K zamyšlení

Velká záležitost
Pojďme si povědět o jedné velké záležitosti, šamani, kteří slyšíte a čtete tato slova. Říkám vám tak, protože vím, kdo jste a kým jste byli. Kdo si myslíte, že se nyní probouzí? Kdo se první probouzí na planetě v novém miléniu do této božské energie?
Povím vám to. Ti, kteří se nyní probouzejí ke své duchovnosti, jsou kněží a řádové sestry – mniši a šamani – šamanky a muži domorodých národů – VY!

Pokud vám mohu poskytnout zpětný pohled do toho, kým jste – vy, kteří sedíte v této místnosti a čtete tato slova – tohle jste vy. Toto není poprvé, co jste se probudili, abyste se ptali na svou duchovnost na buněčné úrovni.
Toto je shrnutí a my jsme vám to řekli už minule, kdy jsme tu byli. Připomněli jsme vám sliby a přísahy, které jste na sebe vzali a které procházely skrze závoj – život za životem. Žádali jsme vás, abyste tyto sliby ukončili. Žádali jsme vás, abyste se vzdali slibů o celibátu a životě v osamění.
Řekli jsme vám, že abyste se mohli soustředit na Boha, mnozí z vás se rozhodli, že budou žít v chudobě – a my vás žádali, abyste odložili i tyto sliby. Řekli jsme vám, že se můžete zbavit všech těchto dávných slibů. To je informace, která byla předána a přepsána. Možná jste o tom už četli nebo slyšeli? (Pozn. překl.: např. v Kryonových knihách 1-3…)
~ Kryon prostřednictvím Lee Carrolla ~
– z Kryonovy Knihy Osm – Překročení milníku –

Přidat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *