že zázraky, ve které věříte, nemusí být zázraky. Mohou být pouze tím, co jste vždy byli schopni dělat. Pro jiné se to může zdát jako zázraky jen proto, že vás učili, že něco takového není možné. Ale je. Chci, abyste pochopili, že tuto energii duše lze využít i jinými způsoby. Nemusíte přejít přes most, nemusíte si něco vizualizovatMůžete se jen ponořit do svého srdce a v okamžiku se ocitnete v tomto nádherném divadle, které všichni znáte. A můžete tam jen sedět a nechat se milovat. Protože přenášíte své vědomí do pole vaší duše. A najednou jste uprostřed této nádherné bubliny. Znáte ji a můžete v ní setrvat tak dlouho, jak budete chtít, podobně jako guruové v Indii během svých hlubokých meditací. A může to trvat tak dlouho, jak budete chtít, a někdy v tomto prostoru zmizí čas.

Můžete to dělat každý den: ponořte se do svého srdce, pociťte v sobě tu bublinu míru a vězte, že jste v energii své duše. Nemusíte nic dělat, nemusíte se s nikým setkávat. Ale uklidní vás to a vy v tu chvíli budete v kontaktu s energií své podstaty a pocítíte klid, mír, soucit a lásku v dobách, kdy to opravdu potřebujete. Toto je pro mnohé lidi těžká a náročná doba a naše informace jsou pořád stejné – že nemusíte být toho všeho součástí, že se do toho nemusíte zapojovat, drazí, ale můžete se tomu vzdálit do takové míry, že to pro vás nebude frustrující a vy můžete zůstat klidní a procházet touto dobou se světlem, které ve vás ostatní uvidí a možná se vás zeptají, co to máte. To je pravda dneška, skrytá na pohled. Je to nádherná, přenádherná schopnost, jak můžete o sebe pečovat, postarat způsobem, které je pro vás možná nový.

Já jsem Kryon, zamilovaný do vás všech, miluji vás všechny, vás všechny.

A tak to je.

Kryon

Pro všechny poutníky na Cestě Lásky do češtiny přeložila Jana S. (www.kryon.webnode.cz). Tuto českou verzi je možné v nezkrácené a neupravené podobě dále kopírovat a rozšiřovat nekomerčním způsobem, pokud bude připojena celá tato poznámka včetně všech zdrojů i s aktivními odkazy.

Další zprávy a informace od Kryona, Leeho Carrolla i českého překladatelského Kryonova týmu naleznete na naší facebookové stránce KRYON česky. Budeme rádi, když se k nám připojíte.

Kryonovy knihy

O všech těchto skutečnostech, o všem, co je a co tvoří lidský život, člověka či celé lidské společnosti, ve všech oblastech života, i v návaznosti na spojitost s životem Vesmíru, Galaxie, o tom všem Kryon láskyplně a otevřeně hovoří ve svých poselstvích, ale i také ve svých knihách, které prostřednictvím Leeho Carrolla uvádí na scéně lidského života s cílem napomoct ve vzestupu života planety a člověka do vyšší úrovně.

Informace o Kryonových knihách vč. informací o možnostech pořízení naleznete v e-shopu Kryonových knih ZDE a na našem webu ZDE.

 


Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *